Închide meniul

Cine este protestatarul care a întrerupt o partidă la Campionatul Mondial de snooker și a fost arestat!

Cosmin Olteanu Publicat: 18 aprilie 2023, 13:44

Reclamă
Cine este protestatarul care a întrerupt o partidă la Campionatul Mondial de snooker și a fost arestat!

Cine este protestatarul care a întrerupt o partidă la Campionatul Mondial de snooker și a fost arestat

Edred Whittingham, în momentul în care este arestat / Profimedia

Cine este protestatarul care a întrerupt o partidă la Campionatul Mondial de snooker și a fost arestat! Un tânăr, în vârstă de 25 de ani, s-a urcat pe masă, în timpul partidei dintre Robert Milkins şi Joe Perry, și a împrăștiat pudră de portocale. În urma acestui incident șocant, bărbatul în cauză a fost arestat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La masa alăturată, unde se disputa meciul dintre Mark Allen şi Fan Zhengyi, o femeie a încercat să facă acelaşi lucru, dar arbitrul Olivier Marteel a reușit să o oprească înainte de a-și pune planul în aplicare.

Cine este protestatarul care a întrerupt o partidă la Campionatul Mondial de snooker și a fost arestat

Jurnaliștii de la dailymail.co.uk au dezvăluit faptul că numele protestatarului, care a oprit meciul dintre Robert Milkins şi Joe Perry, este Edred Whittingham, un student, în vârstă de 25 de ani.

Whittingham este un cunoscut activist al organizației Just Stop Oil, care dorește oprirea producției de combustibil fosili. Totodată, acesta este student la facultatea de Filosofie, Politică și Economie din cadrul Universității Exeter.

De asemenea, Whittingham se opune să aibă copii „din motive morale”. Acesta consideră că nu există „garanția că va exista o planetă locuibilă unde să se dezvolte”.

Reclamă

Mark Allen, reacție „acidă”

Mark Allen, unul dintre jucătorii implicaţi, a avut un discurs dur la adresa celor doi protestatari.

Cred că am fost ultima persoană din tot teatrul Crucible care a înțeles ce s-a întâmplat. Eram concentrat pe lovitura pe care urma să o execut. Am auzit o pocnitură de la masa cealaltă de concurs, apoi, când m-am întors, am văzut cum o femeie se apropiase de masa noastră.

Putea fi mult mai rău, pentru că am văzut ce s-a întâmplat la masa alăturată, care a devenit impracticabilă. A fost un moment ireal, dar consider că dacă vorbim prea mult despre aceste incidente le dă apă la moară celor care au întrerupt partidele. Sunt niște idioți, nu merită atenție. Ce încerci să demonstrezi prin astfel de acte? Sunt sigur că pot găsi modalități mai bune de a se face auziți”, a spus Mark Allen pentru BBC, citat de eurosport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Neil Robertson a intrat în istoria Campionatului Mondial

Neil Robertson a intrat în istoria Campionatului Mondial de la Sheffield, după meciul din primul tur cu debutantul Wu Yize, încheiat cu victoria australianului, cu 10-3. Cel poreclit „The Thunder from Down Under” e primul jucător din istoria turneului de la Crucible care reușește două break-uri de 146 de puncte în același meci.

”Este cel mai bun snooker pe care l-am jucat aici, cu siguranță. Diferența dintre jucători te face să joci diferit. El a atacat mult și masa a fost deschisă.

Felul în care am jucat în această după-masă a fost fără greșeală. Sunt foarte fericit pentru asta. Trebuie să am cuvinte de laudă și pentru Wu. Este un jucător extrem de talentat”, a spus Robertson, citat de wst.tv.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:55 VIDEOOvidiu Ionescu a debutat cu o victorie pe tabloul principal la Saudi Smash 2024, exclusiv în AntenaPLAY 15:45 VIDEORomânia – Japonia 4-2 a fost în AntenaPLAY! Victoria ISTORICĂ pentru tricolori la Campionatul Mondial de hochei 15:31 Anunț important despre Radu Drăgușin! Ce se întâmplă cu românul, după ce Florin Manea a spus că ar putea pleca de la Tottenham 15:27 Jucătorii de la U Cluj vor să o retrogradeze pe Dinamo! Prima anunțată în vestiar pentru o victorie în fața „câinilor” 15:15 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu de la Miami! Max Verstappen, în pole position în cursa de sprint 14:53 Va pune FCSB abonamente la vânzare din sezonul viitor? Mihai Stoica a făcut un anunț important pentru fanii campioanei 14:50 LIVE VIDEOLeeds – Southampton, acum în AntenaPLAY. Leeds își joacă ultima șansă pentru promovarea directă în Premier League 14:28 „E fantastic!” Elias Charalambous, anunțul momentului despre Vlad Chiricheș! S-a operat și va reveni mult mai repede pe teren 13:54 „Ce mesaj ați primit de la Gigi Becali?” Reacția lui Elias Charalambous. Dezvăluiri de la sărbătoarea de titlu a FCSB-ului 13:48 „Lipsă totală de respect!” Galeria lui Rapid boicotează meciul cu CFR Cluj! Anunțul de ultim moment Vezi toate știrile
Citește și