Închide meniul
VIDEO

Genoa – Bari 4-3 și Palermo – Brescia 2-2. Trupa lui Ionuț Nedelcearu ratează dramatic playoff-ul de promovare, după ce a condus cu 2-0! Meciurile au fost LIVE în AntenaPLAY

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 19 mai 2023, 23:30

Genoa – Bari 4-3 și Palermo – Brescia 2-2. Trupa lui Ionuț Nedelcearu ratează dramatic playoff-ul de promovare, după ce a condus cu 2-0! Meciurile au fost LIVE în AntenaPLAY

Genoa - Bari și Palermo - Brescia, LIVE VIDEO în AntenaPLAY

Profimedia Images

Genoa – Bari 4-3 și Palermo – Brescia 2-2, partidele din ultima etapă a sezonului de Serie B, au fost exclusiv în AntenaPLAY și în format live video, pe AS.ro. Trupa lui Ionuț Nedelcearu a ratat dramatic barajul, după ce a condus cu 2-0 Brescia. În doar 3 minute Brescia a marcat două goluri şi i-a trimis pe cei de la Palermo în afara playoff-ului de promovare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

George Puşcaş şi Radu Drăguşin au evoluat la Genoa. Primul a intrat în repriza secundă, în timp ce Drăguşin a fost titular. Ionuţ Nedelcearu a fost şi el titular în Palermo – Brescia 2-2.

Genoa – Bari 4-3 și Palermo – Brescia 2-2, LIVE VIDEO în AntenaPLAY

Min. 90+9: Final de meci la Palermo! Echipa lui Ionuţ Nedelcearu a ratat playoff-ul de promovare în Serie A

Min. 90+5: Final de meci la Genoa!

Min. 95: Genoa – Bari 4-3! Golul 4 a fost marcat din penalty de către Criscito

Reclamă

Min. 86: Genoa – Bari 3-3! Kedira egalează cu un şut plasat! Meciuri-spectacol în această seară în AntenaPLAY

Min. 85: George Puşcaş, aproape de gol! Atacantul român a şutat pe lângă poartă

Min. 75: Genoa – Bari 3-2! Ekuban a marcat un gol foarte frumos şi Genoa e iar în avantaj.

Min. 68: Genoa – Bari 2-2! Benedetti a marcat un eurogol!

Reclamă 4 / 0/3

Min. 57: Palermo – Brescia 2-2! Aye a marcat şi Brescia a revenit de la 2-0!

Min. 54: Palermo – Brescia 2-1! Rodriguez a redus din handicap pentru Brescia.

Min. 41: Palermo – Brescia 2-0! Tutino a majorat avantajul echipei lui Nedelcearu, din pasa lui Brunori

Min. 34: Genoa – Bari 2-1! Albert a readus-o pe Genoa în avantaj

Min. 20: Genoa – Bari 1-1! Esposito a marcat după ce a executat superb o lovitură liberă!

Min. 12: Genoa – Bari 1-0! Sabelli a marcat cu un şut la colţul scurt!

Min. 4: Palermo – Brescia 1-0! Brunori a deschis scorul cu un şut superb!

Reclamă

Min. 1: Au început partidele!

Palermo este pe locul opt în Serie B, ultimul care duce la play-off-ul pentru barajul de promovare în Serie A. Trupa lui Ionuț Nedelcearu are 48 de puncte, cu un punct peste Pisa, Reggina și Ascoli, celelalte formații care dau bătălia finală pentru calificarea la baraj.

În ultima etapă, Palermo a suferit o înfrângere Cagliari, scor 1-2. De altfel, trupa lui Nedelcearu a obținut o singură victorie în ultimele cinci meciuri, cu Spal, în urmă cu două runde.

Ultima rundă dinaintea play-off-ului va aduce toate meciurile de vineri la aceeaşi oră, 21:30. Dacă Genoa a promovat deja, Bari are locul în play-off asigurat. La lucru îi vom putea însă vedea pe cei trei români, George Puşcaş, Radu Drăguşin şi Denis Drăguş.

De cealaltă parte, Genoa este deja promovată în Serie A, astfel că formația lui Drăgușin, Pușcaș și Drăguș luptă pentru a încheia sezonul perfect cu o victorie, în fața fanilor.

Radu Drăguşin, dorit în Bundesliga

Florin Manea a spus că planul era ca Radu Drăguşin să rămână la Genoa încă un sezon, dar că interesul este foarte mare pentru fundaşul român.

„E privit foarte bine, e cel mai folosit jucător. A și înscris patru goluri, e foarte apreciat. Planul nostru era să joace la Genoa măcar încă un an, dar există foarte mare interes. Nu pot să zic sută la sută că asta se va întâmpla. În mare parte, asta se va întâmpla, dar nu se știe niciodată.

Se pot schimba lucrurile. Sunt foarte mulțumit și eu de cum a evoluat și de cum a crescut în joc. E foarte iubit. Am fost câteva zile cu el, e foarte iubit de toți oamenii. Am asistat la sărbătoarea din teren. Am fost impresionat de cât de mult îl iubesc oamenii aici.

E un interes din Germania pentru Radu, dar nu pot să spun ce club. Există interes, se discută să se facă o ofertă, dar deocamdată e la nivel de discuții. Eu am comunicat cam ce ar vrea Genoa. Dacă ei vor dori să înainteze o ofertă, atunci va deveni oficial. Dacă nu, pot să spună ‘E prea mult pentru noi’”, a declarat Florin Manea pentru digisport.ro.

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 13 canale LIVE, emisiuni TV în ediții integrale, conținut exclusiv și producții originale, zeci de filme românești premiate la cele mai importante festivaluri internaționale, competiții sportive, LIVE exclusiv, pentru toți iubitorii sportului, animații pentru cei mici și știri de ultima oră.

Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop. AntenaPLAY este singurul loc în care se pot urmãri edițiile integrale din emisiunile produse de Antena TV Group, din orice colţ al lumii şi de pe orice dispozitiv.

Recomandări
  • Genoa – Bari și Palermo – Brescia, LIVE VIDEO în AntenaPLAY, de la 21:30
  • Meciuri „de foc” în ultima etapă a sezonului de Serie B

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
20:08 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipele de start 19:56 „Marius Șumudică la Rapid?” Cristi Săpunaru a dat răspunsul pe loc! Ce cred jucătorii despre cel mai mare vis al lui „Șumi” 19:25 „Nu și-a luat rămas bun!” Cristi Săpunaru, dezvăluiri incredibile despre plecarea lui Cristiano Bergodi de la Rapid! 19:11 Mesaj de susţinere al lui Victor Angelescu pentru Bogdan Lobonţ, înaintea derby-ului infernal cu FCSB: „Este un campion!” 19:03 „Era băgat în combinații!” Adrian Porumboiu a dat de pământ cu Istvan Kovacs! Fostul patron a lansat acuzații incredibile 18:47 David Popovici a câștigat medalia de aur la proba de 200m liber, de la Campionatul Național de înot în bazin de 50m 18:28 Sporting – Guimaraes este meciul etapei din Liga Portugal și e LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Programul rundei cu numărul 30 18:02 „Nu e normal!” LPF a explicat de ce FCSB nu poate sărbători titlul după derby-ul cu Rapid, dacă va deveni campioană! 17:24 Vlad Covaliu a devenit campion mondial la sabie la juniori! Performanţă uriaşă a românului în Arabia Saudită 17:22 „Plecăm cu prima șansă!” Ștefan Târnovanu, mesaj de luptă înaintea derby-ului cu Rapid! Verdict despre lupta pentru titlu Vezi toate știrile
Citește și