Închide meniul

Dan Petrescu l-a întrerupt pe Adrian Mutu în timpul interviului, după Rapid – CFR Cluj 3-1!

Cosmin Olteanu Publicat: 2 mai 2023, 0:03

Reclamă
Dan Petrescu l-a întrerupt pe Adrian Mutu în timpul interviului, după Rapid – CFR Cluj 3-1!

Dan Petrescu l-a întrerupt pe Adrian Mutu în timpul interviului, după Rapid - CFR Cluj 3-1

Adrian Mutu și Dan Petrescu / captură digisport.ro.

Dan Petrescu l-a întrerupt pe Adrian Mutu în timpul interviului, după Rapid – CFR Cluj 3-1, meci care a contat pentru etapa a 6-a din play-off-ul Ligii 1!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dan Petrescu a plecat imediat la vestiare, după ultimul fluier al meciului, fără să-l salute pe omologul său de la Rapid, Adrian Mutu.

Dan Petrescu l-a întrerupt pe Adrian Mutu în timpul interviului, după Rapid – CFR Cluj 3-1

Vizibil nervos după prestația echipei sale, Dan Petrescu s-a dus direct la vestiar, la finalul meciului, fără să mai dea mâna cu Adrian Mutu.

Însă, în timp ce Adrian Mutu se afla la flash-interviu, antrenorul campioanei României a întrerupt dialogul pentru a se revanșa, luându-l în brațe pe „Briliant”.

În acest moment, CFR Cluj se află pe locul 3 din play-off-ul Ligii 1, cu 38 de puncte obținute, la cinci lungimi în spatele liderului Farul Constanța.

Reclamă

Ce a spus Adrian Mutu după Rapid – CFR Cluj 3-1

„Așa este fotbalul. Nu mă aștept la nimic din partea nimănui, doar îmi fac treaba. Cred că am fost puțin influențați și de acel penalty acordat rapid. Cred că am făcut un meci extraordinar în această seară.

Ne-am apărat foarte bine în repriza a doua în fața unei echipe care stă foarte bine fizic. Am terminat cu bine. Este o seară foarte bună. Mă bucură atitudinea băieților. Am muncit foarte bine și în această săptămână, după un rezultat foarte bun pentru noi.

Am intrat bine, conectați. Vom încerca să câștigăm cu toate echipele pentru noi, pentru a acumula experiență. Suntem la Rapid și presiunea e mare. Mă bucur că astăzi am reușit să-i bucuram (n.r. pe fani). Ați văzut că astăzi mi-au scandat numele.

Reclamă 4 / 0/3

El (n.r. Marko Dugandzic) este un jucător foarte bun în ansamblu pentru că muncește foarte mult pentru echipă. Ceea ce i-am dat eu este liniștea, l-am învățat și anumite mișcări pe care să le facă. Cred că a înțeles, 19 de goluri sunt multe, dar putea să aibă și mai multe goluri dacă nu rata penalty-uri (n.r. râde).

Puneți-vă și în pielea lui Dan… de cinci ani câștigi campionatul, iar acum când începe să scârțâie… Eu cred că Rapid a jucat astăzi foarte bine, a avut o seară formidabilă.

Trebuie să rămânem cu picioarele pe pământ. Sper ca și la următorul meci să obținem o victorie. În ultimul timp, ne-am tot întâlnit cu ei (n.r. Farul) și ne-am duelat”, a declarat Adrian Mutu, la finalul meciului cu CFR Cluj, pentru digisport.ro.

Citește și:

E Alexandru Chipciu un transfer potrivit pentru FCSB?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:25 „Magic!” Presa din Spania, comparație fabuloasă între Gică și Ianis Hagi după meciul cu Real Madrid 12:22 Christian Horner, anunţ ferm despre viitorul lui Max Verstappen la Red Bull: „Este foarte fericit, are cea mai bună maşină!” 12:13 Dan Șucu se luptă cu un club din Europa pentru semnătura lui Neil Lennon! Pe lista cărei echipe se află tehnicianul 12:00 Programul complet al Marelui Premiu de la Imola (17-19 mai, AntenaPLAY). Cursa e live pe Antena 1, duminică, de la ora 16:00 11:46 FotoIubita lui Horaţiu Moldovan se îmbogăţeşte pe TikTok! A cântat o manea celebră şi a adunat peste 36 de milioane de afişări 11:15 Corvinul Hunedoara – Oţelul Galaţi LIVE TEXT, ora 20:30, finala Cupei României. Miza e uriaşă: trofeul şi un loc în Europa League 11:03 Adi Mutu, verdict despre transferul lui Louis Munteanu la FCSB. Marea problemă pe care o are golgheterul lui Gică Hagi 10:36 Xavi, asalt total pentru transferul unui star de la Liverpool! Barcelona poate profita de plecarea lui Jurgen Klopp 10:00 AS.ro | Gabriel Grecescu a fost invitatul lui Dan Pavel. Poveşti de senzaţie din lumea şahului 9:56 FotoSuma uriaşă pe care s-au vândut 8 ceasuri ale lui Michael Schumacher. Lovitura financiară dată familia fostului pilot Vezi toate știrile
Citește și