Închide meniul
Foto

Rapid – FCSB | Răzvan Onea, intrare tare la Florinel Coman în minutul 4! Cei de pe banca FCSB-ul au cerut cartonaşul roşu. Dragoş Grigore, atac dur asupra lui Compagno

Valentin Pîrcălabu Publicat: 23 aprilie 2023, 21:10

Reclamă
Rapid – FCSB | Răzvan Onea, intrare tare la Florinel Coman în minutul 4! Cei de pe banca FCSB-ul au cerut cartonaşul roşu. Dragoş Grigore, atac dur asupra lui Compagno

Răzvan Onea, intrare dură asupra lui Florinel Coman

Colaj Orange Sport

Rapid – FCSB | Răzvan Onea a avut o intrare tare la Florinel Coman în minutul 4. Cei de pe banca FCSB-ului au explodat şi au cerut direct cartonaşul roşu pentru fundaşul dreapta al Rapidului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Un primul duel tare al derby-ului din Giuleşti a fost în minutul 4. Răzvan Onea a avut o intrare energică asupra lui Coman, iar cei de la FCSB i-au cerut lui Horaţiu Feşnic să îl elimine pe jucătorul Rapidului.

Rapid – FCSB | Răzvan Onea, intrare tare la Florinel Coman în minutul 4

Horaţiu Feşnic a decis să îi arate doar cartonaşul galben jucătorului de la Rapid. Mai mult, arbitrul i-a arătat cartonaşul galben şi lui Billel Omrani, care a protestat vehement. Florinel Coman şi-a revenit după ce a primit îngrijiri medicale.

În minutul 28, Dragoş Grigore a luat şi el cartonaşul galben, după o intrare tare la Compagno. Faza s-a verificat şi în camera VAR pentru a se stabili dacă Dragoş Grigore ar fi meritat mai mult decât cartonaşul galben.

Atmosferă incendiară în Rapid – FCSB

Atmosferă incendiară în Rapid – FCSB! Meciul a început cu 7 minute de întârziere din cauza spectacolului pirotehnic făcut de fanii giuleșteni. Meciul are o importanță aparte pentru ambele echipe. FCSB are șansa de a trece peste CFR Cluj în clasament, în timp ce Rapid caută să se apropie de echipele fruntașe.

Reclamă

„Centralul” Horațiu Feșnic nu a putut da drumul la meci la ora 20:30, așa cum era programat, fumul cauzat de spectacolul pirotehnic din tribună făcând imposibil acest lucru.

După 7 minute de întârziere însă, derby-ul dintre Rapid și FCSB a început, într-o atmosfera incendiară pe stadionul din Giulești.

FCSB are doar 600 de spectatori la derby

Oficialii celor de la Rapid le-au făcut o surpriză fanilor, şi le vor suplimenta numărul de bilete, alocat pentru meciul cu FCSB. Astfel, echipei oaspete, le vor fi acordate doar 600 de bilete, în sectorul destinat lor.

Reclamă 4 / 0/3

„Avem o surpriză pentru suporterii noștri! La meciul de duminică, cu FCSB, am decis să le oferim oaspeților doar 600 de locuri, în sectorul destinat acestora, astfel încât vom suplimenta numărul de locuri pentru rapidiști cu 2400”, a fost anunţul transmis de cei de la Rapid, pe pagina oficială de Facebook.

Totodată, pentru a se evita altercaţiile între suporteri din timpul partidei, „giuleştenii” au anunţat ca va exista o zonă liberă între sectorul destinat fanilor FCSB şi sectorul fanilor rapidişti.

„Între sectorul oaspeților și cel al suporterilor rapidiști de la Peluza Sud va exista o zonă tampon, de 800 de locuri”, au mai completat cei de la Rapid.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:35 VIDEORomânia – Coreea de Sud 3-2! O nouă VICTORIE URIAŞĂ pentru „tricolori”, la CM de hochei, live în AntenaPLAY 15:12 Adevăratul motiv pentru care Dan Petrescu a acceptat să îşi încheie brusc vacanţa şi să semneze cu CFR Cluj: „Nu puteam refuza!” 14:46 Mihai Stoica, explicaţie total neaşteptată! Motivul pentru care numărul 27 va fi trecut pe tricourile campioanei FCSB 14:33 Zeljko Kopic, reacţie fermă după ce fanii lui Dinamo i-au cerut demisia: „Sunt primul care se supără!” Mesaj despre viitorul lui 14:06 „Şumudică va dormi la stadion!” Robert Niţă l-a dat de gol pe Dan Şucu! Când va fi anunţat noul antrenor de la Rapid 13:54 FotoAndrei Vlad, petrecere de pomină cu alcool şi săruturi pasionale la Mamaia! S-a „împărţit” între o blondă şi o brunetă 13:09 Adrian Şut, aproape de transferul carierei după ce a câştigat titlul cu FCSB! Gigi Becali poate da un „tun” financiar 13:00 VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Eduard Ionescu şi Ioana Sîngeorzan joacă azi, live în AntenaPLAY 12:48 Max Verstappen a dat cărţile pe faţă despre oferta colosală de la Mercedes: „Dacă aş concura pentru locul 5, aş deveni morocănos” 12:45 Handbaliştii de la Dinamo şi-au aflat adversara din semifinalele European League! Cu cine se vor duela în Turneul Final Four Vezi toate știrile
Citește și