Închide meniul

Vești proaste pentru FCSB înainte de derby-ul cu Universitatea Craiova! Mihai Stoica a anunțat că doi titulari sunt incerți: „Unul are probleme la tendon, altul la aductor!”

Sebastian Cristian Publicat: 28 aprilie 2023, 22:19

Reclamă
Vești proaste pentru FCSB înainte de derby-ul cu Universitatea Craiova! Mihai Stoica a anunțat că doi titulari sunt incerți: Unul are probleme la tendon, altul la aductor!”

Vești proaste pentru FCSB înainte de derby-ul cu Universitatea Craiova

Foto: Profimedia

Vești proaste pentru FCSB înainte de derby-ul cu Universitatea Craiova! Mihai Stoica a anunțat că doi titulari sunt incerți pentru meciul din Bănie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Derby-ul Universitatea Craiova – FCSB va avea loc duminică, de la ora 21:00 și va putea fi urmărit în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Vești proaste pentru FCSB înainte de derby-ul cu Universitatea Craiova! Mihai Stoica a anunțat că doi titulari sunt incerți

Managerul general de la FCSB a precizat că Malcom Edjouma și Joonas Tamm au părăsit antrenamentul din cauza unor probleme medicale. Cei doi sunt incerți pentru meciul de duminică.

„Edjouma și Tamm au părăsit antrenamentul. Tamm are probleme la tendon, Edjouma încărcat la aductor. Nu știm, sunt șanse să nu joace. O să vedem mâine.

Eu mi-aș dori să avem toți jucătorii disponibili și nu îi avem. Coman, doar astăzi s-a antrenat pentru prima dată cu echipa. Coman joacă la Craiova, Edjouma și Tamm vor fi evaluați sâmbătă.

Reclamă

Dacă nu sunt 100%, nu îi putem duce la Craiova și să îi privăm de o recuperare normală”, a spus Mihai Stoica, potrivit orangesport.ro.

Mihai Stoica a anunțat că FCSB are un nou patron: „Gigi Becali a cedat acțiunile unui om potent financiar!”

Mihai Stoica a anunțat că FCSB are un nou patron, precizând că Gigi Becali a cedat deja acțiunile de la club unui om potent financiar. Vestea vine după ce latifundiarul din Pipera și-a anunțat retragerea din fotbal, ca urmare a deciziilor de arbitraj luate de Horațiu Feșnic la derby-ul dintre Rapid și FCSB.

Giuleștenii s-au impus, scor 1-0, însă meciul a fost afectat de controversele legate de arbitraj, cei de la FCSB sugerând că rezultatul a fost influențat de greșelile făcute în favoarea celor de la Rapid.

Reclamă 4 / 0/3

În acest context, Mihai Stoica a precizat că Gigi Becali s-a ținut de cuvânt și a cedat acțiunile unui alt om de afaceri, însă a evitat să-i dezvăluie identitatea.

„Eu de pe 24 aprilie sunt noul președinte al Consiliului de Administrație, n-are cum să revină la alte sentimente din moment ce s-a autoeliminat din funcție.

A spus că nu se mai uită la meciuri, ieri era pe Sfântul Munte, deci era în altă zonă. Ar fi fost intacte șansele la titlu dacă nu lua Feșnic deciziile «corecte» la meciul cu Rapid.

Imixtiunea patronului? Care patron? Gigi nu mai e patron, a cedat și acțiunile! A cedat acțiunile cuiva care stă bine financiar, nu vă faceți probleme. Cedarea acțiunilor s-a făcut zilele trecute.

Trebuie să mă așez la masă cu noul patron și să discutăm. Am spus că nu mai continui dacă Gigi nu va mai fi la echipă, dar mi-am schimbat gândurile”, a spus Mihai Stoica, potrivit orangesport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:01 PAOK – Olympiacos, meci de totul sau nimic pentru Răzvan Lucescu, exclusiv în AntenaPLAY. Restanţa care poate decide titlul 13:20 Celebrul Tom Cruise, una dintre vedetele ceremoniei de închidere a Jocurilor Olimpice 2024 13:12 „Ar fi o lovitură colosală!” Mihai Stoica se teme de planul diabolic al lui Dan Şucu: „Rapid ar deveni o forţă!” 13:11 Christian Horner, anunţ incredibil despre rivalitatea dintre Red Bull şi Mercedes 12:50 EXCLUSIVReacţia jucătorilor din vestiarul FCSB după ce au aflat de transferul iminent al lui Florinel Coman 12:10 FotoIon Ţiriac a dat în judecată statul român. Suma uriaşă pusă la bătaie 11:13 Sorin Cârţu, veste devastatoare pentru Alexandru Mitriţă: „Nu cred că prinde lotul pentru EURO!” 10:33 Programul complet al meciurilor din grupele Campionatului Mondial de hochei 2024 (10-26 mai, AntenaPLAY) 10:13 Dan Şucu aruncă în aer negocierile cu Şumudică! Un fost antrenor de la Aston Villa şi Celtic, dorit pe banca Rapidului 9:44 Dan Petrescu îl vrea pe unul dintre golgheterii Ligii 1. Lovitura pregătită de CFR Cluj pe piaţa transferurilor Vezi toate știrile
Citește și