Închide meniul

Adi Popa surprinde înainte de CSA Steaua – Dinamo: ”Trebuie să admitem că Dinamo e favorită”

Dan Roșu Publicat: 15 aprilie 2023, 9:57

Reclamă

Adi Popa a avut o declarație neașteptată înainte de CSA Steaua – Dinamo, meci ce a creat o emulație printre fanii celor două echipe. Partida e marți, de la ora 19:00, LIVE TEXT pe AS.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”Câinii roșii” vin după două victorii consecutive, cu același scor, 3-0, cu Unirea Dej și Oțelul Galați. Dinamo e acum pe locul 4, cu 38 de puncte. Steaua e pe 2, în Liga 2, cu 44 de puncte.

Adi Popa surprinde înainte de CSA Steaua – Dinamo

„Dacă judecăm după ultimele rezultate trebuie să fim corecți și să admitem că Dinamo e favorită. Am avut niște sincope, iar ei vin pe un fond bun de rezultate.

Sincer, eu nu mă așteptam ca ei să ajungă în iarnă din motive financiare. E o surpriză că au ajuns în play-off și că vor să se bată la promovare. Credeam că nu termină sezonul”, a spus Adi Popa, citat de digisport.ro.

Dinamo a vândut cele 5.000 de bilete pentru meciul cu CSA Steaua

Dinamo a vândut cele 5.000 de bilete pentru meciul cu CSA Steaua, de pe „Ghencea”. Deși „câinii” au solicitat mai multe bilete, roș-albaștrii nu le-au satisfăcut dorința. Partida CSA Steaua – Dinamo, din play-off-ul Ligii 2, va avea loc marți, de la ora 19:00.

Reclamă

AS.ro a aflat că Dinamo a vândut toate cele 5.000 de bilete alocate pentru meciul cu CSA Steaua. Formația antrenată de Ovidiu Burcă a cerut 2.000 de bilete suplimentare, însă oficailii echipei gazdă au transmis faptul că „preferă să joace cu stadionul gol”, decât să le ofere mai multe bilete „câinilor”.

Ovidiu Burcă a vorbit despre „războiul” dintre FCSB și CSA Steaua

Ovidiu Burcă, antrenorul lui Dinamo, consideră că atât FCSB, cât și CSA Steaua, au la origine echipa înființată în 1947.

„Nu e problema noastră să emitem astfel de afirmații, cine este Steaua, cum e, se judecă oamenii, e un proces în justiție. Mi-e greu să spun, continuatoarea de drept sportiv este în prima ligă, cei de la CSA au venit cu palmaresul, e o situație complicată, cum mai sunt pe la noi.

Reclamă 4 / 0/3

Nu aș vrea să intru în aceste discuții. Jucăm cu unii din frați, dacă ei se ceartă, e problema lor, pleacă de la aceleași origini. Probabil că meciul retur cu CSA se va juca pe Arena Națională”, a declarat Ovidiu Burcă, în cadrul unei conferințe de presă.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:20 Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva” 23:07 LIVE TEXTBayern Munchen – Real Madrid 2-1. Vinicius a deschis scorul, jucătorii lui Tuchel au întors fabulos partida 23:00 „Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră 22:50 Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos! 22:23 Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii 22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 21:55 LIVE VIDEOCoventry – Ipswich, acum în AntenaPLAY. Oaspeţii pot urca pe loc pentru promovare directă în Premier League 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! 21:13 EXCLUSIVVictor Piţurcă nu concepe ca Gigi Becali să preia stadionul Steaua: „Să-şi vadă de echipa lui”! Replică dură pentru milionar 20:24 Rapid – FCSB s-ar putea juca fără spectatori! Fanii „alb-vişinii” au aruncat cu torţe şi cu oltenii! Ce scrie în regulament Vezi toate știrile
Citește și