Închide meniul

Vești proaste pentru FCSB înainte de derby-ul cu Universitatea Craiova! Mihai Stoica a anunțat că doi titulari sunt incerți: „Unul are probleme la tendon, altul la aductor!”

Reclamă

Sebastian Cristian Publicat: 28 aprilie 2023, 22:19

Vești proaste pentru FCSB înainte de derby-ul cu Universitatea Craiova! Mihai Stoica a anunțat că doi titulari sunt incerți: Unul are probleme la tendon, altul la aductor!”

Vești proaste pentru FCSB înainte de derby-ul cu Universitatea Craiova

Foto: Profimedia

Vești proaste pentru FCSB înainte de derby-ul cu Universitatea Craiova! Mihai Stoica a anunțat că doi titulari sunt incerți pentru meciul din Bănie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Derby-ul Universitatea Craiova – FCSB va avea loc duminică, de la ora 21:00 și va putea fi urmărit în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Vești proaste pentru FCSB înainte de derby-ul cu Universitatea Craiova! Mihai Stoica a anunțat că doi titulari sunt incerți

Managerul general de la FCSB a precizat că Malcom Edjouma și Joonas Tamm au părăsit antrenamentul din cauza unor probleme medicale. Cei doi sunt incerți pentru meciul de duminică.

„Edjouma și Tamm au părăsit antrenamentul. Tamm are probleme la tendon, Edjouma încărcat la aductor. Nu știm, sunt șanse să nu joace. O să vedem mâine.

Eu mi-aș dori să avem toți jucătorii disponibili și nu îi avem. Coman, doar astăzi s-a antrenat pentru prima dată cu echipa. Coman joacă la Craiova, Edjouma și Tamm vor fi evaluați sâmbătă.

Reclamă

Dacă nu sunt 100%, nu îi putem duce la Craiova și să îi privăm de o recuperare normală”, a spus Mihai Stoica, potrivit orangesport.ro.

Mihai Stoica a anunțat că FCSB are un nou patron: „Gigi Becali a cedat acțiunile unui om potent financiar!”

Mihai Stoica a anunțat că FCSB are un nou patron, precizând că Gigi Becali a cedat deja acțiunile de la club unui om potent financiar. Vestea vine după ce latifundiarul din Pipera și-a anunțat retragerea din fotbal, ca urmare a deciziilor de arbitraj luate de Horațiu Feșnic la derby-ul dintre Rapid și FCSB.

Giuleștenii s-au impus, scor 1-0, însă meciul a fost afectat de controversele legate de arbitraj, cei de la FCSB sugerând că rezultatul a fost influențat de greșelile făcute în favoarea celor de la Rapid.

Reclamă 4 / 0/3

În acest context, Mihai Stoica a precizat că Gigi Becali s-a ținut de cuvânt și a cedat acțiunile unui alt om de afaceri, însă a evitat să-i dezvăluie identitatea.

„Eu de pe 24 aprilie sunt noul președinte al Consiliului de Administrație, n-are cum să revină la alte sentimente din moment ce s-a autoeliminat din funcție.

A spus că nu se mai uită la meciuri, ieri era pe Sfântul Munte, deci era în altă zonă. Ar fi fost intacte șansele la titlu dacă nu lua Feșnic deciziile «corecte» la meciul cu Rapid.

Imixtiunea patronului? Care patron? Gigi nu mai e patron, a cedat și acțiunile! A cedat acțiunile cuiva care stă bine financiar, nu vă faceți probleme. Cedarea acțiunilor s-a făcut zilele trecute.

Trebuie să mă așez la masă cu noul patron și să discutăm. Am spus că nu mai continui dacă Gigi nu va mai fi la echipă, dar mi-am schimbat gândurile”, a spus Mihai Stoica, potrivit orangesport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:25 Carlos Alcaraz, discurs superb despre Rafael Nadal: „Vreau să profit la maximum de Rafa” 13:51 Benfica – Braga LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00). Meciul zilei în Liga Portugal 13:51 Pierdere uriaşă pentru Rapid, pentru tot restul sezonului. Anunţul oficial făcut de giuleşteni 13:38 România – Italia LIVE VIDEO (duminică, 20:30, AntenaPLAY). Debutăm la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 13:30 Sorana Cîrstea – Iga Swiatek 1-6, 1-6. Românca, demolată de numărul 1 WTA. „Sori”, fără replică la Madrid 13:24 Victor Piţurcă i-a „făcut” echipa lui Cosmin Olăroiu, în 2006. Detalii spectaculoase ale fostului selecţioner 12:58 „De ce să te schimbi, mă?” Marius Şumudică a fost criticat înaintea negocierilor cu Rapid: „Nu mi s-a părut ok” 12:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 11:57 Florinel Coman pleacă la vraciul Marijana! Când se va întoarce starul lui FCSB de la Belgrad şi când ar putea juca 11:11 Mobilizare generală înainte de FCSB – Farul! Jucătorii liderului, pregătiţi de sărbătoare! Ce îndemn au avut pentru fani Vezi toate știrile
Citește și