Închide meniul

Manchester United vrea să-l transfere pe Neymar! „Diavolii roșii” sunt în discuții cu PSG pentru un transfer colosal

Sebastian Cristian Publicat: 28 aprilie 2023, 17:19

Reclamă
Manchester United vrea să-l transfere pe Neymar! Diavolii roșii” sunt în discuții cu PSG pentru un transfer colosal

Neymar şi-a decis viitorul şi vrea să rămână la PSG

Neymar / Profimedia

Manchester United vrea să-l transfere pe Neymar! „Diavolii roșii” sunt în discuții cu PSG pentru un transfer colosal. Superstarul brazilian ar putea ajunge pe Old Trafford în această vară.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Transferul s-ar putea realiza doar dacă clubul englez va fi preluat de șeicii qatarezi. Șeicul Jassim bin Hamad al Than, un miliardar qatarez, își dorește să cumpere clubul Manchester United de la familia Glazer.

Manchester United vrea să-l transfere pe Neymar! „Diavolii roșii” sunt în discuții cu PSG pentru un transfer colosal

Dacă tranzacția va avea loc, atunci noul proprietar al clubului din Manchester va începe campania cu un transfer important. Qatarezul vrea să-l transfere pe Neymar, mai ales că relația brazilianului cu fanii de la PSG este una care lasă de dorit, anunță presa din Anglia.

Superstarul sud-american a ajuns pe Parc des Princes în vara lui 2017, atunci când Paris Saint Germain plătea 222 de milioane de euro pentru a-l aduce de la FC Barcelona. Chiar și cu Neymar în echipă, parizienii nu au reușit să-și îndeplinească marele obiectiv, acela de a câștiga Liga Campionilor.

Astfel, dacă o ofertă bună va veni pentru Neymar, sunt șanse mari ca atât clubul, cât și jucătorul, să-i dea curs. 70 de milioane de euro este cota de piață a brazilianului, conform site-urilor de specialitate.

Reclamă

Victor Osimhen, dorit de cluburi uriașe din Europa! PSG este cel mai aproape să-l transfere pe golgheterul lui Napoli

Victor Osimhen, dorit de cluburi uriașe din Europa! PSG este cel mai aproape să-l transfere pe golgheterul lui Napoli. Atacantul nigerian a reușit să înscrie 26 de goluri și să ofere 5 pase decisive în acest sezon pentru Napoli.

Grație performanțelor excelente din Serie A și Champions League, nigerianul a intrat pe „radarul” mai multor cluburi de top din Europa. PSG, Manchester United și Chelsea se luptă pentru semnătura atacantului de la Napoli.

Concret, dintre toate cluburile interesate, PSG este cel mai aproape în acest moment de transferul lui Victor Osimhen, anunță publicația Footmercato. Chiar dacă suma cerută de Napoli este una colosală, 150 de milioane de euro, pentru parizieni nu ar reprezenta un impediment.

Reclamă 4 / 0/3

Manchester United și Chelsea sunt și ele interesate de atacantul nigerian. „Diavolii roșii” au însă o altă „țintă” principală: Harry Kane. Dacă golgheterul lui Tottenham nu va ajunge pe Old Trafford, atunci sunt șanse mari ca englezii să intre și ei în „cursă”.

Totuși, PSG are un mare avantaj față de cluburile din Premier League. Luis Campos, directorul sportiv de la PSG, are o relație foarte aprop

Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga Balonul de Aur 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:35 Un francez va arbitra lupta la titlu a echipei lui Răzvan Lucescu! PAOK – Olympiacos se vede exclusiv în AntenaPLAY 18:34 „Aşteptăm răspunsul final!” Dan Şucu a recunoscut ce antrenor îşi doreşte la Rapid. Prima reacţie după ce l-a refuzat pe Şumudică 18:03 VideoCamelia Bălţoi îţi prezintă AntenaSport Update. Cele mai tari ştiri ale zilei de 9 mai 2024 17:54 „Atitudine incredibilă!” Antrenorul lui Alaves a decis ce urmează pentru Ianis Hagi. Hotărârea luată chiar înainte de EURO 2024 17:43 Decizia luată de galeria Rapidului, după ce Dan Şucu a renunţat la Marius Şumudică. Gigi Corsicanu confirmă: „E datoria noastră!” 17:20 NEWS ALERTMarius Şumudică nu o va antrena pe Rapid! Pe cine va aduce Dan Şucu în Giuleşti: „M-a anunţat că s-a decis” 16:40 „Îmi face toată ziua dosare!” Cum l-a numit Gigi Becali pe Florin Talpan: „Acum o să îmi ceară 50.000 de euro” 16:39 Bayer Leverkusen – AS Roma şi Atalanta – Marseille LIVE SCORE (22:00). Vom afla finalele Europa League şi Conference League 15:41 Irina Begu s-a calificat în turul doi al turneului de la Roma 15:15 Cum arată cotele la câştigarea Balonului de Aur 2024, după calificarea lui Real Madrid în finala Ligii Campionilor Vezi toate știrile
Citește și