Închide meniul

Gheorghe Mustață, mesaj ferm pentru jucătorii FCSB-ului: „Din partea mea, ai o singură vorbă! Dacă n-o respecți, ne certăm!”

Cosmin Olteanu Publicat: 11 mai 2023, 16:00

Reclamă
Gheorghe Mustață, mesaj ferm pentru jucătorii FCSB-ului: Din partea mea, ai o singură vorbă! Dacă n-o respecți, ne certăm!”

Peluza FCSB-ului pregătește un protest împotriva echipei! Anunțul lui Gheorghe Mustață

Gheorghe Mustață / Hepta

Gheorghe Mustață a avut un mesaj ferm pentru jucătorii FCSB-ului, înaintea meciului de „foc” împotriva campioanei României, CFR Cluj, care contează pentru etapa a 8-a a play-off-ului Ligii 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Meciul FCSB – CFR Cluj este programat duminică, de la ora 21:00, și va putea fi urmărit, în format live text, pe AS.ro.

Gheorghe Mustață, mesaj ferm pentru jucătorii FCSB-ului

Aflat la antrenamentul FCSB-ului, de joi, Gheorghe Mustață, liderul Peluzei Nord, le-a transmis roș-albaștrilor că trebuie să sărbătorească alături de galerie fiecare gol marcat.

„Din partea mea, ai o singură vorbă. Și, dacă n-o respecți, ne certăm amândoi. În momentul în care dai gol și nu te sui pe gard la noi, ai să vezi ce pățești”, i-a transmis Gheorghe Mustață lui Deian Sorescu, care a replicat în spirit de glumă: „Mă urc, dar mă luați acolo pe sus”.

„La primul gol pe care îl dai, te rog frumos, să rupi peluza. Nu fugiți în stânga, în dreapta, rupeți peluza, că acolo e frumos”, i-a spus Mustață și lui Octavian Popescu, care a recepționat mesajul: „Gata, așa facem”.

Reclamă
Reclamă

„Acum n-are scăpare. A promis ceva meciul trecut, dar nu s-a ținut de cuvânt. I-am spus că dă gol și ce trebuie să facă. A promis și m-a păcălit.

Glumim, îmi place să-i agit așa un pic. Când dau gol, se bucură și ei săracii unde prind. Nu-și mai dau seama că la noi trebuie să ajungă. Se bucură pentru atmosferă, pentru gol. N-avem ce să le zicem”, a mai spus Gheorghe Mustață, în timpul vizitei la baza din Berceni, care a fost transmisă live pe TikTok.

Jucătorii le-au transmis mesaje fanilor FCSB-ului

Totodată, fiecare jucător al FCSB-ului a avut câte un mesaj pentru suporterii roș-albaștrilor:

Reclamă
  • Florinel Coman: „E bine dacă s-au vândut 30.000 de bilete. Să vină în număr cât mai mare, pentru că e un meci foarte important pentru câștigarea campionatului. Trei meciuri în care trebuie să avem trei victorii și să ne bucurăm cu toții la final”.
  • Darius Olaru: „Se poate și mai mult de 30.000! Haideți lângă noi să câștigăm campionatul!”
  • Billel Omrani: „Deja? Deja? Deja? E full stadionul acum, nu? Veniți, veniți la noi, cea mai frumoasă atmosferă!”
  • Octavian Popescu: „Pff, se umple, se umple stadionul. Mai e ceva de zis?”
  • Joyskim Dawa: „Serios? C’mon, vă așteptăm pe toți!”
  • Alexandru Pantea: „Foarte bine. Să se umple, să tremure stadionul!”
  • Andrei Cordea: „Cred că o să fie arhiplin, 40.000 cel puțin. Veniți alături de noi, cred că putem să batem CFR-ul. Să mergem la Farul, să batem și acolo și să luăm campionatul”
  • Iulian Cristea: „Doamne ajută, și mai multe, să fie peste 45.000. Vă așteptăm cu drag, să ne susțineți și să câștigăm. Avem nevoie de voi!”
  • Deian Sorescu: „Sper să se vândă în continuare la fel. Vă așteptăm să fiți alături de noi în continuare”
  • Adrian Șut: „Să vină cât mai mulți, să umplem stadionul și să câștigăm, să ne batem la titlu”
  • Ștefan Târnovanu: „Vă așteptăm în număr cât mai mare, să umplem stadionul și noi să câștigăm și să fim fericiți”
Reclamă
Recomandări

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
8:20

Eliza Samara – Man Kuai, LIVE VIDEO ACUM în AntenaPLAY! Românca luptă la WTT China Smash

8:18

Scandal incredibil în Giulești! Ce a pățit impresarul care a bruscat și amenințat jurnaliștii. Anunțul oficial al Jandarmeriei

8:15

Dorinel Munteanu şochează după scandalul uriaş: „N-am fost niciodată prieten cu cei din Generația de Aur”

0:34

Cum a fost surprins Dan Şucu, după ce Rapid a rămas fără victorie în Giuleşti! Reacţia nervoasă a lui Victor Angelescu

0:21

„Facem prea multe greşeli!” Marius Şumudică şi-a taxat jucătorii, după Rapid – Oţelul 0-0! Ce a spus despre N’Jie şi Boupendza

0:01

„Am pierdut două puncte!” Dorinel Munteanu, discurs ferm după Rapid – Oţelul 0-0! Mesaj dur pentru contestatari

1 VIDEOAdina Diaconu și Andreea Dragoman, învinse dramatic la China Smash 2024. Competiția continuă în AntenaPLAY 2 VIDEOBenfica a dat recital cu Gil Vicente, live în AntenaPLAY. Spectacol total pe Da Luz 3 CFR Cluj – UTA 1-3! Fanii i-au cerut demisia lui Dan Petrescu! Omondi, Costache şi Kadiri i-au adus punctele lui Rednic 4 Rapid – Oțelul 0-0! Marius Şumudică rămâne fără victorie în Giuleşti! Dorinel Munteanu, neînvins în Liga 1 5 Mesaj superb primit de Răzvan Lucescu de la patronul Ivan Savvidis, înainte de PAOK – Aris (duminică, 20:30, AntenaPLAY) 6 Prima izbucnire nervoasă a lui Zeljko Kopic în România: „De ce mă tot întrebați?”. Antrenorul lui Dinamo a cedat
Citește și