Închide meniul

Irina Begu – Maria Sakkari, în sferturile de finală de la Madrid. Begu e condusă la directe

Dan Roșu Publicat: 1 mai 2023, 20:34

Reclamă

Irina Begu – Maria Sakkari e duelul din sferturile de finală de la Madrid. Sakkari, locul 9 mondial şi favorită 9, s-a calificat, luni, în sferturi la turneul WTA de categorie 1000 de la Madrid, unde o va întâlni pe Irina Begu, locul 35 mondial şi cap de serie 31.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sakkari a trecut în optimi de spaniola Paula Badosa, locul 42 mondial şi cap de serie 26, scor 6-4, 6-4. Meciul a durat o oră şi 28 de minute.

Irina Begu – Maria Sakkari, în sferturile de finală de la Madrid

Begu şi Sakkari s-au mai întâlnit de trei ori, jucătoarea din Grecia impunându-se de două ori, iar românca o dată.

Accederea în sferturi la Madrid este recompensată cu 161.525 de euro şi 15 puncte WTA.

Irina Begu, prima reacție după calificarea în „sferturi” la WTA Madrid

Irina Begu a oferit prima reacție după calificarea în „sferturi” la WTA Madrid. Românca a învins-o în optimile de finală pe Liudmila Samsonova, scor 6-4, 6-4.

Reclamă

”Samsonova a început foarte bine meciul, dar ulterior mi-am intart și eu în ritm și am făcut mai puține greșeli. Mă bucur că am reușit să câștig și să mă calific.

Vă mulțumesc pentru că ați venit. Sunt mulți români aici, mai ales la Madrid. Vă mulțumesc și vă aștept la următorul meci”, a declarat Irina Begu la finalul meciului, potrivit digisport.ro.

Begu și-a egalat cea mai bună performanță de la Madrid, acolo unde a mai atins sferturile, în 2015 și 2016, fiind eliminată de Petra Kvitova, respectiv de Simona Halep.

Reclamă 4 / 0/3

Irina Begu, prima rachetă a României

Irina Begu a deveni prima rachetă a României. Aceasta a depăşit-o pe Simona Halep în clasamentul WTA live. Begu e pe 27, cu 1443 de puncte, în timp ce Simo e pe 29, cu 1350 de puncte.

Dacă va ajunge în semifinalele de la Madrid, ea va urca până pe poziți 25-a. Dacă va merge până la capăt la turneul iberic, ea va ajunge pe locul 15, cu 2228 de puncte.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
30
apr.
21:35
Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani!
Vezi toate știrile
Citește și