Închide meniul
Foto

Show total în faţa stadionului Etihad! Cum au petrecut fanii lui Manchester City câştigarea unui nou titlu în Anglia

Bogdan Stănescu Publicat: 20 mai 2023, 23:45

Reclamă
Show total în faţa stadionului Etihad! Cum au petrecut fanii lui Manchester City câştigarea unui nou titlu în Anglia

Show total în faţa stadionului Etihad!

Fanii lui City au sărbătorit în faţa stadionului Etihad cucerirea unui nou titlu / Profimedia Images

Show total în faţa stadionului Etihad. Imediat ce arbitrul meciului Nottingham Forest – Arsenal a fluierat sfârşitul meciului, tunarii fiind învinşi cu 1-0, fanii lui City au luat cu asalt stadionul Etihad.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fanii lui City i-au arătat lui Pep Guardiola cât de recunoscători sunt că le-a adus un nou titlu.

Presa anunţă „o mare petrecere” la meciul de mâine cu Chelsea

Manchester City va juca ultimul meci de acasă, mâine, cu City, de la ora 18:00.

„Cetăţenii” vor primi trofeul şi medaliile pentru că s-au clasat pe primul loc în Premier League şi în acest sezon.

Elevii lui Guardiola şi antrenorul „cetăţenilor” vor sărbători cu fanii cucerirea unui nou titlu.

Reclamă

Băieții lui Guardiola câștigă titlul după revenirea perfectă. Victoria lui Nottingham Forest asupra ‘tunarilor’ decide titlul. Mâine, pe Etihad, împotriva lui Chelsea, va fi o mare petrecere”, a titrat gazzeta.it după ce Manchester City a cucerit un nou titlu.

Manchester City a devenit campioana Angliei! Pep Guardiola şi jucătorii lui pot începe sărbătoarea!

Manchester City a devenit campioana Angliei! Arsenal a pierdut meciul din deplasare cu Nottingham Forest şi nu mai are nicio şansă să o depăşească pe Manchester City în acest sezon.

Nottingham Forest – Arsenal s-a încheiat 1-0. Awoniyi a marcat pentru Nottingham Forest în victoria surprinzătoare cu Arsenal. Titlul era o formalitate pentru Manchester City şi înainte de această etapă. Şansele lui Arsenal să mai cucerească trofeul în Premier League erau doar matematice.

Reclamă 4 / 0/3

Înfrângerea cu Nottingham Forest a consfinţit pierderea titlului de către Arsenal.

Manchester City a învins-o pe Arsenal în ambele meciuri din campionat, ultima oară, pe 26 aprilie, la scor: 4-1.

Manchester City ar putea realiza tripla în acest sezon: campionat, Cupă şi Liga Campionilor!

Manchester City se află în luptă şi pentru Cupa Angliei şi Liga Campionilor.

„Cetăţenii” o vor întâlni sâmbătă, 3 iunie pe Manchester United în finala Cupei Angliei.

O săptămână mai târziu, pe 10 iunie, Manchester City va juca finala Ligii Campionilor cu Inter.

În returul semifinalei de Liga Campionilor, Manchester City a spulberat-o pe Real Madrid: scor 4-0.

Cum au trăit jucătorii lui Manchester City finalul meciului Nottingham – Arsenal 1-0, care i-a făcut campioni în Premier League

Clipul care ne arată cum au trăit jucătorii lui Manchester City finalul meciului Nottingham – Arsenal 1-0, care i-a făcut campioni în Premier League, a devenit viral.

Reclamă

Pentru a deveni matematic campioană a Angliei pentru a cincea oară în șase ani, Manchester City avea nevoie ca Arsenal să piardă duelul cu Nottingham, lucru care s-a întâmplat.

Jucătorii lui Manchester City au văzut meciul în cantonamentul echipei și au fost filmați în momentul în care echipa lui Arteta a pierdut partida. Starurile lui Pep Guardiola au strigat de bucurie și au declanșat fiesta.

Fotbaliștii au scăpat de presiunea meciurilor de pe final de an din campionat și vor sărbători și alături de fani, azi, la sfârșitul partidei cu Chelsea, care nu va mai avea o miză.

Totuși, jucătorii lui Pep trebuie să rămână concentrați pentru cele două finale rămase de disputat, cu Inter (10 iunie), în Liga Campionilor, și cu Manchester United (3 iunie), în Cupa Angliei.

 

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:05 EXCLUSIVVictor Piţurcă a răbufnit după declaraţiile lui Gigi Becali: „Nu mai vorbesc în viaţa mea cu Gigi Becali” 13:53 Se „rupe” Arena Naţională! Câte bilete s-au vândut deja la derby-ul FCSB – CFR Cluj 13:11 David Popovici a ajuns să umble cu laptele românesc după el, de frica alimentelor contaminate 13:09 Adevărul din spatele relaţiei tensionate dintre Simona Halep şi Sorana Cîrstea: „A existat o rivalitate!” 12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară 11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT 11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” 10:37 VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu s-a calificat în turul 2, LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB Vezi toate știrile
Citește și