Închide meniul
Foto

Scene şocante la Campionatul Mondial de snooker. Un protestatar s-a urcat pe masă şi a împrăştiat un praf de culoare portocalie

Valentin Pîrcălabu Publicat: 18 aprilie 2023, 8:43

Reclamă
Scene şocante la Campionatul Mondial de snooker. Un protestatar s-a urcat pe masă şi a împrăştiat un praf de culoare portocalie

Profimedia

Profimedia

Scene şocante la Campionatul Mondial de snooker. Un protestatar a reuşit să păcălească vigilenţa organizatorilor şi a întrerupt partida dintre Robert Milkins şi Joe Perry. O altă femeie a încercat acelaşi lucru la partida dintre Mark Allen şi Fan Zhengyi, însă arbitrul a reuşit să o oprească înainte să se urce pe masă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Imagini şocante la Cmpionatul Mondial de snooker, cu un protestatar care s-a urcat pe masă şi a împrăştiat un praf de culoare portocalie. Incidentul ireal s-a petrecut în timpul partidei dintre Robert Milkins şi Joe Perry.

Scene şocante la Campionatul Mondial de snooker

La masa alăturată, unde se disputa meciul dintre Mark Allen şi Fan Zhengyi, o femeie a încercat să facă acelaşi lucru, dar arbitrul a oprit-o la timp. Mark Allen, unul dintre jucătorii implicaţi, a avut o reacţie dură la adresa celor doi protestatari.

Cred că am fost ultima persoană din tot teatrul Crucible care a înțeles ce s-a întâmplat. Eram concentrat pe lovitura pe care urma să o execut. Am auzit o pocnitură de la masa cealaltă de concurs, apoi, când m-am întors, am văzut cum o femeie se apropiase de masa noastră.

Reclamă

Putea fi mult mai rău, pentru că am văzut ce s-a întâmplat la masa alăturată, care a devenit impracticabilă. A fost un moment ireal, dar consider că dacă vorbim prea mult despre aceste incidente le dă apă la moară celor care au întrerupt partidele. Sunt niște idioți, nu merită atenție. Ce încerci să demonstrezi prin astfel de acte? Sunt sigur că pot găsi modalități mai bune de a se face auziți„, a spus Mark Allen pentru BBC, citat de eurosport.ro.

Neil Robertson a intrat în istoria Campionatului Mondial. ”E cel mai bun snooker al meu aici”

Neil Robertson a intrat în istoria Campionatului Mondial de la Sheffield, după meciul din primul tur cu debutantul Wu Yize, încheiat cu victoria australianului, cu 10-3. Cel poreclit ”The Thunder from Down Under” e primul jucător din istoria turneului de la Crucible care reușește două break-uri de 146 de puncte în același meci.

”Este cel mai bun snooker pe care l-am jucat aici, cu siguranță. Diferența dintre jucători te face să joci diferit. El a atacat mult și masa a fost deschisă.

Reclamă 4 / 0/3

Felul în care am jucat în această după-masă a fost fără greșeală. Sunt foarte fericit pentru asta. Trebuie să am cuvinte de laudă și pentru Wu. Este un jucător extrem de talentat”, a spus Robertson, citat de wst.tv.

Robertson încearcă să revină printre cei mai buni jucători de la Sheffield. Ultima lui performanță notabilă la Campionatul Mondial a fost semifinala din 2014.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:25 Dan Şucu s-a întâlnit cu Marius Şumudică, la o zi după „revoluţia” anunţată la Rapid! Concluzia patronului giuleştenilor 19:03 AS Roma – Bayer Leverkusen şi Marseille – Atalanta LIVE TEXT (22:00). Încep semifinalele Europa League şi Conference League 18:43 FotoLovitura uriaşă pe care a dat-o fiica cea mică a lui George Copos! Reacţia milionarului: „Este incredibil, e un fenomen!” 18:36 Alpine a anunţat o mutare importantă! Cine a fost adus pentru a salva sezonul francezilor 17:53 „Dacă faci iar tâmpenia asta…” Basarab Panduru îl avertizează pe Dan Şucu, după „revoluţia” anunţată la Rapid: „Asta e ţurcă” 17:45 Cristina Neagu, discurs războinic înaintea returului infernal cu Metz: „E nevoie de un meci perfect” 17:12 Siyabonga Ngezana a dezvăluit problemele cu care s-a confruntat când a ajuns la FCSB: „A fost primul şoc” 16:40 VIDEOEduard Ionescu, Elena Zaharia şi Ioana Sîngeorzan, victorii pe linie la Saudi Smash 2024, în AntenaPLAY 16:33 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 2 mai 15:44 Germania va avea 5 echipe în Liga Campionilor, în sezonul următor Vezi toate știrile
Citește și