Închide meniul
VIDEO

Florin Niţă a făcut un meci uriaş! A apărat două penalty-uri în decurs de şase minute. Portarul român şi-a salvat echipa!

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 14 mai 2023, 20:04

Florin Niţă a făcut un meci uriaş! A apărat două penalty-uri în decurs de şase minute. Portarul român şi-a salvat echipa!

Florin Niţă a făcut un meci uriaş! A apărat două penalty-uri în decurs de şase minute

Florin Niţă, paradă de senzaţie în Cehia / Twitter

Florin Niţă a făcut un meci uriaş în play-out-ul din campionatul Cehiei. Portarul român a făcut minuni în FC Brno – Pardubice şi şi-a ajutat echipa să câştige cu scorul de 2-0. Niţă a apărat două penalty-uri în decurs de şase minute.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Echipa românului a deschis scorul în minutul 34, prin Chlumecky. Finalul de meci a fost unul incredibil. În minutul 69, gazdele au primit o lovitură de la 11 metri.

Florin Niţă a făcut un meci uriaş în Cehia. A apărat două penalty-uri!

Golgheterul lui FC Brno, Jakub Reznicek, nu a reuşit să îl învingă pe Niţă. Autor a 19 goluri stagionale, veteranul de 34 de ani a şutat modest, iar fostul portar de la FCSB a prins balonul.

În minutul 75, Niţă a faultat un adversar şi a văzut cartonaş galben. Arbitrul a arătat din nou punctul cu var şi acelaşi Reznicek şi-a asumat răspunderea. A schimbat colţul, dar internaţionalul român a respins de lângă bară!

Reclamă

La ultima fază, Krobot a făcut 2-0 pentru Pardubice, care a obţinut o victorie uriaşă. A egalat-o la puncte pe Brno şi continuă să spere la evitarea retrogradării.

După venirea de la Sparta Praga, acolo unde nu mai prindea lotul, Florin Niţă a reuşit să îşi intre din nou în formă.

Mihai Rotaru a rupt tăcerea, după vestea că Florin Niță ar fi dorit de Universitatea Craiova

În luna februarie au apărut zvonuri că internaționalul român s-ar afla pe radarul clubului din Bănie. Rotaru a lămurit situația, la scurt timp după ce oltenii au anunțat rezilierea contractului lui Giedrius Arlauskis.

Reclamă 4 / 0/3

Mihai Rotaru a explicat că n-au existat discuții recente pentru transferul lui Florin Niță, cel care a fost cedat sub formă de împrumut de Sparta Praga la Pardubice în această iarnă.

Patronul Universității Craiova a recunoscut că au avut loc discuții intense pentru aducerea lui Niță în urmă cu ceva timp, însă la vremea respectivă nu s-a ajuns la un numitor comun între cluburi.

Avem doi portari valoroși, Lazar, care a fost și la națională, și Popescu, jucător crescut de noi. Cu Florin Niță am avut discuții intense acum un an sau acum doi ani. Au fost discuții foarte intense, dar nu s-a putut realiza atunci.

În acest sezon, nu s-a pus problema ca el să vină la Universitatea Craiova. Am avut o discuție cu Neagoe și antrenorul cu portarii. Am zis că trebuie să luăm al treilea portar, dar domnul Tudor a zis că nu, pentru că are doi portari talentați.

Va merge cu Popescu, David Lazar și cu cei doi copii. Asta a fost decizia staff-ului tehnic. Noi eram pregătiți să mai aducem un portar în următoarea perioadă”, a spus Mihai Rotaru, pentru digisport.ro.

Recomandări
  • Florin Niţă a apărat două penalty-uri
  • FC Brno – Pardubice 0-2

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:01 Mircea Lucescu: „FCSB e campioană”! Ce a spus marele antrenor român despre Rapid şi noul antrenor, Lobonţ, înainte de derby! 17:55 „Dacă mai era un etaj, ne urcau acolo!” Cristi Săpunaru a răbufnit chiar înainte de FCSB – Rapid. Ce a spus despre lupta la titlu 17:32 VideoMircea Lucescu a făcut dezvăluirea despre fiul său, Răzvan, după ce acesta a fost eliminat cu PAOK din Conference League! 17:32 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 19 aprilie 2024 17:15 „A fost stresant” Fernando Alonso, sincer după calificările pentru sprintul din MP al Chinei! Obiectivul spaniolului la Shanghai 17:05 FotoIon Țiriac a plătit un „preț obscen” și a așteptat cinci ani să o primească. Miliardarul este acum în extaz! Imagini colosale 17:01 Suma „chilipir” pe care trebuie să o plătească Gigi Becali pentru Rafa Mujica, atacantul ce face senzaţie în Liga Portugal! 16:33 VIDEOScandal în Italia! Antrenorul Fiorentinei a sărutat pe gură o jurnalistă! Fiecare dintre ei e căsătorit cu o altă persoană! 16:28 Adi Mutu a primit o ofertă spectaculoasă! „Briliantul” cere un salariu fabulos pentru a semna 16:00 Zinedine Zidane, la un pas de Bayern Munchen! Ce condiţii are francezul pentru a semna cu bavarezii Vezi toate știrile
Citește și