Închide meniul

Transferul lui Lionel Messi la Barcelona, influenţat de plecarea lui Sergio Busquets! Anunţul preşedintelui ligii spaniole: „E doar începutul!”

Viviana Moraru Publicat: 12 mai 2023, 8:40 / Actualizat: 13 mai 2023, 19:53

Reclamă
Transferul lui Lionel Messi la Barcelona, influenţat de plecarea lui Sergio Busquets! Anunţul preşedintelui ligii spaniole: „E doar începutul!

Transferul lui Lionel Messi la Barcelona, influenţat de plecarea lui Sergio Busquets

Lionel Messi în tricoul lui PSG / Profimedia Images

Transferul lui Lionel Messi la Barcelona poate fi influenţat de plecarea lui Sergio Busquets de pe Camp Nou. Preşedintele ligii spaniole de fotbal a făcut anunţul, şi a dezvăluit că despărţirea clubului catalan de mijlocaşul spaniol este un prima pas spre revenirea starului argentinian la trupa blaugrana.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lionel Mess va rămâne liber de contract la finalul sezonului, după ce a ales să nu îşi mai prelungească înţelegerea cu PSG. Oficialii de la Barcelona forţează transferul sud-americanului, care de asemenea, este ofertat şi de Al-Hilal.

Transferul lui Lionel Messi la Barcelona, influenţat de plecarea lui Sergio Busquets

Preşedintele ligii spaniole a făcut un anunţ care le dă speranţe fanilor Barcelonei. Javier Tebas susţine că un prim pas spre revenirea lui Lionel Messi la clubul catalan este reprezentat de faptul că Sergio Busquets a ales să plece la finalul sezonului de pe Camp Nou.

Astfel, se mai reduce plafonul salarial al Barcelonei, care depăşeşte cu 200 de milioane de euro plafonul impus de oficialii ligii spaniole.

Preşedintele ligii a mai declarat că revenirea lui Lionel Messi la Barcelona va fi decisă în momentul controlului economic, care va avea loc în cadrul clubului catalan

Reclamă

„Plecarea lui Busquets este doar începutul drumului spre întoarcerea lui Messi la Barcelona.

Pentru a ajunge însă la capăt, trebuie să mai facă mulți pași. După controlul economic, se va decide dacă Barcelona va primi undă verde pentru a semna cu Messi”, a declarat Javier Tebas, conform jurnalistului italian Fabrizio Romano.

Sergio Busquets o va părăsi pe Barcelona la finalul sezonului, după 15 ani petrecuţi în tricoul blaugrana. Mijlocaşul ajuns la 34 de ani se pare că este dorit de Al-Hilal, formaţie saudită care de asemenea este cu ochii şi pe Lionel Messi.

Reclamă 4 / 0/3

Tatăl lui Lionel Messi a reacţionat vehement după ce s-a spus că fiul său s-a înţeles cu Al Hilal

Tatăl lui Lionel Messi a reacţionat vehement după ce s-a spus că fiul său s-a înţeles cu Al Hilal. Anunţul că starul argentinian şi-a dat acordul să joace la Al Hilal a fost făcut de o sursă saudită.

Jorge Messi a emis un comunicat de presă prin care a negat cu vehemenţă faptul că fiul său şi-a dat acordul pentru a juca la Al Hilal. Acesta a precizat că Messi va lua o decizie cu privire la viitorul său la finalul sezonului.

”Nu s-a stabilit nimic cu niciun club pentru anul următor. Decizia nu va fi luată înainte ca Lionel să încheie sezonul cu PSG.

Când se va încheia sezon, vom analiza și vom vedea, abia atunci vom lua o decizie.

Întotdeauna sunt zvonuri și mulți se folosesc de numele lui Lionel pentru a obține notorietate, dar adevărul este doar unul și vă putem asigura că nu există niciun acord cu vreo echipă, nici verbal, nici semnat, și nici nu va exista până la finalul sezonului”, a spus Jorge Messi într-un comunicat oficial.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
4
mai
22:45
VIDEOMax Verstappen va pleca din pole position în Marele Premiu de Formula 1 de la Miami (Antena 3 CNN şi AntenaPLAY, 23:00)
4
mai
22:35
Promisiunea lui Kopic după ce Dinamo a ajuns într-o situaţie dramatică: „Vom lupta până la final, vom lupta pentru club!”
4
mai
22:20
Ahmed Bani, la pământ după ce Dinamo a fost egalată de U Cluj: „Trebuia să câștigăm cu orice preț!”
4
mai
22:02
Cum arată clasamentul în playout după U Cluj – Dinamo 3-3. Situaţie disperată pentru echipa lui Kopic
4
mai
21:31
NEWS ALERTReal Madrid e noua campioană a Spaniei! Echipa lui Ancelotti a câştigat titlul cu 4 etape înainte de final
4
mai
21:29
Erling Haaland, cifre fabuloase la Manchester City! Starul norvegian a făcut show și a marcat patru goluri
4
mai
21:00
VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abby Pulling a câștigat prima cursă, live în AntenaPLAY
4
mai
20:42
„S-au înțeles!” Mihai Stoica a anunțat transferul lui Florinel Coman! Ultimele detalii despre negocieri
4
mai
20:35
U Cluj – Dinamo 3-3! „Câinii”, egalați în minutul 90+1! Au nevoie de un miracol pentru a nu retrograda
4
mai
20:29
Motivul pentru care Ianis Hagi nu a revenit la Farul, înainte de EURO 2024: „Era huiduit de 200-300 de spectatori”
Vezi toate știrile
Citește și