Închide meniul

Carlos Alcaraz este campion la Barcelona! Spaniolul l-a învins în două seturi pe Stefanos Tsitsipas

Reclamă

Sebastian Cristian Publicat: 23 aprilie 2023, 18:51

Carlos Alcaraz este campion la Barcelona! Spaniolul l-a învins în două seturi pe Stefanos Tsitsipas

Carlos Alcaraz este campion la Barcelona

Carlos Alcaraz / Profimedia

Carlos Alcaraz este campion la Barcelona! Spaniolul l-a învins în două seturi pe Stefanos Tsitsipas, scor 6-3, 6-4 și și-a apărat trofeul în numai o oră și 20 de minute de joc.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ibericul câștigase și în 2022, atunci când îl învingea în finală pe Pablo Carreno Busta, scor 6-3, 6-2.

Carlos Alcaraz este campion la Barcelona! Spaniolul l-a învins în două seturi pe Stefanos Tsitsipas

Favorit înainte de meci, Carlos Alcaraz și-a respectat statutul și a câștigat în fața suporterilor iberici. Deși a început ezitant meciul și a fost primul care și-a pierdut serviciul, locul 2 ATP a reușit să revină imediat și sa pună capăt primului set după numai 39 de minute, scor 6-3.

Setul secund a fost și el la discreția lui Carlos Alcaraz, care a reușit break-ul și a pus capăt meciului, fără să-i ofere lui Tsitsipas șansa de a reveni.

Iga Swiatek – Aryna Sabalenka 6-3, 6-4 în finala turneului de la Stuttgart. Al 13-lea trofeu WTA din carieră pentru liderul mondial

Iga Swiatek – Aryna Sabalenka 6-3, 6-4 în finala turneului de la Stuttgart. Acesta a fost al 13-lea trofeu WTA pe care liderul mondial l-a câştigat.

Reclamă

Poloneza Iga Swiatek a învins-o, duminică, pe belarusa Aryna Sabalenka şi şi-a păstrat titlul la turneul de la Stuttgart. Este al 13-lea trofeu WTA pentru liderul mondial.

Numărul 1 mondial s-a impus în faţa ocupantei locului secund, scor 6-3, 6-4, după o oră şi 50 de minute. Swiatek a obţinut al 13-lea titlu al carierei, reuşind să câştige al 20-lea meci disputat în acest an.

Swiatek şi-a apărat un titlu pentru a treia oară în carieră, după ce a făcut-o anterior la Roma 2022 şi la Doha anul acesta. Ea conduce acum cu 5-2 în întâlnirile directe cu Sabalenka.

Reclamă 4 / 0/3

Iga Swiatek a vorbit despre presiunea pusă de celebritate: „Îmi este greu să vorbesc cu o persoană!”

Iga Swiatek a vorbit despre presiunea pusă de celebritate! Ajunsă numărul unu mondial la 21 de ani, jucătoarea de tenis din Polonia susține că resimte efectele negative ale vieții publice. Iga Swiatek a dezvăluit că, din cauza celebrității, îi este greu să le arate persoanelor din jur cum este ea în realitate.

„Tenisul m-a forțat într-un fel să mă obișnuiesc cu faima și să-mi schimb puțin personalitatea. Totul a fost din cauza acelui impuls suplimentar pe care mi l-a dat tenisul. Știam că, dacă vreau să fiu un sportiv de elită, trebuie să învăț să lucrez cu mass-media și să vorbesc și să am idei în cap despre ceea ce vreau să transmit.

Când am început să vorbesc în fața camerelor și toate astea, mi-am dat seama că, dacă sunt capabilă să fac asta, pot să fac același lucru și cu alți oameni. Pe de o parte, asta m-a ajutat, dar pe de altă parte, dacă devii celebru este și mai greu să ai încredere în oameni.

În acest moment, se pare că încă încerc să-mi dau seama cum să înțeleg în această lume. În Polonia oamenii sunt foarte drăguți cu mine, dar acum îmi este greu să vorbesc cu o persoană și să o fac să știe cine sunt cu adevărat. Uneori mă tratează puțin diferit și se vede”, a declarat Iga Swiatek, pentru eurosport.com.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
25
apr.
22:53
UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek
25
apr.
22:47
FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui!
25
apr.
22:41
Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor
Vezi toate știrile
Citește și