Închide meniul

Gigi Becali, anunț clar despre vânzarea FCSB, după victoria cu Sepsi: ”Întreabă-l pe Ilie Dumitrescu”

Dan Roșu Publicat: 9 mai 2023, 8:41

Reclamă
Gigi Becali, anunț clar despre vânzarea FCSB, după victoria cu Sepsi: ”Întreabă-l pe Ilie Dumitrescu”

Sorin Cârțu, declarație savuroasă despre Gigi Becali

Gigi Becali, într-o conferință de presă / Profimedia

Gigi Becali a făcut un anunț clar despre vânzarea FCSB, după victoria cu Sepsi, 3-1, care o menține pe vicecampioană în lupta pentru titlu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Chiar dacă a avut ofertă de 25 de milioane pentru club, Becali nu mai pleacă, cel puțin până la finalul sezonului. FCSB e la 3 puncte în spatele liderului Farul, cu care va avea și meci direct, în deplasare. Chiar și așa, roș-albaștrii mai au nevoie de un alt pas greșit al dobrogenilor, pentru a lua titlul.

Gigi Becali, anunț clar despre vânzarea FCSB, după victoria cu Sepsi

”Întreabă-l pe Ilie (n.r. – Ilie Dumitrescu, prezent în studio). A venit omul care să dea 25 de milioane. Au apărut 3. Mai erau 2 turci.

Nu mai știam ce să le mai zic, mă așteptau pe la hotel să vorbească. A apărut și un arab. Acum nu mai poate să fie vorba de vânzare. După finalul campionatului discutăm”, a spus Becali, citat de digisport.ro.

Gigi Becali nu crede că Neluţu Varga iese din fotbal

Gigi Becali nu crede că Neluţu Varga iese din fotbal şi se va retrage de la CFR Cluj. Patronul celor de la CFR Cluj a anunţat, imediat după derby-ul cu Universitatea Craiova, că nu va mai investi în fotbal.

Reclamă

Gigi crede că FCSB va avea un meci infernal cu CFR Cluj. Patronul roş-albaştrilor e convins că echipa lui Dan Petrescu se va prezenta altfel decât la derby-ul cu Universitatea Craiova.

”Eu nu cred că se retrage pentru că nu se poate retrage. Aici mă laud şi eu, eu dacă mă retrag, mă retrag cu 25 de milioane. El dacă se retrage, cine îi dă banii? Cine să îl ia (n.r. clubul CFR Cluj).

Care vină pe arbitraj? Ce a fost aseară? Nu sunt unii oameni… dacă eu sunt învăţat cu ceva şi acel ceva nu mi se cuvine, atunci când nu mi se mai dă ăla mi se pare că meritam ceva ce nu meritam. Eu mă refer la CFR, care ea era obişnuită că toate fazele erau în favoarea ei. Acum e VAR şi nu se mai poate”, a mai spus Becali.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Unde va juca Ianis Hagi sezonul următor?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:47 BREAKING NEWSSimona Halep nu mai colaborează cu antrenorul Carlos Martinez! Motivul din spatele rupturii 16:40 „Am nevoie de o pauză!” Daniel Opriţa, anunţ clar despre viitorul său la CSA Steaua! Şi-a luat la revedere de la jucători 16:38 Gabriela Ruse s-a calificat în optimi la Trophee Clarins! Cu câți bani s-a ales românca 16:31 Gigi Becali anunţa cele mai mari artificii văzute vreodată în România, dar a refuzat să plătească pentru petrecerea de titlu! 16:23 EXCLUSIVEdi Iordănescu sună adunarea! Tricolorii uită de vacanță și vin mai devreme la Mogoșoaia 16:22 „Record!” Câte bilete s-au vândut în 24 de ore la barajul Dinamo – Csikszereda! „Câinii” iau cu asalt Arena Națională 15:45 UPDATESimona Halep – McCartney Kessler LIVE TEXT, ora 17:00, în primul tur la Trophee Clarins. Al doilea meci de la revenire 15:35 Foto„Am şi eu viciile mele” Ce sacrificii face Florin Răducioiu pentru a fi în formă, la 54 de ani: „Sunt un bun băutor de prosecco!” 15:23 Dinamo vrea să transfere un campion al României! „Câinii” au planuri mari înainte de barajul cu Csikszereda 14:47 Germania – Letonia și Cehia – Danemarca LIVE VIDEO în AntenaPLAY (17:20). Spectacol total la Campionatul Mondial de hochei Vezi toate știrile
Citește și