Închide meniul

Basarab Panduru, critici pentru Darius Olaru: „Nu îmi aduc aminte de un jucător care plânge pe teren mai mult!”

Cosmin Olteanu Publicat: 25 aprilie 2023, 12:24

Reclamă
Basarab Panduru, critici pentru Darius Olaru: Nu îmi aduc aminte de un jucător care plânge pe teren mai mult!”

Veste teribilă pentru FCSB, după accidentarea lui Darius Olaru

Darius Olaru, într-un meci pentru FCSB / Hepta

Basarab Panduru a avut critici pentru Darius Olaru! FCSB a fost învinsă, în mod surprinzător, de Rapid, 0-1, în etapa a 5-a din play-off-ul Ligii 1, unicul gol fiind marcat de Alexandru Albu, în minutul 21.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Basarab Panduru s-a declarat deranjat de atitudinea lui Darius Olaru, la o fază din finalul primei reprize, când a pierdut mingea la mijlocul terenului și nu și-a urmărit adversarii pentru a o recupera.

Basarab Panduru, critici pentru Darius Olaru

Totodată, fostul fotbalist îi atrage atenția lui Darius Olaru la faptul că se „plânge” prea mult în timpul meciurilor.

„Asta să ştii m-a surprins, aici eu nu mă aşteptam la aşa ceva. Nu mă aşteptam la aşa ceva. Ce spuneam noi de el până acum? Are un gol, are puţine pase de gol, dar nu e o problemă, că aleargă, face, aleargă pentru pentru toată lumea şi când unul nu aleargă, el aleargă…

Bă, să pierzi mingea la mijlocul terenului şi ia uitaţi-vă… ce e asta? De la el nu mă aşteptam la aşa ceva. Căutam să îi găsim nişte scuze, nu dai gol că fugi pentru toată lumea, că nu ştiu ce. Dar uită-te, la meciul ăsta atât de important, tu ce faci? Tu îi laşi pe ăştia să se ducă spre poartă şi tu…

Reclamă

Eu nu îmi aduc aminte de un jucător care plânge pe teren mai mult decât el, o fi lovit la fiecare minge, nu ştiu, dar într-una să ceri… Bă, şi pe vremea mea te loveau, dar te ridicai, te duceai, aşteptai să mai dai de el. Normal că aşa ar trebui să fie un căpitan… mie îmi pare rău de el, pentru că ţin la jucătorii ăştia care fac, care aleargă.

Dar trebuie să le spunem că nu e ok ce fac, că dacă eu îi spun că e bine, că aşa trebuie să faci, înseamnă că am eu o problemă. Nu e bine, nu trebuie să faci aşa, pune mâna şi fă, ce e asta?”, a declarat Basarab Panduru, pentru orangesport.ro.

FCSB a ratat șansa de a trece pe locul 2

Cu o victorie în Giulești, FCSB ar fi trecut pe locul 2 în clasamentul play-off-ului Ligii 1, având în vedere că CFR Cluj, ocupanta acestui loc, a pierdut cu Farul Constanța, 0-1.

Reclamă 4 / 0/3

În prezent, formația roș-albastră se află pe locul 3, cu 37 de puncte obținute.

„Cred că în repriza secundă am avut foarte multe ocazii. N-am avut atâtea ocazii în 3 meciuri, dar acesta e fotbalul. Câteodată poți să înscrii ușor, altădată e mai greu. Reacția a fost destul de bună, dar nu a fost suficient. Un egal ar fi fost corect pentru ambele echipe. Trebuie să ne concentrăm acum pentru meciul cu Universitatea Craiova. Chiar nu înțeleg cum funcționează aici sistemul VAR. Trebuie să revăd fazele, însă VAR-ul nici măcar nu a intervenit.

Compagno s-a simțit obosit, am vorbit la pauză cu el, iar Dawa avea deja cartonaș galben. Fotbalul e compus din greșeli. Dacă e să comparăm numărul de ocazii, rezultatul nu este unul echitabil, dar așa se întâmplă uneori în fotbal”, a declarat Elias Charalambous, antrenorul FCSB-ului, la finalul partidei cu Rapid, potrivit digisport.ro.

Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:00 LIVE VIDEODanemarca – Elveția şi Letonia – Suedia sunt ACUM în AntenaPLAY. Canada – Finlanda (17:20). Spectacol la CM de hochei 13:55 LIVE VIDEOA treia sesiune de antrenamente a Marelui Premiu de la Imola e ACUM în AntenaPLAY. Cursa e pe Antena 1, duminică, de la ora 16:00 13:22 Bolton – Oxford United LIVE VIDEO (18:15) în AntenaPLAY. Play-off-ul de promovare în Championship se joacă pe Wembley 12:50 Larry Ten Voorde va pleca din pole-position la Porsche Mobil 1 Supercup Imola 2024. Cursa e duminică (12:45, AntenaPLAY) 12:37 „L-a trimis să se bucure de pensie”. Grecii nu au avut milă de Fatih Terim, după ce Răzvan Lucescu i-a grăbit demiterea 12:35 Ovidiu Popescu, la un pas de a fi deturnat din drumul spre Sepsi de o altă rivală de Liga 1 a FCSB-ului. Anunţ de ultimă oră 11:50 VIDEONoel Leon a câştigat sprintul din Formula 3 de la Imola, LIVE în AntenaPLAY! Cursa e duminică, ora 9:30, în AntenaPLAY 11:49 Reacţia lui Marius Lăcătuş, după atacul brutal al CSA Steaua la adresa FCSB: „Sunt sigur că vor acţiona!” 10:42 FotoMeseriile pe care le au cei doi băieţi ai lui Florin Răducioiu: „Nu trebuie să le fie ruşine! Aş fi vrut să facă mai mult!” 10:42 Lewis Hamilton, luat la ţintă de Max Verstappen şi Fernando Alonso la Imola: „Crede că e singur pe circuit” Vezi toate știrile
Citește și