Închide meniul

Adi Popa surprinde înainte de CSA Steaua – Dinamo: ”Trebuie să admitem că Dinamo e favorită”

Dan Roșu Publicat: 15 aprilie 2023, 9:57

Reclamă

Adi Popa a avut o declarație neașteptată înainte de CSA Steaua – Dinamo, meci ce a creat o emulație printre fanii celor două echipe. Partida e marți, de la ora 19:00, LIVE TEXT pe AS.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”Câinii roșii” vin după două victorii consecutive, cu același scor, 3-0, cu Unirea Dej și Oțelul Galați. Dinamo e acum pe locul 4, cu 38 de puncte. Steaua e pe 2, în Liga 2, cu 44 de puncte.

Adi Popa surprinde înainte de CSA Steaua – Dinamo

„Dacă judecăm după ultimele rezultate trebuie să fim corecți și să admitem că Dinamo e favorită. Am avut niște sincope, iar ei vin pe un fond bun de rezultate.

Sincer, eu nu mă așteptam ca ei să ajungă în iarnă din motive financiare. E o surpriză că au ajuns în play-off și că vor să se bată la promovare. Credeam că nu termină sezonul”, a spus Adi Popa, citat de digisport.ro.

Dinamo a vândut cele 5.000 de bilete pentru meciul cu CSA Steaua

Dinamo a vândut cele 5.000 de bilete pentru meciul cu CSA Steaua, de pe „Ghencea”. Deși „câinii” au solicitat mai multe bilete, roș-albaștrii nu le-au satisfăcut dorința. Partida CSA Steaua – Dinamo, din play-off-ul Ligii 2, va avea loc marți, de la ora 19:00.

Reclamă

AS.ro a aflat că Dinamo a vândut toate cele 5.000 de bilete alocate pentru meciul cu CSA Steaua. Formația antrenată de Ovidiu Burcă a cerut 2.000 de bilete suplimentare, însă oficailii echipei gazdă au transmis faptul că „preferă să joace cu stadionul gol”, decât să le ofere mai multe bilete „câinilor”.

Ovidiu Burcă a vorbit despre „războiul” dintre FCSB și CSA Steaua

Ovidiu Burcă, antrenorul lui Dinamo, consideră că atât FCSB, cât și CSA Steaua, au la origine echipa înființată în 1947.

„Nu e problema noastră să emitem astfel de afirmații, cine este Steaua, cum e, se judecă oamenii, e un proces în justiție. Mi-e greu să spun, continuatoarea de drept sportiv este în prima ligă, cei de la CSA au venit cu palmaresul, e o situație complicată, cum mai sunt pe la noi.

Reclamă 4 / 0/3

Nu aș vrea să intru în aceste discuții. Jucăm cu unii din frați, dacă ei se ceartă, e problema lor, pleacă de la aceleași origini. Probabil că meciul retur cu CSA se va juca pe Arena Națională”, a declarat Ovidiu Burcă, în cadrul unei conferințe de presă.

Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga titlul în Premier League, în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:10 Şefii lui Dinamo „aruncă” cu bani înaintea barajului cu Csikszereda! Primă uriaşă promisă pentru salvarea de la retrogradare 22:09 Louis Munteanu, „coşmarul” Universităţii Craiova! Cifre incredibile ale atacantului de 21 de ani împotriva oltenilor 22:05 LIVE TEXTFarul – Universitatea Craiova 3-2. Louis Munteanu şi Alex Mitriţă au reuşit câte o „dublă” 21:37 Faza serii, după ce Universitatea Craiova l-a omagiat pe Ion Oblemenco. Ce s-a întâmplat cu un tricou cu chipul legendei 21:24 NEWS ALERTDan Şucu a bătut palma cu noul antrenor al Rapidului! Când va fi făcut anunţul oficial. Lovitură de proporţii dată de giuleşteni 21:20 LIVE VIDEOSUA – Slovacia 4-5 şi Norvegia – Finlanda 1-4 au fost în AntenaPLAY! Elveţia – Cehia şi Germania – Suedia se joacă ACUM 20:17 Veste uriaşă pentru Simona Halep! Anunţul primit cu două luni înaintea Jocurilor Olimpice de la Paris 19:57 PAOK – Panathinaikos LIVE VIDEO (miercuri, 20:00, AntenaPLAY). Răzvan Lucescu continuă războiul pentru titlul din Grecia 19:34 „Mă retrag într-o peşteră” Delegarea lui Istvan Kovacs la finala Europa League, făcută praf: „Clubul de comedie” 19:30 FotoSoţia lui Michael Schumacher vinde tot pentru a face rost de bani! Decizie radicală luată de Corinna, la 10 ani după accident Vezi toate știrile
Citește și