Închide meniul

Real Madrid – Manchester City şi Milan – Inter sunt semifinalele Ligii Campionilor. Guardiola vrea să îşi ia revanşa după drama din sezonul trecut. Italia va avea echipă în finală

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 20 aprilie 2023, 0:05

Real Madrid – Manchester City şi Milan – Inter sunt semifinalele Ligii Campionilor. Guardiola vrea să îşi ia revanşa după drama din sezonul trecut. Italia va avea echipă în finală

Real Madrid - Manchester City şi Milan - Inter sunt semifinalele Ligii Campionilor

Profimedia

Real Madrid – Manchester City şi Milan – Inter sunt semifinalele Ligii Campionilor. De altfel, este pentru al doilea an consecutiv când Real Madrid şi Manchester City se întâlnesc în semifinale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vor fi două semifinale de foc în Liga Campionilor. Real Madrid şi Manchester City, dar şi derby-ul milanez dintre Milan şi Inter vor oferi un adevărat spectacol. Real Madrid, care este şi deţinătoarea trofeului, s-a calificat în această fază a competiţiei după ce a eliminat-o pe Chelsea în sferturile de finală. Echipa lui Carlo Ancelotti a obţinut o „dublă” victorie cu 2-0.

Manchester City a trecut şi ea de Bayern Munchen , într-un mod mai clar decât se aştepta toată lumea. După victoria din tur cu 3-0, echipa lui Pep Guardiola a remizat în returul de la Munchen, scor 1-1.

Manchester City a primit un penalty în minutul 35, după un hen’comis în careu de Upamecano. A executat Erling Haaland, care a trimis însă peste poartă. Norvegianul şi-a luat revanşa în minutul 57, când a înscris din pasa lui De Bruyne. Gazdele au primit un penalty în minutul 82, la un henţ al lui Akanji, iar Joshua Kimmich a înscris.

S-a încheiat 1-1, iar Manchester City, cu scorul general de 4-1, se califică în semifinale, unde va întâlni pe Real Madrid.

Reclamă

Real Madrid – Manchester City şi Milan – Inter sunt semifinalele Ligii Campionilor

Italia este sigură că va avea o echipă în finală. Milan – Inter este duelul din semifinale. Formaţia lui Stefano Pioli a eliminat pe Napoli, după o dublă manşă intensă. După victoria de la Milano cu scorul de 1-0, Milan a obţinut o remiză la Napoli şi a obţinut calificarea în semifinale.

De cealaltă parte, Inter a trecut de Benfica Lisabona. Inter a deschis scorul pe San Siro, prin golul superb al lui Barella, din minutul 14. Oaspeţii au egalat prin Aursnes, în minutul 38, iar la pauză s-a intrat cu 1-1. Partea secundă a fost mult mai animată. Gazdele au preluat conducerea din nou, în minutul 65, prin Lautaro Martinez şi s-au distanţat la două goluri în minutul 78, prin reuşita lui Correa. Lusitanii au reuşit însă o revenire pe final. Mai întâi a marcat Antonio Silva, în minutul 86, iar Petar Musa a egalat în minutul 90+5.

S-a încheiat 3-3, iar Inter merge mai departe, cu scorul general de 5-3.

Reclamă 4 / 0/3

Guardiola vrea să îşi ia revanşa după drama din sezonul trecut

În sezonul trecut, Manchester City s-a impus în prima manşă cu 4-3, la capătul unui meci fabulos. Pe Santiago Bernabeu, echipa lui Guardiola a condus cu 1-0 până în minutul 90. Atunci a început coşmarul, iar Real Madrid a trimis meciul în prelungiri după ce Rodrygo a marcat în minutul 90 şi în 90+1. În prima repriză de prelungiri, Benzema a înscris din penalty golul calificării.

Prima manşă a semifinalelor se joacă pe 9 şi 10 mai, în timp ce returul e programat pe pe 16, respectiv 17 mai. Finala este programată la Istanbul, pe 10 iunie.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:35 Petrolul – Botoşani 1-2. Moldovenii au urcat pe un loc de salvare directă de la retrogradare! Cum arată clasamentul în play-out 19:21 Decizia lui Edi Iordănescu după ce Andrei Burcă s-a accidentat şi e în pericol să rateze EURO 2024! 19:00 Rapid – Universitatea Craiova, 20:30, LIVE TEXT. Meci crucial pentru olteni în lupta pentru locul 2. Echipele de start 19:00 Arne Slot, înlocuitorul lui Jurgen Klopp la Liverpool, cale liberă spre Anfield! Anunţul făcut de Fabrizio Romano 18:43 Gigi Becali are concurenţă pentru semnătura jucătorului pe care îl doreşte la FCSB: „I-a făcut o ofertă concretă” 18:32 Statistica îi dă fiori lui Carlos Sainz! La ce scenariu se poate aştepta spaniolul, după plecarea de la Ferrari 18:08 Ronnie O’Sullivan, en-fanfare în sferturile de finală ale Campionatului Mondial! „Racheta” continuă cursa pentru recordul absolut 17:37 Decizia care a „îngropat-o” pe Liverpool! Ce s-a întâmplat de când Jurgen Klopp şi-a anunţat plecarea 16:55 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 29 aprilie 2024 16:48 Iga Swiatek – Sara Sorribes 6-1, 6-0! Liderul mondial, în sferturi la Madrid, după 67 de minute Vezi toate știrile
Citește și