Închide meniul

Bogdan Lobonț îl susține pe Adrian Mutu: „Acum patru-cinci ani de zile, Rapid nici nu exista!”

Sebastian Cristian Publicat: 17 aprilie 2023, 20:28

Reclamă
Bogdan Lobonț îl susține pe Adrian Mutu: Acum patru-cinci ani de zile, Rapid nici nu exista!”

Bogdan Lobonț îl susține pe Adrian Mutu

Bogdan Lobonț / Sport Pictures

Bogdan Lobonț îl susține pe Adrian Mutu. Fostul goalkeeper a sărit în apărarea fostului său coleg de la echipa națională, după ce fanii Rapidului i-au cerut demisia tehnicianului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Bogdan Lobonț e de părere că suporterii trebuie să fie mai rezervați și să țină cont de faptul că Rapidul a reușit performanțe bune în perioada recentă.

Bogdan Lobonț îl susține pe Adrian Mutu: „Acum patru-cinci ani de zile, Rapid nici nu exista!”

Totodată, fostul portar a vorbit și despre modul în care s-a schimbat Adi Mutu, după ce a devenit antrenor.

„Te schimbă pentru că sunt două meserii total diferite, jucător e una, antrenor e alta. Într-adevăr, este mai precaut, dar dacă atâta timp a fost mai rebel ca jucător şi nu îi plăceau atâtea şi anumite sarcini, acum este mult mai precaut. 

În anumite momente este mult mai defensiv, deci sincer mă surprinde şi pe mine pentru că era un jucător creativ, un jucător de atac.

Reclamă

Pentru mine e nu ştiu, un semn de întrebare, dar e o întrebare la care cu siguranţă doar el poate să răspundă, un jucător care a marcat 100 de goluri în Serie A, singurul jucător care a marcat atâtea goluri în Serie A, nu că nu reuşeşte, dar atacul lui (n.r. ca antrenor) nu se ridică la un nivel. 

Nu e că Dugandzic e unul dintre golgheterii campionatului, are 15-16 goluri, nu. De asta spun că este mai precaut şi vede fotbalul din altă perspectivă.

Dacă e să ne uităm unde era Rapid acum patru-cinci ani de zile, nici nu exista şi unde e acum, cred că au făcut un progres extraordinar”, a declarat Bogdan Lobonț, potrivit orangesport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Anghel Iordănescu sare în apărarea lui Adrian Mutu: „Are nevoie de susținere, am trecut prin Giulești și am pățit același lucru!”

Anghel Iordănescu sare în apărarea lui Adrian Mutu. Tehnicianul Rapidului s-a confruntat cu o reacție nervoasă a fanilor din Giulești, după un parcurs modest până acum în play-off-ul din Liga 1.

„Am mai spus. Mutu are nevoie de sprijin, de susținere. Are nevoie de trei, patru jucători. Ce a fost de rezolvat, Mutu a facut treabă.

Pretențiile sunt mult mai mari, iar Giuleștiul nu se mulțumește cu prezența în play-off. Sprijinul cel mai mare este transferul a 3-4 jucători, nu jucători de lot.

Trebuie susținut. Ce a depins de el, a fost îndeplinit. Suporterii sunt convins că nu se mulțumesc doar cu o prezență în play-off.

Am trecut prin Giulești și am pățit același lucru. Îl înțeleg la ce presiune este supus. Conducerea trebuie să-i asigure condiții pentru a se bate la titlu. Acum nu are o echipă care să se bată la titlu.

Ca antrenor, nu mai ai nevoie de tupeu, ai nevoie de știință, de liniște și de jucători. Umilința trebuie să o ai și ca antrenor, și ca jucător”, a spus Anghel Iordănescu, potrivit digisport.ro.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:07 Mihai Stoica a confirmat că un jucător important al FCSB-ului se desparte de echipa lui Becali: „Sunt şanse să fi semnat deja” 22:35 Discursul Cristinei Neagu, după ce CSM Bucureşti a primit titlul de campioană: „Există dezamăgirea ratării Final Four!” 22:33 Reacţia lui Bogdan Andone după ce echipa lui a învins-o pe Mioveni cu un gol în prelungiri şi e aproape de rămânerea în Liga 1! 22:20 Anunţul lui Florin Tănase, după ce Gigi Becali i-a făcut ofertă să se întoarcă la FCSB: „Mi-aș dori să joc în Champions League” 21:48 Dan Petrescu avertizează înainte de CFR Cluj – Farul: „Stresul a rămas mai mult de partea noastră!” 21:45 Botoșani – Mioveni 1-0. Jucătorii lui Bogdan Andone au dat lovitura în prelungiri! Oaspeţii au avut un gol anulat 21:45 LIVE VIDEOSouthampton – West Brom e ACUM în AntenaPLAY. Leeds îşi aşteaptă adversara din finala play-off-ului de pe Wembley 21:44 Record de asistenţă pentru Dinamo la meciul de baraj cu Csikszereda! Câte bilete s-au vândut pentru partida tur 21:22 Elisabeta Lipă cere răbdare cu Simona Halep: „Numai în situaţia ei să nu fii! A dat dovadă de o ambiţie de fier!” 21:03 Gabriela Ruse s-a calificat în semifinale la Trophee Clarins! Victorie de senzaţie cu Alize Cornet! Vezi toate știrile
Citește și