Închide meniul

Vasile Stângă a fost invitatul lui Dan Pavel, la AS.ro LIVE! Fostul mare handbalist a făcut dezvăluiri din cariera sa uriaşă

Cosmin Olteanu Publicat: 11 mai 2023, 8:00 / Actualizat: 11 mai 2023, 11:22

Reclamă
Vasile Stângă a fost invitatul lui Dan Pavel, la AS.ro LIVE! Fostul mare handbalist a făcut dezvăluiri din cariera sa uriaşă

Vasile Stângă este invitatul lui Dan Pavel, astăzi, de la ora 10:30, la AS.ro LIVE

Vasile Stângă / Hepta

Vasile Stângă a fost invitatul lui Dan Pavel la AS.ro LIVE! Fostul mare handbalist a vorbit despre cariera sa fabuloasă, plină de performanțe.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vasile Stângă s-a consacrat la Steaua București, club alături de care a cucerit zece titluri de campion și patru Cupe ale României.

Vasile Stângă a fost invitatul lui Dan Pavel la AS.ro LIVE

Fostul mare handbalist are numeroase performanțe în palmares, printre cele mai importante fiind cele două medalii olimpice de bronz cucerite la Jocurile Olimpice din 1980 și 1984, medalia de aur cucerită la Super Cupa Campionilor Mondiali și Olimpici, în 1983, și Cupa Campionilor Europeni cucerită cu Steaua București, în 1977.

„Sunt dezamăgit, dar eu spun de mult timp că asta ne este valoarea, de eșalonul 3-4. Avem aere de vedete și când suntem puși să demonstrăm ceva în fața unei echipe, nu mai știm pe unde să scoatem cămașa. Cred că nici selecția nu a fost bine făcută.

Nu s-a văzut un joc colectiv, nu am jucat cu extremele, au lipsit foarte multe lucruri. Au lipsit speranțele handbalului românesc. De ce nu au fost Buzle, Bizău, Hanțaru, Botea? Incredibil, parcă s-au lăsat de handbal. Au fost foarte buni cu alte ocazii”, spunea Vasile Stângă, în luna martie, pentru gsp.ro. după ce România era învinsă de Insulele Feroe, 26-28, în preliminariile pentru Campionatul European din 2024.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:56 Schimbare uriașă împotriva rasismului din fotbal! Abuzurile pot fi acum reclamate de jucători printr-un mod inedit. Anunțul FIFA 12:50 VIDEOAntrenamentele din Formula 2 de la Imola au fost în AntenaPLAY. Programul complet 12:26 Marian Iancu și-a anunțat revenirea în fotbalul românesc! A dezvăluit și numele clubului la care va investi 12:25 Ce a spus Florin Maxim despre o colaborare cu Gigi Becali: „Toată lumea vrea la FCSB!”. Verdictul antrenorului momentului 12:24 Adrian Mutu s-a întâlnit cu Ivan Rakitic! Unde a fost invitat „Briliantul”: „A fost o experienţă frumoasă” 12:12 „Mulțumesc!” Fatih Terim, prima reacţie după ce Răzvan Lucescu i-a grăbit demiterea de la Panathinaikos 11:51 Aris – PAOK, meciul de titlu al lui Răzvan Lucescu în Grecia, live în AntenaPLAY 11:45 VIDEOAntrenamentele din Formula 3 de la Imola au fost în AntenaPLAY. Programul complet 11:44 VideoEnergia unei performanţe uriaşe! Filmul calificării României la EURO 2024 a stârnit emoţii: „Va inspira mulţi oameni” 11:34 Southampton – West Brom LIVE VIDEO (22:00). Leeds îşi aşteaptă adversara din finala play-off-ului de pe Wembley Vezi toate știrile
Citește și