Închide meniul
VIDEO

Cristiano Ronaldo, gol superb în victoria dramatică a lui Al Nassr! Starul lusitan a stabilit un record uriaş

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 23 mai 2023, 23:35

Cristiano Ronaldo, gol superb în victoria dramatică a lui Al Nassr! Starul lusitan a stabilit un record uriaş

Cristiano Ronaldo, gol superb în duelul dramatic dintre Al Nassr şi Al Shabab Cristiano Ronaldo of Al-Nassr FC celebrates his goal against Al-Raed FC during their SAFF Roshn Saudi Pro League 2023-24 Match Day 24 at Al-Awwal Park Stadium on April 29, 2023 in Riyadh, Saudi Arabia. Photo by Victor Fraile / Power Sport Images Al-Nassr FC v Al-Ettifaq Club, SAFF Roshn Saudi Pro League 2023-24 Match, Day 24, Riyadh, Saudi Arabia - 28 Apr 2023,Image: 772655663, License: Rights-managed, Restrictions: EDITORIAL USE ONLY No use with unauthorised audio, video, data, fixture lists (outside the EU), club/league logos or "live" services. Online in-match use limited to 45 images (+15 in extra time). No use to emulate moving images. No use in betting, games or, Model Release: no

Cristiano Ronaldo, în timpul unui meci la Al Nassr/ Profimedia

Cristiano Ronaldo a marcat un gol superb în partida dramatică dintre Al Nassr şi Al Shabab, din a 28-a etapă din prima ligă din Arabia Saudită. Starul lusitan a înscris golul de 3-2, echipa sa reuşind să revină după ce a fost condusă cu 2-0.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Graţie reuşitei din partida cu Al Shabab, din ultima etapă, Cristiano Ronaldo stabilit un record uriaş, la 38 de ani.

Cristiano Ronaldo, gol superb în duelul dramatic dintre Al Nassr şi Al Shabab

Cristiano Ronaldo a marcat în minutul 59, al duelului cu Al Shabab. Lusitanul a profitat de o pasă bună primită de la Luiz Gustavo, şi a înscris cu un şut de la marginea careului. Portarul lui Al Shabab nu a avut nicio şansă, starul lusitan plasând balonul în plasa laterală.

Astfel, graţie golului marcat în ultima etapă, Cristiano Ronaldo a scris o nouă pagină de istorie. Lusitanul este jucătorul care a înscris împotriva a 180 de echipe diferite, în întreaga sa carieră, acesta fiind un record absolut.

Reclamă

De asemenea, CR7 a ajuns la cifre fabuloase, după ultimul gol marcat pentru Al-Nassr. Starul lusitan, cu cele 17 goluri marcate, este al doilea în topul marcatorilor din acest an, Erling Haaland având mai multe reuşite în 2023, 25.

Pe de altă parte, Ronaldo este jucătorul care a reuşit să marcheze peste 15 goluri, în ultimele 17 sezoane.

Reclamă 4 / 0/3

Al Nassr a reuşit să revină spectaculos, după ce s-a văzut condusă cu 2-0. Guanca a reuşit o „dublă” pentru Al Shabab, marcând în minutele 24, respectiv 40.

Ulterior, Al Nassr a reuşit să reducă din diferenţă în minutul 44, chiar înainte de pauză, prin Talisca.

La scurt timp după revenirea de la vestiare, în minutul 51, Al Nassr a reuşit să restabilească egalitatea prin Ghareeb, iar la opt minute distanţă, saudiţii au reuşit să preia conducerea după reuşita lui Cristiano Ronaldo.

Prin golul său, Cristiano Ronaldo o menţine în lupta la titlu pe Al Nassr. Formaţia lui CR7 este la trei puncte distanţă de primul loc, ocupat de Al Ittihad, cu două etape rămase de disputat până la finalul sezonului.

Cristiano Ronaldo, dorit de o forţă a Europei

Cristiano Ronaldo este dorit de o forţă a Europei. Bayern Munchen vrea să îl transfere pe portughez. Campioana Germaniei a intenţionat să îl achiziţioneze pe Ronaldo şi înainte ca acesta să ajungă în Arabia Saudită, dar salariul era prea mare.

Potrivit abendzeitung-muenchen.de, un miliardar german s-a oferit să îi ajute pe cei de la Bayern Munchen cu transferul starului portughez.

Reclamă

Miliardarul german Marcus Schon i-ar fi trimis un mail lui Oliver Kahn, directorul general al lui Bayern Munchen, în care a propus să suporte o parte din salariu sau din suma de transfer.

„Este de imaginat că ne-am putea angaja la o taxă de transfer sau să plătim excesul de salariu peste o sumă de bază dacă, în mod clar, compania noastră este identificată în mod clar ca facilitatorul tranzacției”, ar fi un pasaj din mail-ul trimis de Marcus Schon lui Oliver Kahn.

Cristiano Ronaldo este plătit cu 200 de milioane de euro pe an în Arabia Saudită.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și