Închide meniul

Thomas Tuchel, după eliminarea lui Bayern Munchen în sferturile Ligii Campionilor: ”Terenul și arbitrul nu s-au ridicat la nivelul jocului”

Dan Roșu Publicat: 20 aprilie 2023, 8:26

Reclamă
Thomas Tuchel, după eliminarea lui Bayern Munchen în sferturile Ligii Campionilor: ”Terenul și arbitrul nu s-au ridicat la nivelul jocului”

Thomas Tuchel, după eliminarea lui Bayern Munchen în sferturile Ligii Campionilor

Thomas Tuchel,trimis în tribună, în timpul meciului Bayern Munchen - Manchester City / Profimedia Images

Thomas Tuchel a vorbit după eliminarea lui Bayern Munchen în sferturile Ligii Campionilor. Bavarezii au reușit doar un egal, 1-1, în returul cu Manchester City, după 0-3 în Anglia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Antrenorul lui Bayern a dat vina pe terenul de joc și pe arbitrajul lui Clement Turpin pentru faptul că echipa sa nu a avut nicio șansă la o remontada în fața campioanei Angliei.

În prima repriză, francezul a arătat cinci cartonașe galbene și l-a și eliminat pe Upamecano, care a fost însă salvat de VAR. El a întârziat minute bune debutul meciului, din cauza unor probleme tehnice. Pe final, Turpin l-a trimis în tribune pe Tuchel.

Thomas Tuchel, după eliminarea lui Bayern Munchen în sferturile Ligii Campionilor

”Două lucruri nu s-au ridicat la nivelul jocului de azi: terenul nu a fost în condiții bune și arbitrul a fost de nota E (n.r. – cea mai mică notă în Germania).

A fost departe de ceea ce aveam în minte sau ce aveam nevoie. Este greu de digerat. Am jucat cu foarte puțină energie și ritm și am avut foarte puțină convingere, multă incertitudine în jocul nostru.

Reclamă

Au fost atât de multe greșeli simple, dar totuși am avut suficiente șanse să câștigăm jocul. Nu este ceea ce ne-am dorit. Chiar mă așteptam la o evoluție diferită. Pregătirile au fost bune, dar nu am reușit să livrăm pe teren”, a spus Tuchel, citat de dailymail.co.uk.

Real Madrid – Manchester City şi Milan – Inter sunt semifinalele Ligii Campionilor

Real Madrid – Manchester City şi Milan – Inter sunt semifinalele Ligii Campionilor. De altfel, este pentru al doilea an consecutiv când Real Madrid şi Manchester City se întâlnesc în semifinale.

Vor fi două semifinale de foc în Liga Campionilor. Real Madrid şi Manchester City, dar şi derby-ul milanez dintre Milan şi Inter vor oferi un adevărat spectacol. Real Madrid, care este şi deţinătoarea trofeului, s-a calificat în această fază a competiţiei după ce a eliminat-o pe Chelsea în sferturile de finală. Echipa lui Carlo Ancelotti a obţinut o „dublă” victorie cu 2-0.

Reclamă 4 / 0/3

Manchester City a trecut şi ea de Bayern Munchen , într-un mod mai clar decât se aştepta toată lumea. După victoria din tur cu 3-0, echipa lui Pep Guardiola a remizat în returul de la Munchen, scor 1-1.

Italia este sigură că va avea o echipă în finală. Milan – Inter este duelul din semifinale. Formaţia lui Stefano Pioli a eliminat pe Napoli, după o dublă manşă intensă. După victoria de la Milano cu scorul de 1-0, Milan a obţinut o remiză la Napoli şi a obţinut calificarea în semifinale.

De cealaltă parte, Inter a trecut de Benfica Lisabona. Inter a deschis scorul pe San Siro, prin golul superb al lui Barella, din minutul 14. Oaspeţii au egalat prin Aursnes, în minutul 38, iar la pauză s-a intrat cu 1-1. Partea secundă a fost mult mai animată. Gazdele au preluat conducerea din nou, în minutul 65, prin Lautaro Martinez şi s-au distanţat la două goluri în minutul 78, prin reuşita lui Correa. Lusitanii au reuşit însă o revenire pe final. Mai întâi a marcat Antonio Silva, în minutul 86, iar Petar Musa a egalat în minutul 90+5.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:39 LIVE VIDEOParma – Cremonese și Palermo – Ascoli, acum în AntenaPLAY! Mihăilă a marcat din pasa lui Man, dar golul nu a fost validat 16:33 Gigi Becali pregătește trei lovituri pe piața transferurilor! Lista scurtă a FCSB-ului pentru „visul Champions League” 16:21 „Am pătimit împreună” Mesajul postat de oficialii lui Dinamo în ziua de Paște. Ce le-au transmis fanilor, după 3-3 cu U Cluj 15:55 Eliza Samara – Chen Xingtong LIVE VIDEO în AntenaPLAY, de la ora 19:05. Duel infernal pentru româncă la Saudi Smash 2024 15:24 Darwin Nunez, în locul lui Robert Lewandowski la Barcelona! Decizie total neașteptată luată de Xavi 14:52 Dan Şucu, anunţ bombă în ziua de Paşte: „Îl dorim pe Mircea Lucescu manager general! Lucrăm la asta!” 14:29 Imaginea postată de Simona Halep în ziua de Paște. Fanii au asaltat-o cu mesaje: „Draga noastră campioană!” 14:19 FotoDezvăluire incredibilă despre Ianis Hagi, după ce a fost la Muntele Athos: „L-am văzut schimbat!” Gestul făcut de Gică Hagi 14:09 CFR Cluj – Rapid, 21:30, LIVE TEXT. Dan Petrescu debutează în noul mandat. Giuleștenii, în criză totală. Echipele probabile 13:42 Canelo Alvarez şi-a păstrat titlul unificat la categoria supermijlocie: „Nu cred că sunt cel mai bun din istorie” Vezi toate știrile
Citește și