Închide meniul

Sorana Cîrstea s-a calificat în semifinalele turneului Catalonia Open! Succes fără emoții pentru româncă

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 5 mai 2023, 14:09

Sorana Cîrstea s-a calificat în semifinalele turneului Catalonia Open! Succes fără emoții pentru româncă

Sorana Cîrstea s-a calificat în semifinalele turneului de la Catalonia Open

Sorana Cîrstea / Profimedia

Sorana Cîrstea s-a calificat în semifinalele turneului de 125 de puncte WTA Catalonia Open. Românca a dispus de jucătoarea americană Caty McNally cu 6-2, 6-2.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cîrstea (33 ani, 44 WTA), a doua favorită a competiţiei, a obţinut o victorie facilă, după doar 68 de minute.

Sorana Cîrstea s-a calificat în semifinalele turneului Catalonia Open

Sorana Cîrstea a avut 5-0 în primul set, pe care l-a câştigat cu 6-2. McNally (21 ani, 69 WTA), cap de serie numărul şapte, a început setul secund cu dreptul, dar apoi românca a luat patru ghemuri la rând, impunându-se tot cu 6-2.

Cîrstea şi-a asigurat un cec de 5.222 de euro şi 57 de puncte WTA.

În penultimul act, Cîrstea o va înfrunta pe câştigătoarea dintre americanca Lauren Davis (56 WTA), a treia favorită, şi jucătoarea columbiană Camila Osorio (115 WTA).

Reclamă

Iga Swiatek și Aryna Sabalenka, calificate în finala de la Madrid

Iga Swiatek, numărul unu mondial, s-a calificat în finala turneului de 1000 de puncte WTA de la Madrid, acolo unde o va înfrunta pe belarusa Aryna Sabalenka.

Cele mai bune jucătoare ale lumii s-au înfruntat şi în finala turneului precedent, în aprilie, la Stuttgart, Swiatek câştigând cu 6-3, 6-4.

Dubla campioană de la Roland Garros (2020 şi 2022) rămâne neînvinsă pe zgură în acest an, cu nouă victorii consecutive, un parcurs ideal cu trei săptămâni înaintea turneului parizian de Mare Şlem (28 mai-11 iunie).

Reclamă 4 / 0/3

Pentru Swiatek (21 ani) este a patra finală a sezonului, după cele de la Doha, Stuttgart (câştigate) şi Dubai (pierdută), anunță agerpres.ro.

Belarusa, care şi-a trecut în palmares primul său titlu de Mare Şlem, la Australian Open, a ajuns în a cincea sa finală în acest an (două trofee câştigate) la şapte turnee disputate. Sabalenka împlineşte vineri 25 de ani, ea având deja un titlu cucerit la Madrid, în 2021.

Emma Răducanu s-a operat şi ratează Roland Garros şi Wimbledon

Emma Răducanu s-a operat şi ratează turneele de Grand Slam de la Roland Garros şi Wimbledon. Jucătoarea de 20 de ani, aflată pe locul 85 WTA, şi-a anunţat fanii că va lipsi o perioadă însemnată de pe terenul de tenis.

Jucătoarea britanică cu origini românşti a anunţat că a suferit „intervenţii chirurgicale minore” la mâini şi la o gleznă şi va lipsi „câteva luni” din circuit, urmând să rateze turneele de la Roland Garros şi Wimbledon, informează AFP.

„Sunt dezamăgită că sunt nevoită să anunţ că voi lipsi în următoarele câteva luni. (…) Mă doare să ratez turneele de vară„, a scris jucătoarea în vârstă de 20 de ani pe contul ei de Instagram, fără să precizeze când va reveni.

Ea nu va putea participa la turneele de Grand Slam de la Roland Garros, între 22 mai şi 11 iunie, şi Wimbledon, între 3 şi 16 iulie.

„Să te recuperezi, Emma, şi să revii mai puternică„, a fost mesajul primit de organizatorii de la Wimbledon.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și