Închide meniul

Tavi Popescu, optimist după FCSB – Farul 2-1: „Suntem pregătiți să luăm campionatul!”

Reclamă

Sebastian Cristian Publicat: 17 aprilie 2023, 23:31

Tavi Popescu, optimist după FCSB – Farul 2-1: Suntem pregătiți să luăm campionatul!”

Octavian Popescu, dorit în Serie A

Octavian Popescu / Hepta

Tavi Popescu s-a declarat optimist după FCSB – Farul 2-1. Mijlocașul celor de la FCSB este optimist că echipa sa poate câștiga titlul în acest sezon.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După 4 etape desfășurate din play-off-ul Ligii 1, Farul este pe primul loc cu 39 de puncte, urmată de CFR Cluj și FCSB, cu 38, respectiv 37 de puncte.

Tavi Popescu, optimist după FCSB – Farul 2-1: „Suntem pregătiți să luăm campionatul!”

„Este foarte important că am reuşit să câştigăm, ne-am apropiat de primul loc. V-am spus, de câte ori sunt folosit, nu contează pe orice post, vreau să îmi ajut echipa. În seara asta am şi greşit, nu se bagă echipa în centrul, dar mergem mai departe. Important e să luăm cele 3 puncte.

Eu rămân cu cele 3 puncte. Suntem pe drumul cel bun, suntem aşa de vreo 6 luni. Este foarte bine că ne creem ocazii, ştim şi să suferim. Sper să ieşim campioni la final.

Trebuie să învăţăm din greşeli. Cred că anul acesta suntem pregătiţi 100% să luăm campionatul.

Reclamă

Nu mi-a fost greu, este tot fobal, dar până te obişnuieşti. În câteva meciuri te înveţi. Antrenorul mi-a dat foarte multă încredere şi cred că s-a văzut. Mi-a dat foarte multe sfaturi, dar nu pot să spun pentru că află adversarii”, a declarat Tavi Popescu, potrivit digisport.ro.

Gică Hagi, nervos după FCSB – Farul 2-1: „Nu am fost noi în această seară! Construcția a fost previzibilă”

Gică Hagi a fost nervos după FCSB – Farul 2-1. Antrenorul „marinarilor” avea alte așteptări de la elevii săi, care nu au reușit să obțină niciun punct de pe Arena Națională.

În ciuda acestui rezultat, Farul rămâne lider în Liga 1, cu 39 de puncte, iar CFR Cluj și FCSB sunt imediat în spate, cu 38, respectiv 37 de puncte. Pentru formația lui Gică Hagi urmează un nou meci „de foc”, cu CFR Cluj.

Reclamă 4 / 0/3

„Nu am fost noi în această seară, cu toate că am avut ocazii, dar prea ușor am pierdut mingea. N-am știut să facem nici contraatacul, nici atacul pozițional. Calitate foarte puțină în jumătatea adversă. Construcția a fost destul de previzibilă și grea.

Trebuie să știi să construiești, să știi unde să te duci, să ai atacanți care să facă diferența. Eu nu sunt mulțumit de cum a arătat echipa. Ofensiv nu am fost noi. S-a greșit în atac, s-a jucat individual, nu s-au făcut combinații.

Când pierzi e clar că ești supărat. Sunt situații și situații. Fotbalul e făcut din momente. L-am certat pe Borza și pe toți ceilalți, am fost nemulțumit de jocul nostru, cu toate că în prima repriză am avut niște ocazii, dar atacanții au pierdut mingile, ei ar fi trebuit să facă diferența”, a declarat Gică Hagi la finalul meciului, potrivit orangesport.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:40 LIVE VIDEOQPR – Leeds, acum în AntenaPLAY. Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier League! Echipele de start 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! 21:49 FCSB – Farul LIVE TEXT (sâmbătă, 20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 21:45 Dinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” rămân pe loc de retrogradare! Cum arată acum clasamentul în play-out 21:18 FotoAnunţul despre starea lui Adrian Mititelu Jr, la 5 zile după ce „Spaima litoralului” l-a găsit inconştient şi i-a salvat viaţa! 21:13 Rafael Nadal a dezvăluit de ce nu ia în calcul să se retragă. Ce îl mai motivează, la 37 de ani: „Să-i ofer o amintire!” Vezi toate știrile
Citește și