Închide meniul

Sorana Cîrstea s-a calificat în semifinalele turneului Catalonia Open! Succes fără emoții pentru româncă

Viviana Moraru Publicat: 5 mai 2023, 14:09

Reclamă
Sorana Cîrstea s-a calificat în semifinalele turneului Catalonia Open! Succes fără emoții pentru româncă

Sorana Cîrstea s-a calificat în semifinalele turneului de la Catalonia Open

Sorana Cîrstea / Profimedia

Sorana Cîrstea s-a calificat în semifinalele turneului de 125 de puncte WTA Catalonia Open. Românca a dispus de jucătoarea americană Caty McNally cu 6-2, 6-2.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cîrstea (33 ani, 44 WTA), a doua favorită a competiţiei, a obţinut o victorie facilă, după doar 68 de minute.

Sorana Cîrstea s-a calificat în semifinalele turneului Catalonia Open

Sorana Cîrstea a avut 5-0 în primul set, pe care l-a câştigat cu 6-2. McNally (21 ani, 69 WTA), cap de serie numărul şapte, a început setul secund cu dreptul, dar apoi românca a luat patru ghemuri la rând, impunându-se tot cu 6-2.

Cîrstea şi-a asigurat un cec de 5.222 de euro şi 57 de puncte WTA.

În penultimul act, Cîrstea o va înfrunta pe câştigătoarea dintre americanca Lauren Davis (56 WTA), a treia favorită, şi jucătoarea columbiană Camila Osorio (115 WTA).

Reclamă

Iga Swiatek și Aryna Sabalenka, calificate în finala de la Madrid

Iga Swiatek, numărul unu mondial, s-a calificat în finala turneului de 1000 de puncte WTA de la Madrid, acolo unde o va înfrunta pe belarusa Aryna Sabalenka.

Cele mai bune jucătoare ale lumii s-au înfruntat şi în finala turneului precedent, în aprilie, la Stuttgart, Swiatek câştigând cu 6-3, 6-4.

Dubla campioană de la Roland Garros (2020 şi 2022) rămâne neînvinsă pe zgură în acest an, cu nouă victorii consecutive, un parcurs ideal cu trei săptămâni înaintea turneului parizian de Mare Şlem (28 mai-11 iunie).

Reclamă 4 / 0/3

Pentru Swiatek (21 ani) este a patra finală a sezonului, după cele de la Doha, Stuttgart (câştigate) şi Dubai (pierdută), anunță agerpres.ro.

Belarusa, care şi-a trecut în palmares primul său titlu de Mare Şlem, la Australian Open, a ajuns în a cincea sa finală în acest an (două trofee câştigate) la şapte turnee disputate. Sabalenka împlineşte vineri 25 de ani, ea având deja un titlu cucerit la Madrid, în 2021.

Emma Răducanu s-a operat şi ratează Roland Garros şi Wimbledon

Emma Răducanu s-a operat şi ratează turneele de Grand Slam de la Roland Garros şi Wimbledon. Jucătoarea de 20 de ani, aflată pe locul 85 WTA, şi-a anunţat fanii că va lipsi o perioadă însemnată de pe terenul de tenis.

Jucătoarea britanică cu origini românşti a anunţat că a suferit „intervenţii chirurgicale minore” la mâini şi la o gleznă şi va lipsi „câteva luni” din circuit, urmând să rateze turneele de la Roland Garros şi Wimbledon, informează AFP.

„Sunt dezamăgită că sunt nevoită să anunţ că voi lipsi în următoarele câteva luni. (…) Mă doare să ratez turneele de vară„, a scris jucătoarea în vârstă de 20 de ani pe contul ei de Instagram, fără să precizeze când va reveni.

Ea nu va putea participa la turneele de Grand Slam de la Roland Garros, între 22 mai şi 11 iunie, şi Wimbledon, între 3 şi 16 iulie.

„Să te recuperezi, Emma, şi să revii mai puternică„, a fost mesajul primit de organizatorii de la Wimbledon.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga Balonul de Aur 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:45 Reacţia presei spaniole după ce Ianis Hagi a dat o pasă decisivă în Alaves – Girona 2-2! Fiul „Regelui” nu a scăpat de critici! 12:25 „Petardă!” Un cunoscut antrenor român, atac total la adresa jucătorilor de la FCSB! A venit și cu un sfat pentru Florinel Coman 12:14 Tatăl lui Kylian Mbappe l-a sunat pe Florentino Perez: „Aşteptăm cu nerăbdare” 12:08 Cornel Dinu a dat verdictul în privinţa antrenorului Bogdan Lobonţ! Mesaj direct despre tehnicianul de la Rapid 11:50 FCSB – CFR LIVE TEXT, 20:00. Campioana primește trofeul în fața lui Dan Petrescu! „Erupe” Arena Națională la sărbătoarea titlului 11:32 FotoValeriu Argăseală şi-a lansat noul volum de poezii! Mihai Stoica a fost prezent la eveniment 11:31 Aryna Sabalenka, în turul 3 la turneul de la Roma! A învins-o pe Katie Volynets în 3 seturi 11:12 Estoril – Sporting (20:00) LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Meciul serii din Liga Portugal! Programul zilei de sâmbătă 10:44 FotoComo revine în Serie A după 21 de ani! A terminat pe locul 2 Serie B, în spatele Parmei românilor Man şi Mihăilă! 10:40 „Am ținut cu Dinamo!” Florinel Coman, anunț surprinzător înainte de plecarea de la FCSB! Campionul a dat cărțile pe față Vezi toate știrile
Citește și