Închide meniul

Gigi Becali nu crede că Neluţu Varga iese din fotbal: „El nu se poate retrage. Cine îi dă banii?!” De ce se teme de derby-ul cu CFR Cluj

Valentin Pîrcălabu Publicat: 8 mai 2023, 23:58

Reclamă
Gigi Becali nu crede că Neluţu Varga iese din fotbal: „El nu se poate retrage. Cine îi dă banii?! De ce se teme de derby-ul cu CFR Cluj

Gigi Becali nu crede că Neluţu Varga se va retrage de la CFR Cluj

Profimedia Images

Gigi Becali nu crede că Neluţu Varga iese din fotbal şi se va retrage de la CFR Cluj. Patronul celor de la CFR Cluj a anunţat, imediat după derby-ul cu Universitatea Craiova, că nu va mai investi în fotbal.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali crede că Neluţu Varga nu se poate retrage pentru că nu îi va da nimeni banii pe care i-a investit la CFR Cluj. Becali a anunţat şi el, după derby-ul cu Rapid, că va vinde FCSB. La scurt timp, Becali a primit o ofertă de 25 de milioane de euro de la omul de afaceri Simion Apreutese.

Gigi Becali nu crede că Neluţu Varga iese din fotbal

Gigi Becali crede că FCSB va avea un meci infernal cu CFR Cluj. Patronul roş-albaştrilor e convins că echipa lui Dan Petrescu se va prezenta altfel decât la derby-ul cu Universitatea Craiova.

Eu nu cred că se retrage pentru că nu se poate retrage. Aici mă laud şi eu, eu dacă mă retrag, mă retrag cu 25 de milioane. El dacă se retrage, cine îi dă banii? Cine să îl ia (n.r. clubul CFR Cluj). Întreabă-l pe Ilie Dumitrescu… a venit cu omul care îmi dădea 25 de milioane? Au apărut 3. Mai erau şi 2 turci. Nu mai ştiam ce să zic. Şi a mai apărut şi un arab. Am zis că după discutăm, acum nu mai poate fi. Dacă o să fie CFR aia de aseară, noi o să câştigăm meciul. Dar cred că o să fie un CFR mai puternic”, a spus Gigi Becali la digisport.ro.

Neluţu Varga a anunţat că se retrage din fotbal

Neluţu Varga şi-a anunţat retragerea din fotbal după CFR Cluj – Universitatea Craiova 1-1. Patronul celor de la CFR Cluj a lansat atacuri în valuri la adresa arbitrilor.

Reclamă

Neluţu Varga spune că „cei mai mari hoţi sunt arbitrii” şi că nu s-a vrut să se cumpere un sistem mai performant pentru VAR. Neluţu Varga a câştigat 5 titluri în calitate de  investitor la CFR Cluj.

Cei mai mari hoți sunt arbitrii. Eu ies din fotbal, nu mai înghit această hoție a Federației Române de Fotbal. E făcut pentru hoți acest sistem ieftin. E premeditat, de asta nu au vrut să cumpere sistemul din Belgia. Pe mine m-au pierdut ca investitor în fotbal„, a spus Neluţu Varga, conform unui mesaj citit de jurnalistul Vai Moraru la digisport.ro.

Becali nu a rămas dator şi i-a răspuns lui Neluţu Varga.

Reclamă 4 / 0/3

„Care vină pe arbitraj? Ce a fost aseară? Nu sunt unii oameni… dacă eu sunt învăţat cu ceva şi acel ceva nu mi se cuvine, atunci când nu mi se mai dă ăla mi se pare că meritam ceva ce nu meritam. Eu mă refer la CFR, care ea era obişnuită că toate fazele erau în favoarea ei. Acum e VAR şi nu se mai poate”, a mai spus Becali.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:40 VIDEOEduard Ionescu, Elena Zaharia şi Ioana Sîngeorzan, victorii pe linie la Saudi Smash 2024, în AntenaPLAY 16:33 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 2 mai 15:44 Germania va avea 5 echipe în Liga Campionilor, în sezonul următor 15:26 Campionatul Mondial de hochei, două super-turnee de tenis de masă şi spectacolul fotbalistic sunt în mai, în AntenaPLAY 15:23 Gică Hagi şi-a fixat obiectivul, înainte de Farul – Sepsi: „Cel mai important!” Cu ce probleme de lot se confruntă 14:05 EXCLUSIVVictor Piţurcă a răbufnit după declaraţiile lui Gigi Becali: „Nu mai vorbesc în viaţa mea cu Gigi Becali” 13:53 Se „rupe” Arena Naţională! Câte bilete s-au vândut deja la derby-ul FCSB – CFR Cluj 13:11 David Popovici a ajuns să umble cu laptele românesc după el, de frica alimentelor contaminate 13:09 Adevărul din spatele relaţiei tensionate dintre Simona Halep şi Sorana Cîrstea: „A existat o rivalitate!” 12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară Vezi toate știrile
Citește și