Închide meniul

Carlos Alcaraz – Alexander Zverev 6-1, 6-2. Spanionul e în sferturi, la Madrid

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 2 mai 2023, 20:14

Carlos Alcaraz – Alexander Zverev 6-1, 6-2. Spanionul e în sferturi, la Madrid

Carlos Alcaraz - Alexander Zverev 6-1, 6-2

Carlos Alcaraz și Alexander Zverev, la Madrid / Profimedia

Carlos Alcaraz – Alexander Zverev 6-1, 6-2. Carlos Alcaraz, locul 2 mondial, s-a calificat, marţi, în sferturi la Mastersul 1000 de la Madrid.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Alcaraz a fost expeditiv în faţa germanului Alexander Zverev, locul 16 mondial, scor 6-1, 6-2, după o oră şi 22 de minute.

Carlos Alcaraz – Alexander Zverev 6-1, 6-2

Acest meci a fost o reeditare a finalei de anul trecut, când s-a impus tot spaniolul. În sferturi, Alcaraz va evolua contra rusului Karen Khaceanov, locul 12 mondial.

Carlos Alcaraz, mesaj categoric după ce a fost comparat cu Rafael Nadal

Cu câteva zile în urmă, Alcaraz a avut un mesaj clar atunci când a fost comparat cu Rafael Nadal, unul dintre cei mai mari jucători din istoria tenisului.

Jucătorul spaniol de tenis Carlos Alcaraz a insistat că nu este „înlocuitorul” lui Rafael Nadal, după ce a câştigat turneul de la Barcelona, al 9-lea titlu din palmares la doar 20 de ani.

Reclamă

„Nu vreau să fiu înlocuitorul nimănui”, a spus tânărul jucător, considerat cel mai serios candidat la succesiunea lui „Rafa” la Roland-Garros.

„Nu suntem aici pentru a lua locul nimănui, ci pentru a ne construi propria poveste”, a spus tânărul spaniol după demonstraţia sa de forţă împotriva grecului Stefanos Tsitsipas.

„Am fost norocos să câştig titlul (la Barcelona) anul acesta şi anul trecut, când Rafa nu a fost prezent”, a spus Alcaraz, adăugând că „şi-a dorit întotdeauna să joace împotriva celor mai buni” şi exprimându-şi regretul că „nu a avut bucuria” de a-l avea pe Rafa în ultimii doi ani la Barcelona.

Reclamă 4 / 0/3

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
9:18 FotoOlimpiu Moruţan a fost scos pe targă, iar accidentarea ar fi gravă! Şanse mari ca el să rateze EURO 2024! Ar putea lipsi 6 luni! 9:11 Motivul incredibil pentru care Adrian Mititelu Jr a ajuns de urgenţă la spital cu o supradoză de pastile: „Vino să mă salvezi!” 8:51 Valeriu Iftime l-a elogiat pe jucătorul pe care l-a propus la FCSB: „E un miracol”! Ce a spus despre „explozia” lui Bogdan Andone 8:32 Imaginea horror cu Romario Benzar după ce a fost lovit de Abdallah! Fostul jucător şi-a dat bandajul jos şi le-a arătat tuturor! 8:10 Lucian Sânmărtean insistă ca Gigi Becali să transfere un jucător la FCSB: „E de excepţie” 23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumesc mult!”
Vezi toate știrile
Citește și