Închide meniul

Carlos Alcaraz – Alexander Zverev 6-1, 6-2. Spanionul e în sferturi, la Madrid

Dan Roșu Publicat: 2 mai 2023, 20:14

Reclamă
Carlos Alcaraz – Alexander Zverev 6-1, 6-2. Spanionul e în sferturi, la Madrid

Carlos Alcaraz - Alexander Zverev 6-1, 6-2

Carlos Alcaraz și Alexander Zverev, la Madrid / Profimedia

Carlos Alcaraz – Alexander Zverev 6-1, 6-2. Carlos Alcaraz, locul 2 mondial, s-a calificat, marţi, în sferturi la Mastersul 1000 de la Madrid.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Alcaraz a fost expeditiv în faţa germanului Alexander Zverev, locul 16 mondial, scor 6-1, 6-2, după o oră şi 22 de minute.

Carlos Alcaraz – Alexander Zverev 6-1, 6-2

Acest meci a fost o reeditare a finalei de anul trecut, când s-a impus tot spaniolul. În sferturi, Alcaraz va evolua contra rusului Karen Khaceanov, locul 12 mondial.

Carlos Alcaraz, mesaj categoric după ce a fost comparat cu Rafael Nadal

Cu câteva zile în urmă, Alcaraz a avut un mesaj clar atunci când a fost comparat cu Rafael Nadal, unul dintre cei mai mari jucători din istoria tenisului.

Jucătorul spaniol de tenis Carlos Alcaraz a insistat că nu este „înlocuitorul” lui Rafael Nadal, după ce a câştigat turneul de la Barcelona, al 9-lea titlu din palmares la doar 20 de ani.

Reclamă

„Nu vreau să fiu înlocuitorul nimănui”, a spus tânărul jucător, considerat cel mai serios candidat la succesiunea lui „Rafa” la Roland-Garros.

„Nu suntem aici pentru a lua locul nimănui, ci pentru a ne construi propria poveste”, a spus tânărul spaniol după demonstraţia sa de forţă împotriva grecului Stefanos Tsitsipas.

„Am fost norocos să câştig titlul (la Barcelona) anul acesta şi anul trecut, când Rafa nu a fost prezent”, a spus Alcaraz, adăugând că „şi-a dorit întotdeauna să joace împotriva celor mai buni” şi exprimându-şi regretul că „nu a avut bucuria” de a-l avea pe Rafa în ultimii doi ani la Barcelona.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
3
mai
0:00
AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League
23:54 EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!” 23:48 VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu 23:25 Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter 23:13 „Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB 22:18 Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY 22:15 „Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 21:50 România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore 21:40 Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa Vezi toate știrile
Citește și