Închide meniul

Sorin Cârţu, reacţie categorică înaintea derby-ului Universitatea Craiova – FCSB: „Tot timpul ne-a lipsit ceva!”

Viviana Moraru Publicat: 29 aprilie 2023, 12:53

Reclamă
Sorin Cârţu, reacţie categorică înaintea derby-ului Universitatea Craiova – FCSB: „Tot timpul ne-a lipsit ceva!

Sorin Cârţu, reacţie categorică înaintea derby-ului Universitatea Craiova - FCSB

Sorin Cârțu, în timpul unei conferințe / Hepta

Sorin Cârţu a avut o reacţie categorică, înaintea derby-ului dintre Universitatea Craiova şi FCSB. Preşedintele oltenilor îşi doreşte victoria în duelul de duminică seara, din Bănie. În cazul unui succes, trupa lui Eugen Neagoe ar urca pe loc de podium.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Universitatea Craiova şi FCSB se întâlnesc într-un meci din runda a şasea a play-off-ului din Liga 1. Duelul va avea loc duminică, de la ora 21:00, şi va fi în format live text, pe AS.ro.

Sorin Cârţu, reacţie categorică înaintea derby-ului Universitatea Craiova – FCSB

Sorin Cârţu susţine că Universitatea Craiova îşi poate îndeplini obiectivul, acela de a se clasa pe un loc de podium la finalul sezonului. Preşedintele trupei din Bănie susţine că oltenii au avut şanse şi la titlu, în ultimii ani, şi speră ca echipa sa să devină campioană în 2024, sezon care coincide cu ultimul său an de contra în Bănie.

„Să fim bucuroși duminică seara, cred o posibilă victorie a noastră, și am o mare speranță că se va întâmpla împotriva FCSB-ului. Să consfințească faptul că suntem în continuare cu șanse pentru podium, avem șanse pentru toate obiectivele propuse anul acesta, deși cel din Cupă nu mai este posibil.

Am fost aproape de campionat în toți anii aceștia. În 2020, am fost foarte apropiați. Consider că, dacă am fi fost într-o formulă completă, și mă refer la public, poate ar fi fost rezultatul dorit. Dacă vedeți ce s-a întâmplat între noi și CFR Cluj la meciurile care s-au jucat cu spectatori, singurul mini-succes este un meci egal, iar în rest am fost câștigători.

Reclamă

Am fost aproape de îndeplinirea obiectivului de campionat, tot timpul ne-a lipsit ceva. Mi-aș fi dorit titlul în perioada asta, mă gândesc că mai am contract până în 2024 și, dacă nu este anul ăsta, poate fi la anul. Trăiesc cu speranța asta și este bine că te mai alimentezi, te mai legi de ceva”, a declarat Sorin Cârţu, în cadrul unui eveniment.

Andrei Ivan s-a accidentat chiar înainte de Universitatea Craiova – FCSB

Andrei Ivan s-a accidentat chiar înainte de derby-ul Universitatea Craiova – FCSB, din etapa a 6-a a play-off-ului Ligii 1. Golgheterul oltenilor are probleme medicale şi este pe punctul de a rata meciul din Bănie.

Universitatea Craiova este obligată să câştige în faţa roş-albaştrilor pentru a continua să spere la titlu. Eugen Neagoe ar putea fi nevoit să se descurce fără golgheterul echipei. A primit o lovitură importantă la ultimul antrenament.

Reclamă 4 / 0/3

Potrivit prosport.ro, Andrei Ivan s-a accidentat şi a părăsit antrenamentul care a avut loc cu două zile înaintea confruntării cu FCSB. Staff-ul medical urmează să stabilească, în următoarele ore, dacă există vreo şansă ca atacantul de 26 de ani să fie recuperat în timp record.

Ivan va fi suspus unui control medical şi aşteaptă verdictul. 10 goluri şi 2 pase decisive a reuşit starul oltenilor în această ediţie de campionat. În toate competiţiile are 13 goluri şi 4 assist-uri în 38 de partide.

Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga Balonul de Aur 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:17 Bayer Leverkusen, record FABULOS pentru istoria fotbalului. Gol în minutul 90+7 şi calificare în finala Europa League 0:00 Atalanta – Bayer Leverkusen este finala Europa League 2024! Olympiacos – Fiorentina, finala Conference League 9
mai
23:50
Martin O’Neill, prima reacţie despre oferta Rapidului: „Ştiu multe despre fotbalul românesc”. Ce a spus de Mircea Lucescu
9
mai
23:33
Cristiano Ronaldo, performanţă colosală la 39 de ani! A marcat împotriva echipei lui Florin Tănase şi a ajuns la cifre fabuloase
9
mai
23:21
Edi Iordănescu, anunţul momentului: „România rămâne în inima mea!”. A confirmat negocierile, cu o lună înainte de EURO 2024
9
mai
23:02
Sorana Cîrstea, în turul 3 de la Roma! Victorie fără emoţii pentru româncă în meciul cu Brenda Fruhvirtova
9
mai
22:41
Emmanuel Macron, anunţ despre viitorul lui Kylian Mbappe: „Am pus presiune maximă”
9
mai
22:11
„România în semifinale la EURO 2024?” Reacţia imediată a lui Mihai Stoichiţă. Meciul de care depinde soarta tricolorilor
9
mai
21:37
Jaqueline Cristian, revenire de excepţie la Roma! S-a calificat în turul 3 şi va juca contra numărului 3 WTA
9
mai
21:14
Alin Alexuc s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! La câţi sportivi a ajuns delegaţia României
Vezi toate știrile
Citește și