Închide meniul

Bogdan Lobonț îl susține pe Adrian Mutu: „Acum patru-cinci ani de zile, Rapid nici nu exista!”

Sebastian Cristian Publicat: 17 aprilie 2023, 20:28

Reclamă
Bogdan Lobonț îl susține pe Adrian Mutu: Acum patru-cinci ani de zile, Rapid nici nu exista!”

Bogdan Lobonț îl susține pe Adrian Mutu

Bogdan Lobonț / Sport Pictures

Bogdan Lobonț îl susține pe Adrian Mutu. Fostul goalkeeper a sărit în apărarea fostului său coleg de la echipa națională, după ce fanii Rapidului i-au cerut demisia tehnicianului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Bogdan Lobonț e de părere că suporterii trebuie să fie mai rezervați și să țină cont de faptul că Rapidul a reușit performanțe bune în perioada recentă.

Bogdan Lobonț îl susține pe Adrian Mutu: „Acum patru-cinci ani de zile, Rapid nici nu exista!”

Totodată, fostul portar a vorbit și despre modul în care s-a schimbat Adi Mutu, după ce a devenit antrenor.

„Te schimbă pentru că sunt două meserii total diferite, jucător e una, antrenor e alta. Într-adevăr, este mai precaut, dar dacă atâta timp a fost mai rebel ca jucător şi nu îi plăceau atâtea şi anumite sarcini, acum este mult mai precaut. 

În anumite momente este mult mai defensiv, deci sincer mă surprinde şi pe mine pentru că era un jucător creativ, un jucător de atac.

Reclamă

Pentru mine e nu ştiu, un semn de întrebare, dar e o întrebare la care cu siguranţă doar el poate să răspundă, un jucător care a marcat 100 de goluri în Serie A, singurul jucător care a marcat atâtea goluri în Serie A, nu că nu reuşeşte, dar atacul lui (n.r. ca antrenor) nu se ridică la un nivel. 

Nu e că Dugandzic e unul dintre golgheterii campionatului, are 15-16 goluri, nu. De asta spun că este mai precaut şi vede fotbalul din altă perspectivă.

Dacă e să ne uităm unde era Rapid acum patru-cinci ani de zile, nici nu exista şi unde e acum, cred că au făcut un progres extraordinar”, a declarat Bogdan Lobonț, potrivit orangesport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Anghel Iordănescu sare în apărarea lui Adrian Mutu: „Are nevoie de susținere, am trecut prin Giulești și am pățit același lucru!”

Anghel Iordănescu sare în apărarea lui Adrian Mutu. Tehnicianul Rapidului s-a confruntat cu o reacție nervoasă a fanilor din Giulești, după un parcurs modest până acum în play-off-ul din Liga 1.

„Am mai spus. Mutu are nevoie de sprijin, de susținere. Are nevoie de trei, patru jucători. Ce a fost de rezolvat, Mutu a facut treabă.

Pretențiile sunt mult mai mari, iar Giuleștiul nu se mulțumește cu prezența în play-off. Sprijinul cel mai mare este transferul a 3-4 jucători, nu jucători de lot.

Trebuie susținut. Ce a depins de el, a fost îndeplinit. Suporterii sunt convins că nu se mulțumesc doar cu o prezență în play-off.

Am trecut prin Giulești și am pățit același lucru. Îl înțeleg la ce presiune este supus. Conducerea trebuie să-i asigure condiții pentru a se bate la titlu. Acum nu are o echipă care să se bată la titlu.

Ca antrenor, nu mai ai nevoie de tupeu, ai nevoie de știință, de liniște și de jucători. Umilința trebuie să o ai și ca antrenor, și ca jucător”, a spus Anghel Iordănescu, potrivit digisport.ro.

Reclamă
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:18 Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY 22:15 „Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!” 21:58 LIVE TEXTAS Roma – Bayer Leverkusen şi Marseille – Atalanta se joacă ACUM. Au înceăut semifinalele Europa League şi Conference League 21:50 România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore 21:40 Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa 20:53 Prima reacţie a lui Marius Şumudică, după întâlnirea de taină cu Dan Şucu: „Nu se gândește decât la binele Rapidului!” 20:52 Victor Piţurcă, şocat de „perla” Universităţii Craiova: „După 10 minute era sufocat. Patronul ar trebui să îşi pună întrebarea” 20:20 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 20:18 Marius Lăcătuş a dat verdictul, după titlul câştigat de FCSB! „Fiara” ştie unde s-a făcut diferenţa 20:16 VideoTeodora, fiica lui Mihai Stoica, dezvăluiri emoţionante despre tatăl său şi FCSB: „E ca o altă familie pentru mine!” EXCLUSIV Vezi toate știrile
Citește și