Închide meniul

Basarab Panduru, critici pentru Darius Olaru: „Nu îmi aduc aminte de un jucător care plânge pe teren mai mult!”

Cosmin Olteanu Publicat: 25 aprilie 2023, 12:24

Reclamă
Basarab Panduru, critici pentru Darius Olaru: Nu îmi aduc aminte de un jucător care plânge pe teren mai mult!”

Veste teribilă pentru FCSB, după accidentarea lui Darius Olaru

Darius Olaru, într-un meci pentru FCSB / Hepta

Basarab Panduru a avut critici pentru Darius Olaru! FCSB a fost învinsă, în mod surprinzător, de Rapid, 0-1, în etapa a 5-a din play-off-ul Ligii 1, unicul gol fiind marcat de Alexandru Albu, în minutul 21.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Basarab Panduru s-a declarat deranjat de atitudinea lui Darius Olaru, la o fază din finalul primei reprize, când a pierdut mingea la mijlocul terenului și nu și-a urmărit adversarii pentru a o recupera.

Basarab Panduru, critici pentru Darius Olaru

Totodată, fostul fotbalist îi atrage atenția lui Darius Olaru la faptul că se „plânge” prea mult în timpul meciurilor.

„Asta să ştii m-a surprins, aici eu nu mă aşteptam la aşa ceva. Nu mă aşteptam la aşa ceva. Ce spuneam noi de el până acum? Are un gol, are puţine pase de gol, dar nu e o problemă, că aleargă, face, aleargă pentru pentru toată lumea şi când unul nu aleargă, el aleargă…

Bă, să pierzi mingea la mijlocul terenului şi ia uitaţi-vă… ce e asta? De la el nu mă aşteptam la aşa ceva. Căutam să îi găsim nişte scuze, nu dai gol că fugi pentru toată lumea, că nu ştiu ce. Dar uită-te, la meciul ăsta atât de important, tu ce faci? Tu îi laşi pe ăştia să se ducă spre poartă şi tu…

Reclamă
Reclamă 4

Eu nu îmi aduc aminte de un jucător care plânge pe teren mai mult decât el, o fi lovit la fiecare minge, nu ştiu, dar într-una să ceri… Bă, şi pe vremea mea te loveau, dar te ridicai, te duceai, aşteptai să mai dai de el. Normal că aşa ar trebui să fie un căpitan… mie îmi pare rău de el, pentru că ţin la jucătorii ăştia care fac, care aleargă.

Dar trebuie să le spunem că nu e ok ce fac, că dacă eu îi spun că e bine, că aşa trebuie să faci, înseamnă că am eu o problemă. Nu e bine, nu trebuie să faci aşa, pune mâna şi fă, ce e asta?”, a declarat Basarab Panduru, pentru orangesport.ro.

FCSB a ratat șansa de a trece pe locul 2

Cu o victorie în Giulești, FCSB ar fi trecut pe locul 2 în clasamentul play-off-ului Ligii 1, având în vedere că CFR Cluj, ocupanta acestui loc, a pierdut cu Farul Constanța, 0-1.

Reclamă

În prezent, formația roș-albastră se află pe locul 3, cu 37 de puncte obținute.

„Cred că în repriza secundă am avut foarte multe ocazii. N-am avut atâtea ocazii în 3 meciuri, dar acesta e fotbalul. Câteodată poți să înscrii ușor, altădată e mai greu. Reacția a fost destul de bună, dar nu a fost suficient. Un egal ar fi fost corect pentru ambele echipe. Trebuie să ne concentrăm acum pentru meciul cu Universitatea Craiova. Chiar nu înțeleg cum funcționează aici sistemul VAR. Trebuie să revăd fazele, însă VAR-ul nici măcar nu a intervenit.

Compagno s-a simțit obosit, am vorbit la pauză cu el, iar Dawa avea deja cartonaș galben. Fotbalul e compus din greșeli. Dacă e să comparăm numărul de ocazii, rezultatul nu este unul echitabil, dar așa se întâmplă uneori în fotbal”, a declarat Elias Charalambous, antrenorul FCSB-ului, la finalul partidei cu Rapid, potrivit digisport.ro.

Pe ce poziţie se va clasa România în Grupa E de la EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
22:07

Motivul pentru care Mihai Stoica s-a enervat înainte de tragerea la sorţi pentru Ligă: „Două zile am folosit cuvinte inferioare”

21:43

Cristiano Ronaldo, un nou record uriaş. E singurul jucător din istorie care joacă la 6 Campionatele Europene

21:30

David Popovici s-a calificat în finala de 100 de metri liber cu cel mai bun timp! E singurul care a coborât sub 48 de secunde!

21:22

„Am avut o discuţie cu Edi!” Jucătorul care a refuzat să vină la naţionala României: „Nu regret! I-am spus asta!”

21:00

LIVE TEXTPortugalia – Cehia 0-0. Starurile lui Roberto Martinez încep drumul spre trofeu. Cristiano Ronaldo e titular

20:50

Turcia – Georgia 3-1! Goluri FABULOASE ale lui Mert Muldur şi Arda Guler! Mikautadze a marcat pentru georgieni

1 FotoDin ce face bani, de fapt, noul soț al Larisei Iordache. Ce s-a aflat despre Cristian Chiriță, imediat după cununia civilă 2 FotoLovitura uriaşă, de milioane de euro, pe care a dat-o Simona Halep, după ce şi-a vândut mai multe proprietăţi! 3 Foto„Aroganță! A fost greu!” Cum a cucerit-o Horațiu Moldovan pe celebra sa iubită! Portarul naționalei a dat toate cărțile pe față 4 Foto„E un parastas al tău?” Replica fabuloasă pe care i-a dat-o Ilie Năstase lui Ion Ţiriac! 5 Programul complet al meciurilor, din grupe, de la EURO 2024 6 FotoIvana Knoll e gata să le sucească minţile şi nemţilor: „Mai sexy ca niciodată! Abia aştept ca toată lumea să mă vadă!”
Citește și