Închide meniul

Novak Djokovic, despre absenţa lui Rafael Nadal, de la Roland Garros: „Sincer să fiu nu mi-e dor să-l văd pe tablou aici”

Dan Roșu Publicat: 27 mai 2023, 19:24

Reclamă
Novak Djokovic, despre absenţa lui Rafael Nadal, de la Roland Garros: „Sincer să fiu nu mi-e dor să-l văd pe tablou aici

Novak Djokovic, despre absenţa lui Rafael Nadal, de la Roland Garros

Rafael Nadal şi Novak Djokovic / Profimedia Images

Novak Djokovic a vorbit despre absenţa lui Rafael Nadal de la Roland Garros 2023. Sârbul a glumit când a spus că nu îi va fi dor de cel care a câştigat 14 titluri la Openul francez.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cei doi s-au întâlnit la Roland Garros de nu mai puţin de 10 ori, iar Rafael Nadal şi-a trecut în cont opt victorii, faţă de cele două obţinute de Nole. Ultima întâlnire dintre cei doi a avut loc chiar la Paris, în 2022, iar Rafa s-a impus, în sferturi.

În lipsa lui Rafael Nadal, Carlos Alcaraz e favoritul bookmakerilor, cu o cotă de 2.35. El este urmat chiar de Djokovic (3.25).

Novak Djokovic, despre absenţa lui Rafael Nadal, de la Roland Garros

„Faptul că Rafael Nadal nu joacă la Roland Garros e o mare pierdere pentru tenis. Sincer să fiu nu mi-e dor să-l văd pe tablou aici (râde). Nu am avut prea mult succes aici cu el pe tablou. Dar mereu vrei să îi vezi pe cei mai buni jucând la turneele mari, e fără îndoială o mare pierdere.

Sper să revină măcar de la sfârșitul acestui an. Faptul că nu joacă anul acesta la Roland Garros deschide tabloul pentru foarte mulți jucători, pentru că altfel ar fi fost favoritul clar.

Reclamă
Reclamă

Când a anunțat că 2024 va fi ultimul său sezon în circuit, am simțit că și o parte din mine va pleca odată cu el. El a fost unul dintre cei mai mari factori de motivație din cariera mea, m-a făcut să reflectez asupra carierei mele și m-am simțit emoționat. Am avut o rivalitate extraordinară, ne-am împins unul pe celălalt spre rezultate și mai mari. Anunțul lui mă face să mă întreb cât timp voi mai juca și eu”, a spus Djokovic, citat de eurosport.ro.

Reacţia lui Carlos Alcaraz, după ce Rafael Nadal a anunţat că nu va juca la Roland Garros

Reacţia lui Carlos Alcaraz, după ce Rafael Nadal a anunţat că nu va juca la Roland Garros, nu a întârziat să apară. Liderul mondial s-a declarat întristat de vestea dată de „El Matador”, însă speră ca acesta să poată reveni pe teren, pentru a-şi încheia cariera aşa cum merită.

Rafael Nadal a susţinut o conferinţă de presă, şi a anunţat că nu va putea participa la Roland Garros. Campionul iberic a mărturisit, totodată, că se va retrage din tenis anul viitor.

Reclamă

„Mult succes, Rafa! Foarte dureros şi trist faptul că nu poţi juca la Roland Garros, şi nici în restul sezonului, dar sper ca 2024 să fie un sezon grozav pentru tine şi să poţi spune adio tenisului ca un mare campion ce eşti!”, se arată în mesajul postat de Carlos Alcaraz, pe contul oficial de Twitter.

Rafael Nadal va rata ediţia din acest an a Roland Garros, după 18 participări consecutive. Ibericul este şi campion en-ttre, sezonul trecut câştigand Grand Slam-ul parizian pentru a 14 oară.

Reclamă
Recomandări

Va redeveni Florin Tănase un jucător decisiv pentru FCSB?

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:54 20 sept.

„Eu nu primesc telefoane din tribune!” Dorinel Munteanu, discurs vehement după Oţelul – Dinamo! Şi-a distrus jucătorii

23:31 20 sept.

Zeljko Kopic așteaptă întăriri la Dinamo după 1-1 cu Oțelul! Mesaj categoric despre transferuri

23:30 20 sept.

Golgheterul lui Dinamo, mesaj ferm după ce a marcat în remiza cu Oţelul: „E doar începutul!”

23:14 20 sept.

David Maftei, prima reacție după ce a fost certat pe teren de Dorinel Munteanu, în Oțelul – Dinamo 1-1: „Știți cum este dânsul..”

22:59 20 sept.

Oţelul – Dinamo 1-1. Meci echilibrat la Galaţi! „Câinii” lui Kopic au ratat ocazia de a urca pe locul 2

22:54 20 sept.

Pierdere uriaşă pentru PAOK! Probleme pentru Răzvan Lucescu înaintea meciului cu Volos

1 VIDEOCharles Leclerc şi Lando Norris, cei mai rapizi în antrenamentele din Singapore! Cursa e duminică (14:45, Antena 1 şi AntenaPLAY) 2 FotoRonnie O’Sullivan s-a despărţit, după 12 ani, de logodnica lui Laila Rouass: „S-a terminat!”. Anunţul momentului! 3 FotoA îmbrăcat cea mai transparentă rochie la o lună după ce a devenit vicecampioană olimpică la Paris. Reacţii fabuloase: „Regină!” 4 Programul complet din etapa de F1 Academy de la Singapore! Antrenamentele, calificările şi cele două curse, live în AntenaPLAY 5 Cum arată clasamentul după prima etapă din UEFA Champions League. Bayern e lider după masacrul cu Dinamo Zagreb 6 Gala PFL Mena 3 este ACUM, în AntenaPLAY! Spectacol total la Riad
Citește și