Închide meniul

Reacţia lui Cristiano Ronaldo, după ce a stabilit un nou record în fotbalul mondial

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 24 mai 2023, 10:04 / Actualizat: 26 mai 2023, 13:43

Reacţia lui Cristiano Ronaldo, după ce a stabilit un nou record în fotbalul mondial

Cristiano Ronaldo a fost decisiv pentru Al Nassr

Cristiano Ronaldo, după ce a marcat un gol pentru Al-Nassr / Profimedia Images

Reacţia lui Cristiano Ronaldo, după ce a stabilit un nou record în fotbalul mondial. Ronaldo a ajuns la 180 de echipe împotriva cărora a marcat. Starul portughez a marcat un gol în victoria dramatică pe care Al Nassr a obţinut-o cu Al Shabab, scor 3-2.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Reacţia lui Cristiano Ronaldo, după ce a stabilit un nou record în fotbalul mondial

Cristiano Ronaldo a scris o nouă pagină de istorie. Lusitanul este jucătorul care a înscris împotriva a 180 de echipe diferite, în întreaga sa carieră, acesta fiind un record absolut. Ronaldo a marcat golul victoriei, după ce Al Nassr a fost condusă cu 2-0.

Sunt foarte fericit. Echipa a făcut un meci fantastic. Să întorci de la 0-2 este foarte dificil, dar am crezut până la final și am marcat trei goluri. Felicitări întregii echipe și suporterilor, care au fost senzaționali azi.

Din punctul meu de vedere, campionatul din Arabia Saudită devine mai bun, iar anul următor va fi și mai bun. Pas cu pas, acest campionat va intra în primele cinci din lume, dar e nevoie de timp, de jucători, de infrastructură. Cred că această țară are un potențial senzațional, oameni senzaționali, iar campionatul va fi unul excelent„, a spus Cristiano Ronaldo după meci.

Reclamă

Al Nassr a reuşit să revină spectaculos, după ce s-a văzut condusă cu 2-0. Guanca a reuşit o „dublă” pentru Al Shabab, marcând în minutele 24, respectiv 40.

Ulterior, Al Nassr a reuşit să reducă din diferenţă în minutul 44, chiar înainte de pauză, prin Talisca.

La scurt timp după revenirea de la vestiare, în minutul 51, Al Nassr a reuşit să restabilească egalitatea prin Ghareeb, iar la opt minute distanţă, saudiţii au reuşit să preia conducerea după reuşita lui Cristiano Ronaldo.

Reclamă 4 / 0/3

Cristiano Ronaldo, dorit de o forţă a Europei

Cristiano Ronaldo este dorit de o forţă a Europei. Bayern Munchen vrea să îl transfere pe portughez. Campioana Germaniei a intenţionat să îl achiziţioneze pe Ronaldo şi înainte ca acesta să ajungă în Arabia Saudită, dar salariul era prea mare.

Potrivit abendzeitung-muenchen.de, un miliardar german s-a oferit să îi ajute pe cei de la Bayern Munchen cu transferul starului portughez.

Miliardarul german Marcus Schon i-ar fi trimis un mail lui Oliver Kahn, directorul general al lui Bayern Munchen, în care a propus să suporte o parte din salariu sau din suma de transfer.

„Este de imaginat că ne-am putea angaja la o taxă de transfer sau să plătim excesul de salariu peste o sumă de bază dacă, în mod clar, compania noastră este identificată în mod clar ca facilitatorul tranzacției”, ar fi un pasaj din mail-ul trimis de Marcus Schon lui Oliver Kahn.

Cristiano Ronaldo este plătit cu 200 de milioane de euro pe an în Arabia Saudită.

Recomandări
  • Cristiano Ronaldo a fost decisiv pentru Al Nassr
  • Reacţia după un nou record fabulos

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
6:40 VIDEOMax Verstappen a câștigat cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY 19
apr.
23:55
VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal
19
apr.
23:47
„E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1
19
apr.
23:32
„Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj
19
apr.
23:30
Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări!
19
apr.
23:23
Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă”
19
apr.
23:07
Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1
19
apr.
22:59
Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi
19
apr.
22:46
Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac”
19
apr.
22:33
Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off
Vezi toate știrile
Citește și