Închide meniul
EXCLUSIV

Lovitură pentru Edi Iordănescu! Florin Niţă s-a accidentat şi ratează meciurile României cu Kosovo şi Elveţia

Iulian Focșăneanu Publicat: 26 mai 2023, 11:09

Reclamă
Lovitură pentru Edi Iordănescu! Florin Niţă s-a accidentat şi ratează meciurile României cu Kosovo şi Elveţia

Florin Niţă, la echipa naţională / Profimedia Images

Lovitură pentru Edi Iordănescu chiar înaintea „dublei” naţionalei României cu Kosovo şi Elveţia, din preliminariile pentru EURO 2024. Din informaţiile AS.ro, Florin Niţă s-a accidentat la echipa de club şi l-a anunţat pe selecţioner că nu poate fi convocat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Niţă a fost în lotul lui Iordănescu Jr în startul noii campanii de calificare. Veteranul de 35 de ani a fost rezerva lui Ionuţ Radu în disputele cu Andorra şi Belarus. Este unul dintre cei mai respectaţi jucători de la reprezentativa tricoloră.

Lovitură pentru Edi Iordănescu! Florin Niţă s-a accidentat

Florin Niţă trecea printr-un moment excelent, după plecarea de la Sparta Praga. Şi-a câştigat rapid locul de titular la Pardubice şi a avut evoluţii extrem de remarcate. Dacă nu s-ar fi „rupt” urma să fie convocat pentru confruntările României din luna iunie.

Din informaţiile AS.ro, Ionuţ Radu şi Horaţiu Moldovan sunt portarii care vor fi chemaţi cu siguranţă de Edi Iordănescu. Rămâne de văzut cine va fi al treilea goalkeeper care se alătură lotului. Acesta nu va fi Ştefan Târnovanu, titularul de la FCSB urmând a fi lăsat la naţionala de tineret pentru Campionatul European U21.

România are două meciuri „de foc” în luna iunie. În primul joc, vineri, 16 iunie, de la 21:45, naţionala României va juca în Kosovo, urmând ca peste 3 zile, luni, 19 iunie, de la 21:45, să evolueze la Lucerna împotriva Elveţiei. Partida României cu Kosovo va fi în exclusivitate pe Antena 1, precum şi în format live video, pe AS.ro.

Reclamă

Florin Niţă a apărat două penalty-uri în decurs de şase minute

Florin Niţă a făcut un meci uriaş, în urmă cu două săptămâni, în play-out-ul din campionatul Cehiei. Portarul român a făcut minuni în FC Brno – Pardubice şi şi-a ajutat echipa să câştige cu scorul de 2-0. Niţă a apărat două penalty-uri în decurs de şase minute.

Echipa românului a deschis scorul în minutul 34, prin Chlumecky. Finalul de meci a fost unul incredibil. În minutul 69, gazdele au primit o lovitură de la 11 metri.

Golgheterul lui FC Brno, Jakub Reznicek, nu a reuşit să îl învingă pe Niţă. Autor a 19 goluri stagionale, veteranul de 34 de ani a şutat modest, iar fostul portar de la FCSB a prins balonul.

Reclamă 4 / 0/3

În minutul 75, Niţă a faultat un adversar şi a văzut cartonaş galben. Arbitrul a arătat din nou punctul cu var şi acelaşi Reznicek şi-a asumat răspunderea. A schimbat colţul, dar internaţionalul român a respins de lângă bară!

La ultima fază, Krobot a făcut 2-0 pentru Pardubice, care a obţinut o victorie uriaşă. A egalat-o la puncte pe Brno şi continuă să spere la evitarea retrogradării.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:15 VIDEOMax Verstappen, pole position în cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami (Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, de la ora 19:00) 3
mai
23:57
Mihai Stoica a anunţat o schimbare majoră la FCSB: „Poate chiar se va ajunge să se voteze!”
3
mai
22:55
„Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe
3
mai
22:45
„Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu
3
mai
22:37
Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi”
3
mai
22:26
Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi
3
mai
22:16
VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abbi Pulling, pe primul loc în a doua sesiune de antrenamente, live în AntenaPLAY
3
mai
21:59
Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu
3
mai
21:29
România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori
3
mai
21:27
OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA
Vezi toate știrile
Citește și