Închide meniul

Tavi Popescu, optimist după FCSB – Farul 2-1: „Suntem pregătiți să luăm campionatul!”

Sebastian Cristian Publicat: 17 aprilie 2023, 23:31

Reclamă
Tavi Popescu, optimist după FCSB – Farul 2-1: Suntem pregătiți să luăm campionatul!”

Octavian Popescu, dorit în Serie A

Octavian Popescu / Hepta

Tavi Popescu s-a declarat optimist după FCSB – Farul 2-1. Mijlocașul celor de la FCSB este optimist că echipa sa poate câștiga titlul în acest sezon.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După 4 etape desfășurate din play-off-ul Ligii 1, Farul este pe primul loc cu 39 de puncte, urmată de CFR Cluj și FCSB, cu 38, respectiv 37 de puncte.

Tavi Popescu, optimist după FCSB – Farul 2-1: „Suntem pregătiți să luăm campionatul!”

„Este foarte important că am reuşit să câştigăm, ne-am apropiat de primul loc. V-am spus, de câte ori sunt folosit, nu contează pe orice post, vreau să îmi ajut echipa. În seara asta am şi greşit, nu se bagă echipa în centrul, dar mergem mai departe. Important e să luăm cele 3 puncte.

Eu rămân cu cele 3 puncte. Suntem pe drumul cel bun, suntem aşa de vreo 6 luni. Este foarte bine că ne creem ocazii, ştim şi să suferim. Sper să ieşim campioni la final.

Trebuie să învăţăm din greşeli. Cred că anul acesta suntem pregătiţi 100% să luăm campionatul.

Reclamă

Nu mi-a fost greu, este tot fobal, dar până te obişnuieşti. În câteva meciuri te înveţi. Antrenorul mi-a dat foarte multă încredere şi cred că s-a văzut. Mi-a dat foarte multe sfaturi, dar nu pot să spun pentru că află adversarii”, a declarat Tavi Popescu, potrivit digisport.ro.

Gică Hagi, nervos după FCSB – Farul 2-1: „Nu am fost noi în această seară! Construcția a fost previzibilă”

Gică Hagi a fost nervos după FCSB – Farul 2-1. Antrenorul „marinarilor” avea alte așteptări de la elevii săi, care nu au reușit să obțină niciun punct de pe Arena Națională.

În ciuda acestui rezultat, Farul rămâne lider în Liga 1, cu 39 de puncte, iar CFR Cluj și FCSB sunt imediat în spate, cu 38, respectiv 37 de puncte. Pentru formația lui Gică Hagi urmează un nou meci „de foc”, cu CFR Cluj.

Reclamă 4 / 0/3

„Nu am fost noi în această seară, cu toate că am avut ocazii, dar prea ușor am pierdut mingea. N-am știut să facem nici contraatacul, nici atacul pozițional. Calitate foarte puțină în jumătatea adversă. Construcția a fost destul de previzibilă și grea.

Trebuie să știi să construiești, să știi unde să te duci, să ai atacanți care să facă diferența. Eu nu sunt mulțumit de cum a arătat echipa. Ofensiv nu am fost noi. S-a greșit în atac, s-a jucat individual, nu s-au făcut combinații.

Când pierzi e clar că ești supărat. Sunt situații și situații. Fotbalul e făcut din momente. L-am certat pe Borza și pe toți ceilalți, am fost nemulțumit de jocul nostru, cu toate că în prima repriză am avut niște ocazii, dar atacanții au pierdut mingile, ei ar fi trebuit să facă diferența”, a declarat Gică Hagi la finalul meciului, potrivit orangesport.ro.

Recomandări
Citește și:

Credeţi că există vreo şansă ca Gigi Becali să se împace cu CSA Steaua?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:06 NEWS ALERTAnunţul lui Gigi Becali despre transferul lui Florinel Coman: „Trebuie să vină arabii”! Ce a stabilit cu „Mbappe” 10:41 „Rednic a ajutat Dinamo” Florentin Petre a spus ce crede despre meciul cu UTA, care ar putea duce la retrogradarea „câinilor”! 10:12 Cu lacrimi în ochi, Joselu a comparat „dubla” cu Bayern Munchen cu naşterea copiilor săi: „Dacă scoţi asta când soţia doarme…” 9:39 FotoAcum doi ani mergea ca fan, cu tatăl lui, la finala Realului cu Liverpool, acum e erou la Madrid! Destinul uluitor al lui Joselu 9:06 Bogdan Lobonţ, susţinut de un rival după ce a fost atacat dur: „Mulţi nu au ajuns cu televizorul unde a jucat el” 8:32 Decizia conducerii „câinilor”, care ar putea declanşa un scandal cu fanii dinamovişti! Ultima oară suporterii au protestat dur! 8:29 Verdictul specialistului după analiza fazei care a aruncat în aer finalul meciului Real Madrid – Bayern Munchen 7:56 Ce i-a putut spune arbitrul asistent lui Matthijs de Ligt după greşeala uriaşă care a decis dubla Real Madrid – Bayern Munchen 7:48 Carlo Ancelotti nu s-a mai abţinut şi le-a răspuns nemţilor, care au protestat vehement: „Ei se plâng de asta?” 7:28 Thomas Tuchel a tunat după ce Bayern a egalat în prelungiri, iar golul a fost anulat: „Dezastru total! Au încălcat regulamentul” Vezi toate știrile
Citește și