Închide meniul

Carlos Alcaraz este campion la Barcelona! Spaniolul l-a învins în două seturi pe Stefanos Tsitsipas

Sebastian Cristian Publicat: 23 aprilie 2023, 18:51

Carlos Alcaraz este campion la Barcelona! Spaniolul l-a învins în două seturi pe Stefanos Tsitsipas

Carlos Alcaraz este campion la Barcelona

Carlos Alcaraz / Profimedia

  • Carlos Alcaraz este campion la Barcelona
  • Spaniolul l-a învins în două seturi pe Stefanos Tsitsipas

Carlos Alcaraz este campion la Barcelona! Spaniolul l-a învins în două seturi pe Stefanos Tsitsipas, scor 6-3, 6-4 și și-a apărat trofeul în numai o oră și 20 de minute de joc.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ibericul câștigase și în 2022, atunci când îl învingea în finală pe Pablo Carreno Busta, scor 6-3, 6-2.

Carlos Alcaraz este campion la Barcelona! Spaniolul l-a învins în două seturi pe Stefanos Tsitsipas

Favorit înainte de meci, Carlos Alcaraz și-a respectat statutul și a câștigat în fața suporterilor iberici. Deși a început ezitant meciul și a fost primul care și-a pierdut serviciul, locul 2 ATP a reușit să revină imediat și sa pună capăt primului set după numai 39 de minute, scor 6-3.

Reclamă

Setul secund a fost și el la discreția lui Carlos Alcaraz, care a reușit break-ul și a pus capăt meciului, fără să-i ofere lui Tsitsipas șansa de a reveni.

Iga Swiatek – Aryna Sabalenka 6-3, 6-4 în finala turneului de la Stuttgart. Al 13-lea trofeu WTA din carieră pentru liderul mondial

Iga Swiatek – Aryna Sabalenka 6-3, 6-4 în finala turneului de la Stuttgart. Acesta a fost al 13-lea trofeu WTA pe care liderul mondial l-a câştigat.

Reclamă

Poloneza Iga Swiatek a învins-o, duminică, pe belarusa Aryna Sabalenka şi şi-a păstrat titlul la turneul de la Stuttgart. Este al 13-lea trofeu WTA pentru liderul mondial.

Numărul 1 mondial s-a impus în faţa ocupantei locului secund, scor 6-3, 6-4, după o oră şi 50 de minute. Swiatek a obţinut al 13-lea titlu al carierei, reuşind să câştige al 20-lea meci disputat în acest an.

Swiatek şi-a apărat un titlu pentru a treia oară în carieră, după ce a făcut-o anterior la Roma 2022 şi la Doha anul acesta. Ea conduce acum cu 5-2 în întâlnirile directe cu Sabalenka.

Reclamă 4 / 0/3

Iga Swiatek a vorbit despre presiunea pusă de celebritate: „Îmi este greu să vorbesc cu o persoană!”

Iga Swiatek a vorbit despre presiunea pusă de celebritate! Ajunsă numărul unu mondial la 21 de ani, jucătoarea de tenis din Polonia susține că resimte efectele negative ale vieții publice. Iga Swiatek a dezvăluit că, din cauza celebrității, îi este greu să le arate persoanelor din jur cum este ea în realitate.

„Tenisul m-a forțat într-un fel să mă obișnuiesc cu faima și să-mi schimb puțin personalitatea. Totul a fost din cauza acelui impuls suplimentar pe care mi l-a dat tenisul. Știam că, dacă vreau să fiu un sportiv de elită, trebuie să învăț să lucrez cu mass-media și să vorbesc și să am idei în cap despre ceea ce vreau să transmit.

Când am început să vorbesc în fața camerelor și toate astea, mi-am dat seama că, dacă sunt capabilă să fac asta, pot să fac același lucru și cu alți oameni. Pe de o parte, asta m-a ajutat, dar pe de altă parte, dacă devii celebru este și mai greu să ai încredere în oameni.

În acest moment, se pare că încă încerc să-mi dau seama cum să înțeleg în această lume. În Polonia oamenii sunt foarte drăguți cu mine, dar acum îmi este greu să vorbesc cu o persoană și să o fac să știe cine sunt cu adevărat. Uneori mă tratează puțin diferit și se vede”, a declarat Iga Swiatek, pentru eurosport.com.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei 16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie 16:39 Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi 16:22 „Merită Ianis Hagi să fie la EURO?” Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu 15:42 Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită! Anunț de ultim moment: „Îi ajutăm cu orice!” 14:56 Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest: „Au început campaniile de dezinformare” 14:24 Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Ne-a prăbușit!” Ce a spus despre Dan Șucu 14:03 Surpriză de proporții! Max Verstappen ar fi favorit să-i ia locul lui Lewis Hamilton la Mercedes 13:25 Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari: „Până acum a fost dezamăgitor” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Carlos Alcaraz a câştigat turneul de la Indian Wells
Tenis • 18 mart., 9:23
Carlos Alcaraz a câştigat turneul de la Indian Wells. L-a învins din nou în finală pe Daniil Medvedev
Atletico - Barcelona
Fotbal extern • 17 mart., 23:58
Atletico Madrid – Barcelona 0-3! Manchester United s-a calificat în semifinalele FA Cup după 4-3 cu Liverpool
Ermal Krasniqi a ajuns la Barcelona
Extra • 17 mart., 16:37
FOTO
Ermal Krasniqi a ajuns la Barcelona! Frumoasa sa soție a postat imaginea care a surprins pe toată lumea
Carlos Alcaraz, revenire de senzaţie cu Jannik Sinner! S-a calificat în finala Indian Wells şi a încheiat seria italianului
ATP • 17 mart., 8:36
Carlos Alcaraz, revenire de senzaţie cu Jannik Sinner! S-a calificat în finala Indian Wells şi a încheiat seria italianului
Un nou duel între PSG și Barcelona, în sferturile UEFA Champions League
Liga Campionilor • 15 mart., 13:38
Un nou duel între PSG și Barcelona, în sferturile UEFA Champions League. Mbappe și vedetele lui Xavi, gata de spectacol