Închide meniul

Cine este protestatarul care a întrerupt o partidă la Campionatul Mondial de snooker și a fost arestat!

Reclamă

Cosmin Olteanu Publicat: 18 aprilie 2023, 13:44

Cine este protestatarul care a întrerupt o partidă la Campionatul Mondial de snooker și a fost arestat!

Cine este protestatarul care a întrerupt o partidă la Campionatul Mondial de snooker și a fost arestat

Edred Whittingham, în momentul în care este arestat / Profimedia

Cine este protestatarul care a întrerupt o partidă la Campionatul Mondial de snooker și a fost arestat! Un tânăr, în vârstă de 25 de ani, s-a urcat pe masă, în timpul partidei dintre Robert Milkins şi Joe Perry, și a împrăștiat pudră de portocale. În urma acestui incident șocant, bărbatul în cauză a fost arestat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La masa alăturată, unde se disputa meciul dintre Mark Allen şi Fan Zhengyi, o femeie a încercat să facă acelaşi lucru, dar arbitrul Olivier Marteel a reușit să o oprească înainte de a-și pune planul în aplicare.

Cine este protestatarul care a întrerupt o partidă la Campionatul Mondial de snooker și a fost arestat

Jurnaliștii de la dailymail.co.uk au dezvăluit faptul că numele protestatarului, care a oprit meciul dintre Robert Milkins şi Joe Perry, este Edred Whittingham, un student, în vârstă de 25 de ani.

Whittingham este un cunoscut activist al organizației Just Stop Oil, care dorește oprirea producției de combustibil fosili. Totodată, acesta este student la facultatea de Filosofie, Politică și Economie din cadrul Universității Exeter.

De asemenea, Whittingham se opune să aibă copii „din motive morale”. Acesta consideră că nu există „garanția că va exista o planetă locuibilă unde să se dezvolte”.

Reclamă

Mark Allen, reacție „acidă”

Mark Allen, unul dintre jucătorii implicaţi, a avut un discurs dur la adresa celor doi protestatari.

Cred că am fost ultima persoană din tot teatrul Crucible care a înțeles ce s-a întâmplat. Eram concentrat pe lovitura pe care urma să o execut. Am auzit o pocnitură de la masa cealaltă de concurs, apoi, când m-am întors, am văzut cum o femeie se apropiase de masa noastră.

Putea fi mult mai rău, pentru că am văzut ce s-a întâmplat la masa alăturată, care a devenit impracticabilă. A fost un moment ireal, dar consider că dacă vorbim prea mult despre aceste incidente le dă apă la moară celor care au întrerupt partidele. Sunt niște idioți, nu merită atenție. Ce încerci să demonstrezi prin astfel de acte? Sunt sigur că pot găsi modalități mai bune de a se face auziți”, a spus Mark Allen pentru BBC, citat de eurosport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Neil Robertson a intrat în istoria Campionatului Mondial

Neil Robertson a intrat în istoria Campionatului Mondial de la Sheffield, după meciul din primul tur cu debutantul Wu Yize, încheiat cu victoria australianului, cu 10-3. Cel poreclit „The Thunder from Down Under” e primul jucător din istoria turneului de la Crucible care reușește două break-uri de 146 de puncte în același meci.

”Este cel mai bun snooker pe care l-am jucat aici, cu siguranță. Diferența dintre jucători te face să joci diferit. El a atacat mult și masa a fost deschisă.

Felul în care am jucat în această după-masă a fost fără greșeală. Sunt foarte fericit pentru asta. Trebuie să am cuvinte de laudă și pentru Wu. Este un jucător extrem de talentat”, a spus Robertson, citat de wst.tv.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
9:51 Lucian Sănmărtean a dezvăluit de ce a refuzat de 4 ori să lucreze cu Gică Hagi: „Nu o să mai păstrăm chestia aceasta de respect” 9:47 Record negativ pentru Chelsea, înregistrat la umilinţa cu Arsenal! E prima oară când „Albaştrii” păţesc asta într-un sezon! 9:18 FotoOlimpiu Moruţan, OUT de la EURO 2024! Verdictul teribil primit de internaţionalul român după ce s-a accidentat grav în Cupă 9:11 Motivul incredibil pentru care Adrian Mititelu Jr a ajuns de urgenţă la spital cu o supradoză de pastile: „Vino să mă salvezi!” 8:51 Valeriu Iftime l-a elogiat pe jucătorul pe care l-a propus la FCSB: „E un miracol”! Ce a spus despre „explozia” lui Bogdan Andone 8:32 Imaginea horror cu Romario Benzar după ce a fost lovit de Abdallah! Fostul jucător şi-a dat bandajul jos şi le-a arătat tuturor! 8:10 Lucian Sânmărtean insistă ca Gigi Becali să transfere un jucător la FCSB: „E de excepţie” 23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
Vezi toate știrile
Citește și