Închide meniul

Dan Petrescu, furios după CFR Cluj – Universitatea Craiova 1-1: „Ne-au ciuruit, ne-au curăţat! Interesul e să nu fim în Europa!” Antrenorul e suspendat pentru derby-ul cu FCSB

Valentin Pîrcălabu Publicat: 7 mai 2023, 23:47

Reclamă
Dan Petrescu, furios după CFR Cluj – Universitatea Craiova 1-1: „Ne-au ciuruit, ne-au curăţat! Interesul e să nu fim în Europa! Antrenorul e suspendat pentru derby-ul cu FCSB

Dan Petrescu, discurs furios

Dan Petrescu, în timpul unui meci / Hepta

Dan Petrescu a fost extrem de furios după CFR Cluj – Universitatea Craiova 1-1, meci ce a diminuat dramatic şansele campioanei la titlu. Petrescu a făcut o adevărată criză de nervi în momentul în care Raud Petrescu i-a anulat cartonaşul roşu lui Andrei Ivan după ce a consultat imaginile.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dan Petrescu a continuat să fie nemulţumit şi după partida cu Universitatea Craiova. Antrenorul campioanei a criticat arbitrajul. Mai mult, Dan Petrescu nu va sta pe bancă la derby-ul cu FCSB, după ce a primit al 8-lea cartonaş galben din acest sezon. Conform regulamentului, antrenorii sunt suspendat din 4 în 4 cartonasşe galbene.

Dan Petrescu, furios după CFR Cluj – Universitatea Craiova 1-1

Nu mai zic nimic. Şapte din şapte. Ne-au ciuruit, ne-au curăţat. Bravo lor! Nu am mai văzut aşa ceva în istoria fotbalului. Şapte din şapte! Toate deciziile VAR au fost şapte din şapte împotriva lui CFR! A dat roşu, nu mai e roşu. Cum, măi, băieţi!

A dat penalty la Constanţa, nu mai e penalty. A dat gol Maglica, nu mai e gol. Azi e gol. Are Bîrligea penalty, nu mai e. Are Morais penalty clar, nu mai e. Ce facem, domnilor! Cu VAR-ul ne-au făcut praf. Interesul e să nu meargă CFR în Europa. Foarte bine, să vedem ce fac echipele româneşti.

Dacă ăsta e interesul. Nu contează că jucăm slab sau bine. Dă la VAR ce e al meu. Nu vii şi faci arbitraj pe care l-a făcut arbitrul ăsta azi. E anti-CFR! Ăsta e arbitraj? Doamne – Fereşte! Nu mai am ce să vorbesc de fotbal. E istorie fotbalul„, a spus Dan Petrescu la digisport.ro, după CFR Cluj – Universitatea Craiova 1-1.

Reclamă

CFR Cluj – Universitatea Craiova 1-1. Campioana, la 7 puncte în spatele liderului Farul

CFR Cluj – Universitatea Craiova 1-1. Remiza din Gruia face ca CFR Cluj să îşi ia adio de la titlu. Cu 3 etape înaintea finalului, CFR Cluj e la 7 puncte în spatele liderului Farul. Doar printr-o minune îşi mai poate păstra trofeul echipa lui Dan Petrescu.

De cealaltă parte, Universitatea Craiova rămâne în lupta şi pentru locul 3. Oltenii se află la 3 puncte în spatele campioanei şi la 4 în spatele celor de la FCSB. Echipa lui Charalambous are, însă, un meci mai puţin disputat.

În minutul 27 Andrei Ivan a primit direct cartonaşul roşu pentru o intervenţie la Boateng, însă, după consultarea VAR, arbitrul Radu Petrescu a anulat cartonaşul roşu, dându-i jucătorului craiovean cartonaş galben.

Reclamă 4 / 0/3

În repriza secundă gazdele au deschis scorul prin Muhar. Acesta a intrat pe teren în minutul 60 şi a înscris şase minute mai târziu. Însă oaspeţii au reuşit să egaleze în minutul 68, prin Andrei Ivan – un gol care a avut nevoie de validarea VAR.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:38 „Nu mai pot să stau în poartă!” Ionuț Gurău și-a făcut praf colegii după UTA – FCU Craiova 3-1! Război în vestiarul oltenilo 21:30 LIVE TEXTUniversitatea Craiova – FCSB 1-0. Raul Silva a deschis rapid scorul! Oltenii continuă lupta pentru locul 2 în faţa campioanei 21:25 Eugen Trică, după ce FCU Craiova a pierdut cu UTA şi e pe ultimul loc în Liga 1: „Un vis urât, îmi cer scuze” 21:17 Jaqueline Cristian, victorie în prima rundă a calificărilor al turneului de la Roma! A învins-o pe Hailey Baptiste în 3 seturi 20:45 Toate scenariile prin care Dinamo se salvează de la retrogradare. „Câinii” au nevoie de un miracol în ultima etapă 20:41 Mircea Rednic e în culmea fericirii după ce a câştigat play-out-ul şi avertizează Dinamo: „Ajutaţi-vă voi, nu m-aţi susţinut” 20:22 U Cluj a realizat un transfer înainte de finalul sezonului! Prima întărire pentru Ioan Ovidiu Sabău 19:58 Dinamo şi FCU Craiova, ultimele clasate în Liga 1! Cum arată clasamentul în play-out înaintea ultimei etape 19:46 „O să ajung în București!” Jose Mourinho, mesaj fabulos pentru Gică Popescu! Ce i-a transmis „The Special One” 19:40 UTA – FCU Craiova 3-1. Oltenii lui Mititelu sunt pe ultimul loc în Liga 1! UTA e campioana play-out-ului Vezi toate știrile
Citește și