Închide meniul

Adrian Mutu, după Rapid – FCSB 1-0: „E o victorie importantă, de moral!”

Sebastian Cristian Publicat: 23 aprilie 2023, 23:37

Reclamă
Adrian Mutu, după Rapid – FCSB 1-0: E o victorie importantă, de moral!”

Adrian Mutu, în culmea fericirii după Rapid - FCSB 1-0

Adrian Mutu, în timpul unei conferinţe de presă / Hepta

Adrian Mutu, în culmea fericirii după Rapid – FCSB 1-0. Antrenorul giuleștenilor s-a declarat foarte mulțumit de jocul elevilor săi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Grație acestui succes, Rapid a ajuns la 31 de puncte în Liga 1, dar rămâne în continuare pe locul 5 în clasament. De cealaltă parte, FCSB rămâne pe 3, după ce a ratat șansa de a o depăși pe CFR Cluj.

Adrian Mutu, în culmea fericirii după Rapid – FCSB 1-0: „E o victorie importantă, de moral!”

„E o victorie importantă, de moral. Am trăit cu emoții finalul, mi-am dorit ca echipa mea să câștige. Au fost 2 reprize distincte. În prima repriză am fost noi echipa mai bună, în repriza a doua a avut o replică bună FCSB-ul. Vreau să-i felicit pe băieți pentru atitudinea avută, e o atitudine care mă încântă. Chiar dacă am suferit, important e că am adus cele 3 puncte acasă.

Nu am făcut pasul înapoi voit, ei ne-au obligat să ne apărăm mai jos, dar am rezistat, Moldovan a făcut un meci mare și astăzi, și apărarea la fel. Merită felicitați, e victoria lor, și-au dorit-o și e meritată.

În fotbal doar meciul următor contează, se uită ce ai făcut în trecut. Am simțit-o și eu, trebuie să fii concentrat în continuare. De mâine voi uita acest meci și ma voi concentra pe meciul cu CFR Cluj. N-am făcut niciun cadou nimănui, decât celor care țin cu Rapid. În rest, nu ne intereseză. Ne vedem de parcursul nostru, încercăm să obținem mai multe puncte și vedem unde ajungem”, a declarat Adrian Mutu, potrivit digisport.ro.

Reclamă

Andrei Cordea, dezamăgit după Rapid – FCSB 1-0: „Sunt puțin frustrat, nu meritam să pierdem azi!”

Andrei Cordea, dezamăgit după Rapid – FCSB 1-0. Extrema celor de la FCSB a recunoscut că rezultatul meciului este unul frustrant. De asemenea, Cordea a declarat că echipa sa nu merita să piardă meciul.

În urma acestui rezultat, FCSB a ratat șansa de a o depăși în clasament pe CFR Cluj, ardelenii pierzând și ei în această etapă, scor 0-1 cu Farul.

„Am practicat un fotbal bun, am avut multe ocazii, dar din păcate nu am reușit să marcăm. Cred că meritam să marcăm cel puțin un gol și altfel era. Mergem înainte, suntem convinși că nu e nimic gata. Ne vom antrena bine și de acum înainte ne dorim să câștigăm tot până la final.

Reclamă 4 / 0/3

Se întâmplă să mai și ratezi, mi-au intrat multe goluri, astăzi am ratat, dar mă antrenez foarte bine. Știu ce am de făcut, sunt un băiat serios. Trebuie să mergem înainte pentru că rezultatele bune o să vină. Poate că sunt puțin frustrat pentru că meritam mai mult decât atât astăzi. Am ratat mult, nu meritam să pierdem azi.

Am vorbit și cu unele persoane din staff, m-au încurajat, mi-au spus că nu au ce să-mi reproșeze pentru cum mă antrenez. E normal în cariera de fotbalist să mai prinzi 2-3 meciuri în care nu-ți ies lucrurile. Nu are nimeni ce să-mi reproșeze despre cum mă antrenez. Îmi voi vedea de treaba mea și sunt convins că vor veni și rezultatele bune”, a declarat Andrei Cordea, potrivit digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:03 Denis Alibec se întoarce în Liga 1! Dorit de FCSB şi Farul, atacantul naţionalei a ales echipa pentru care va evolua 17
mai
23:45
VIDEOSouthampton – Leeds, finala playoff-ului de promovare de pe Wembley (26 mai, AntenaPLAY). „Sfinţii”, victorie clară cu West Brom
17
mai
23:37
Cum a reacţionat Gică Hagi după ce a văzut prestaţia lui Ianis Hagi cu Real Madrid! Ce a spus „Regele” despre evoluţia fiului său
17
mai
23:24
Răzvan Lucescu poate pleca de la PAOK, chiar dacă va câştiga titlul în Grecia. Echipa refuzată de tatăl său a pus ochii pe el
17
mai
23:07
Mihai Stoica a confirmat că un jucător important al FCSB-ului se desparte de echipa lui Becali: „Sunt şanse să fi semnat deja”
17
mai
22:35
Discursul Cristinei Neagu, după ce CSM Bucureşti a primit titlul de campioană: „Există dezamăgirea ratării Final Four!”
17
mai
22:33
Reacţia lui Bogdan Andone după ce echipa lui a învins-o pe Mioveni cu un gol în prelungiri şi e aproape de rămânerea în Liga 1!
17
mai
22:20
Anunţul lui Florin Tănase, după ce Gigi Becali i-a făcut ofertă să se întoarcă la FCSB: „Mi-aș dori să joc în Champions League”
17
mai
21:48
Dan Petrescu avertizează înainte de CFR Cluj – Farul: „Stresul a rămas mai mult de partea noastră!”
17
mai
21:45
Botoșani – Mioveni 1-0. Jucătorii lui Bogdan Andone au dat lovitura în prelungiri! Oaspeţii au avut un gol anulat
Vezi toate știrile
Citește și