Închide meniul

Rapid îl poate transfera pe Denis Drăguş, la recomandarea selecţionerului Edi Iordănescu

Valentin Pîrcălabu Publicat: 19 mai 2023, 18:53

Reclamă
Rapid îl poate transfera pe Denis Drăguş, la recomandarea selecţionerului Edi Iordănescu

Denis Drăguș a fost împrumutat de Standard Liege la Genoa în acest sezon

Denis Drăguș a fost împrumutat de Standard Liege la Genoa / Twitter Genoa

Rapid îl poate transfera pe Denis Drăguş, la recomandarea selecţionerului Edi Iordănescu. Astfel, după ce l-au cumpărat pe Omar El Sawy, un internațional român U19, cu tată egiptean, de la Csikszereda, cei de la Rapid vor să mai dea o lovitură pe piaţa transferurilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Denis Drăguş este ţinta celor de la Rapid pe piaţa transferurilor. Cei de la gsp.ro au aflat cum au ajuns giuleştenii să fie interesaţi de actualul jucător de la Genoa, echipă ce a promovat în acest sezon în Serie A. Ultimul meci al celor de la Genoa, cu Bari, din Serie B, poate fi văzut exclusiv în AntenaPLAY.

Denis Drăguş a fost folosit de Genoa doar în 5 meciuri din Serie B.

Rapid îl poate transfera pe Denis Drăguş, la recomandarea selecţionerului Edi Iordănescu

Conform sursei citate, Edi Iordănescu le-a recomandat celor de la Rapid să îl aducă pe Denis Drăguş. Internaţionalul român de 23 de ani a fost împrumutat la Genoa în acest sezon, de la Standard Liege. Scopul selecţionerului este acela ca cei din aria sa de selecţie să aibă multe meciuri în picioare.

Rapid a făcut primul transfer al verii! Internaționalul român adus de Adrian Mutu în Giulești

Rapid a făcut  primul transfer al verii! Giuleștenii l-au cumpărat  pe Omar El Sawy, un internațional român U19, cu tată egiptean, de la Csikszereda. Anunțul mutării au fost făcut de oficialii giuleșteni, pe contul oficial de Facebook.

Reclamă

Oficialii de la Rapid au anunțat deja că sunt în discuții cu mai mulți jucători, pe care să-i transfere în perioada de mercato din vară. Giuleștenii vor să se întărească pentru a ataca titlul în sezonul viitor.

„BUN VENIT, OMAR EL SAWY!

Rapid l-a transferat pe Omar El Sawy, unul dintre jucătorii cei mai promițători ai țării, component al naționalei României U19.

Reclamă 4 / 0/3

„Este o onoare extraordinară să reprezint acest club. Nu am cuvinte să descriu cum mă simt în acest moment. Este primul meu transfer în adevăratul sens al cuvântului. Faptul că reprezint această echipă mă bucură foarte tare.
În urmă cu un an, tot pe 19 mai, chiar pe acest stadion, câștigam Cupa Elitelor cu fosta mea echipă. Țin minte cum m-am simțit atunci când am intrat pe teren și am văzut acest stadion impresionant. Nu sunt adept al credinței conform căreia Universul îți transmite semne, dar faptul că semnez cu Rapid în aceeași zi în care am marcat și am câștigat Cupa este o coincidență frumoasă.

Cu siguranță voi da totul pentru suporterii Rapidului și pentru acest club. Este un loc extraordinar în care poți evolua. Proiectul pe care îl urmează această echipă este unul progresiv. Vreau să fac parte din acest proiect. Îmi doresc să ajut Rapidul să ajungă campioană și să ajungă în Champions League.

Când am primit oferta din partea clubului am simțit o mare bucurie. Chiar dacă am stat să analizez această decizie, nu am vrut să mă grăbesc, cu inima eram deja aici”, se arată în anunțul postat de Rapid, pe Facebook.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:43 LIVE VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Ioana Sîngeorzan joacă ACUM, live în AntenaPLAY 16:36 Foto„Avem potențial!” Roberto Gliga, prima reacție după România – Coreea de Sud 3-2! A vorbit după ce a fost „atacat” cu ciocolată 16:36 Programul complet al F1 Academy™ de la Miami! Antrenamentele, calificările şi cursele se văd LIVE STREAM în AntenaPLAY 15:35 VIDEORomânia – Coreea de Sud 3-2! O nouă VICTORIE URIAŞĂ pentru „tricolori”, la CM de hochei, live în AntenaPLAY 15:12 Adevăratul motiv pentru care Dan Petrescu a acceptat să îşi încheie brusc vacanţa şi să semneze cu CFR Cluj: „Nu puteam refuza!” 14:46 Mihai Stoica, explicaţie total neaşteptată! Motivul pentru care numărul 27 va fi trecut pe tricourile campioanei FCSB 14:33 Zeljko Kopic, reacţie fermă după ce fanii lui Dinamo i-au cerut demisia: „Sunt primul care se supără!” Mesaj despre viitorul lui 14:06 „Şumudică va dormi la stadion!” Robert Niţă l-a dat de gol pe Dan Şucu! Când va fi anunţat noul antrenor de la Rapid 13:54 FotoAndrei Vlad, petrecere de pomină cu alcool şi săruturi pasionale la Mamaia! S-a „împărţit” între o blondă şi o brunetă 13:09 Adrian Şut, aproape de transferul carierei după ce a câştigat titlul cu FCSB! Gigi Becali poate da un „tun” financiar Vezi toate știrile
Citește și