Închide meniul

Reacţia lui Cristiano Ronaldo, după ce a stabilit un nou record în fotbalul mondial

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 24 mai 2023, 10:04 / Actualizat: 26 mai 2023, 13:43

Reacţia lui Cristiano Ronaldo, după ce a stabilit un nou record în fotbalul mondial

Cristiano Ronaldo a fost decisiv pentru Al Nassr

Cristiano Ronaldo, după ce a marcat un gol pentru Al-Nassr / Profimedia Images

Reacţia lui Cristiano Ronaldo, după ce a stabilit un nou record în fotbalul mondial. Ronaldo a ajuns la 180 de echipe împotriva cărora a marcat. Starul portughez a marcat un gol în victoria dramatică pe care Al Nassr a obţinut-o cu Al Shabab, scor 3-2.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Reacţia lui Cristiano Ronaldo, după ce a stabilit un nou record în fotbalul mondial

Cristiano Ronaldo a scris o nouă pagină de istorie. Lusitanul este jucătorul care a înscris împotriva a 180 de echipe diferite, în întreaga sa carieră, acesta fiind un record absolut. Ronaldo a marcat golul victoriei, după ce Al Nassr a fost condusă cu 2-0.

Sunt foarte fericit. Echipa a făcut un meci fantastic. Să întorci de la 0-2 este foarte dificil, dar am crezut până la final și am marcat trei goluri. Felicitări întregii echipe și suporterilor, care au fost senzaționali azi.

Din punctul meu de vedere, campionatul din Arabia Saudită devine mai bun, iar anul următor va fi și mai bun. Pas cu pas, acest campionat va intra în primele cinci din lume, dar e nevoie de timp, de jucători, de infrastructură. Cred că această țară are un potențial senzațional, oameni senzaționali, iar campionatul va fi unul excelent„, a spus Cristiano Ronaldo după meci.

Reclamă

Al Nassr a reuşit să revină spectaculos, după ce s-a văzut condusă cu 2-0. Guanca a reuşit o „dublă” pentru Al Shabab, marcând în minutele 24, respectiv 40.

Ulterior, Al Nassr a reuşit să reducă din diferenţă în minutul 44, chiar înainte de pauză, prin Talisca.

La scurt timp după revenirea de la vestiare, în minutul 51, Al Nassr a reuşit să restabilească egalitatea prin Ghareeb, iar la opt minute distanţă, saudiţii au reuşit să preia conducerea după reuşita lui Cristiano Ronaldo.

Reclamă 4 / 0/3

Cristiano Ronaldo, dorit de o forţă a Europei

Cristiano Ronaldo este dorit de o forţă a Europei. Bayern Munchen vrea să îl transfere pe portughez. Campioana Germaniei a intenţionat să îl achiziţioneze pe Ronaldo şi înainte ca acesta să ajungă în Arabia Saudită, dar salariul era prea mare.

Potrivit abendzeitung-muenchen.de, un miliardar german s-a oferit să îi ajute pe cei de la Bayern Munchen cu transferul starului portughez.

Miliardarul german Marcus Schon i-ar fi trimis un mail lui Oliver Kahn, directorul general al lui Bayern Munchen, în care a propus să suporte o parte din salariu sau din suma de transfer.

„Este de imaginat că ne-am putea angaja la o taxă de transfer sau să plătim excesul de salariu peste o sumă de bază dacă, în mod clar, compania noastră este identificată în mod clar ca facilitatorul tranzacției”, ar fi un pasaj din mail-ul trimis de Marcus Schon lui Oliver Kahn.

Cristiano Ronaldo este plătit cu 200 de milioane de euro pe an în Arabia Saudită.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” 10:47 Tragedie uriaşă pentru Francis Ngannou! Fostul campion din MMA a anunţat decesul fiului său 10:08 Andrea Compagno a fost şocat atunci când a văzut clasamentul din Liga 1: „Nu pot să îmi explic” 9:50 Primul jucător dat afară de Dan Petrescu de la CFR Cluj! Neluţu Varga a făcut anunţul: „Nu îl vrea” 9:33 Robert Lewandowski a marcat primul său hat-trick în Spania şi a făcut un anunţ uriaş: „Nu mi-am bătut capul nici măcar o secundă” 9:07 EXCLUSIVDenis Alibec, avertizat de Victor Piţurcă, înainte de revenirea la FCSB: „Va păți exact ca data trecută. De asta să fie convins 8:55 Aryna Sabalenka, revenire senzaţională la Madrid! Campioana en-titre a încheiat seria fabuloasă a lui Danielle Collins 8:30 Lupta dintre Mike Tyson şi Jake Paul va fi considerată meci profesionist 8:22 Dan Petrescu are un contract record la CFR Cluj! Anunţul făcut de Neluţu Varga: „Nu se compară nimeni cu el” Vezi toate știrile
Citește și