Închide meniul

Decizia radicală luată de Gigi Becali, după titlul pierdut în fața lui Gică Hagi

Dan Roșu Publicat: 22 mai 2023, 8:32

Reclamă
Decizia radicală luată de Gigi Becali, după titlul pierdut în fața lui Gică Hagi

Decizia radicală luată de Gigi Becali, după titlul pierdut în fața lui Gică Hagi

Gigi Becali, într-o conferință de presă / Profimedia Images

Decizia radicală luată de Gigi Becali după titlul pierdut în fața lui Gică Hagi va afecta câțiva jucători de la FCSB, de care patronul roș-albaștrilor e convins să se despartă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Becali are cinci jucători pe lista curățeniei de vară, susține digisport.ro. Vorbim de cinci fotbaliști cărora le expiră contractul cu echipa din Berceni. Doar unul are șanse să prelungească înțelegerea.

Decizia radicală luată de Gigi Becali, după titlul pierdut în fața lui Gică Hagi

Este vorba de Valentin Crețu, Deian Sorescu, Joonas Tamm, Boban Nikolov și Billel Omrani. Fundașul Tamm pare singurul cu șanse reale să rămână la FCSB, fiind unul dintre fundașii pe care Becali s-a putut baza.

Crețu e ca și plecat de la FCSB, după ce l-a scos din minți pe Becali, care a și spus că nu va mai pune piciorul pe iarbă la echipa roș-albastră.

Deian Sorescu a confirmat în mare parte așteptările patronului, dar Gigi Becali nu pare dispus să plătească încă 850.000 de euro pentru ca împrumutul de la Rakow să fie transformat într-un transfer definitiv.

Reclamă

Boban Nikolov nu a prins aproape deloc echipa și va pleca în această vară. Este și situația lui Billel Omrani, doar că atacantul va fi lăsat să plece din cauza salariului mare, de 20.000 de euro.

Căpitanul Darius Olaru a criticat pe toată lumea după ce FCSB a pierdut titlul în fața Farului

Căpitanul Darius Olaru și-a criticat colegii după ce FCSB a pierdut titlul în fața Farului. Echipa lui Gică Hagi a câștigat meciul direct de la Ovidiu, cu 3-2, după ce trupa lui Gigi Becali a condus cu 2-0.

Olaru susține că tactica de a se retrage încă din start i-a costat pe roș-albaștri, la fel cum au contat și greșelile personale de la golurile înscrise de campioana Farul. Roș-albaștrii nu au mai câștigat titlul de opt ani.

Reclamă 4 / 0/3

”Nu ne-am retras de la 2-0, ne-am retras de la 0-0… Am luat un gol copilăresc pe final de primă repriză și asta a fost. Nu știu dacă am pierdut astăzi campionatul, ci în timpul sezonului. Titlul nu s-a jucat astăzi.

În fiecare an vorbim de maturitate pe final de sezon. Astăzi n-am arătat-o. Am primit 3 goluri pe greșeli personale. Nu poți câștiga în aceste condiții”, a spus Darius Olaru, pentru sursa citată.

Dragoş Nedelcu, declaraţii tari după ce Farul a devenit campioană

Dragoş Nedelcu a oferit declaraţii tari după ce Farul a devenit campioană. Echipa lui Gică Hagi a revenit de la 0-2 în faţa celor de la FCSB şi a câştigat titlul cu o etapă înaintea finalului de campionat.

”Pot să zic că sentimentul e nou. Am câştigat şi cu Viitorul, dar în ultima perioadă a play-off-ului am fost accidentat. Mulţumesc lui Dumnezeu că acum sunt sănătos. Ei au avut foarte multă şansă la 2-0. Noi aşa am câştigat campionatul ăsta, cu remontada. Am revenit de foarte multe ori.

A fost una dintre cele mai liniştite pauze de când sunt eu la echipa asta. Ne-a spus să continuăm sfârşitul de repriză pe care l-am avut. După cele două goluri luate, am jucat mai bine. Ne-a spus doar să continuăm, că o să fie bine. Simţea că o să vină.

Farul nu avea această mentalitate de a câştiga, nu avea această istorie puternică cum o aveau ei. Acolo dacă nu câştigi, eşti zero. Noi i-am simţit slab fizic pe ei pe teren. Acum cred că ei au toate avantajele posibile.

Au jucători foarte buni, au echipă foarte bună, dar de ce câştigă nu ştiu. Am fost acolo şi ei tot timpul ratează titlul la mustaţă. Eu nu vreau să intru în detalii, vreau să le mulţumesc pentru că perioada de la Steaua m-a maturizat„, a spus Dragoş Nedelcu.

Reclamă
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:07 Valentin Mihăilă, anunţ categoric despre viitorul lui la Parma: „Toată lumea mă întreabă asta!” 18:02 Alex Chipciu a rupt tăcerea despre oferta primită de la FCSB: „Trebuie ceva nou!”. Anunţul momentului! 18:00 LIVE SCOREManchester City – West Ham şi Arsenal – Everton sunt acum! Gol Foden în minutul 2. Se decide campioana din Premier League 17:49 VIDEOMax Verstappen, prima reacţie după triumful cu emoţii din Marele Premiu de la Imola: „Nu am fost pregătiţi!” 17:40 Aris – PAOK, finala campionatului pentru Răzvan Lucescu, e live în AntenaPLAY (20:00). Românul, condamnat să câştige 17:40 LIVE VIDEOSUA – Kazahstan, acum în AntenaPLAY! Elveția – Canada și Slovacia – Letonia, de la 21:20. Spectacol la CM de hochei 17:36 VideoFanii lui PAOK au făcut show în faţa hotelului. Imagini fabuloase! Răzvan Lucescu poate deveni campion LIVE în AntenaPLAY 16:45 Neil Lennon a venit la Bucureşti pentru a semna cu Rapid! Lovitură de proporţii pe care o dă Dan Şucu 16:40 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu de la Imola! Cursa a fost live pe Antena 1 şi AntenaPLAY 16:26 VideoSebastian Vettel, omagiu superb pentru Ayrton Senna, la Imola! A pilotat monopostul brazilianului, în uralele publicului Vezi toate știrile
Citește și