Închide meniul

Vasile Stângă a fost invitatul lui Dan Pavel, la AS.ro LIVE! Fostul mare handbalist a făcut dezvăluiri din cariera sa uriaşă

Cosmin Olteanu Publicat: 11 mai 2023, 8:00 / Actualizat: 11 mai 2023, 11:22

Reclamă
Vasile Stângă a fost invitatul lui Dan Pavel, la AS.ro LIVE! Fostul mare handbalist a făcut dezvăluiri din cariera sa uriaşă

Vasile Stângă este invitatul lui Dan Pavel, astăzi, de la ora 10:30, la AS.ro LIVE

Vasile Stângă / Hepta

Vasile Stângă a fost invitatul lui Dan Pavel la AS.ro LIVE! Fostul mare handbalist a vorbit despre cariera sa fabuloasă, plină de performanțe.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vasile Stângă s-a consacrat la Steaua București, club alături de care a cucerit zece titluri de campion și patru Cupe ale României.

Vasile Stângă a fost invitatul lui Dan Pavel la AS.ro LIVE

Fostul mare handbalist are numeroase performanțe în palmares, printre cele mai importante fiind cele două medalii olimpice de bronz cucerite la Jocurile Olimpice din 1980 și 1984, medalia de aur cucerită la Super Cupa Campionilor Mondiali și Olimpici, în 1983, și Cupa Campionilor Europeni cucerită cu Steaua București, în 1977.

„Sunt dezamăgit, dar eu spun de mult timp că asta ne este valoarea, de eșalonul 3-4. Avem aere de vedete și când suntem puși să demonstrăm ceva în fața unei echipe, nu mai știm pe unde să scoatem cămașa. Cred că nici selecția nu a fost bine făcută.

Nu s-a văzut un joc colectiv, nu am jucat cu extremele, au lipsit foarte multe lucruri. Au lipsit speranțele handbalului românesc. De ce nu au fost Buzle, Bizău, Hanțaru, Botea? Incredibil, parcă s-au lăsat de handbal. Au fost foarte buni cu alte ocazii”, spunea Vasile Stângă, în luna martie, pentru gsp.ro. după ce România era învinsă de Insulele Feroe, 26-28, în preliminariile pentru Campionatul European din 2024.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:31 „Nu se mai aude nimic de el!” Victor Pițurcă l-a făcut praf pe Adrian Mazilu! Fostul selecționer nu s-a ferit de cuvinte 22:24 Bayer Leverkusen e de neoprit! A egalat un record vechi de 59 de ani, după ce a „distrus-o” pe Frankfurt 22:03 LIVE TEXTCFR Cluj – Rapid 2-1. Otele și Bîrligea, spectacol la debutul lui Dan Petrescu. Krasniqi a dat lovitura pentru Giuleșteni 21:44 Singurul mesaj afișat de fanii de la Rapid, la meciul cu CFR Cluj! Ce le-au transmis jucătorilor 21:34 Marius Șumudică și-a pierdut răbdarea! Cât timp mai are la dispoziție Dan Șucu să-l aducă la Rapid: „Până atunci mai aștept!” 21:16 Dan Petrescu, primă uriașă la CFR Cluj după doar 3 meciuri! Modul prin care „Bursucul” își poate umple conturile 20:48 Paul Pogba devine actor după ce a fost suspendat pentru 4 ani din fotbal! Anunțul făcut în presa din Franța 20:42 Radu Drăgușin, sfătuit de fani să plece de urgență de la Tottenham, după eșecul cu Liverpool: „Trebuie să scape imediat!” 20:12 Foto„Să-ți spun o poveste!” Florinel Coman și soția lui, ședință foto superbă de Paște! Imaginile care i-au cucerit pe fani 20:09 FotoPaula Badosa și Stefanos Tsitsipas s-au despărțit! Anunțul care a șocat întreaga lume a tenisului Vezi toate știrile
Citește și