Închide meniul

Cosmin Olăroiu a câştigat un nou trofeu în Emiratele Arabe Unite! Al Sharjah şi-a adjudecat Cupa Ligii

Dan Roșu Publicat: 27 mai 2023, 21:53

Reclamă
Cosmin Olăroiu a câştigat un nou trofeu în Emiratele Arabe Unite! Al Sharjah şi-a adjudecat Cupa Ligii

Cosmin Olăroiu a câştigat un nou trofeu în Emiratele Arabe Unite

Cosmin Olăroiu, în timpul unui meci / Profimedia Images

Cosmin Olăroiu a câştigat un nou trofeu în Emiratele Arabe Unite! Al Sharjah a câştigat, sâmbătă, Cupa Ligii Emiratelor Arabe Unite, al doilea său trofeu din acest sezon.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Al Sharjah a învins în finală echipa Al Ain, scor 2-1, meci la care adversarii au condus cu 1-0. Al Ain a deschis scorul prin Kouadio, în minutul 30. Pentru Sharjah au marcat Luanzinho ‘45+3 şi Caio ‘45+10 (penalti).

Cosmin Olăroiu a câştigat un nou trofeu în Emiratele Arabe Unite

Olăroiu a mai câştigat cu Al Sharjah în acest sezon Cupa Preşedintelui.

În 2022, tot cu Olăroiu la conducerea tehnică, Al Sharjah a câştigat Cupa Preşedintelui şi Supercupa Emiratelor Arabe Unite.

Cosmin Olăroiu se confruntă cu probleme de sănătate

Cosmin Olăroiu se confruntă cu probleme de sănătate şi s-ar putea retrage, prematur, din fotbal! Tehnicianul român a dezvăluit că nu îşi poate face treaba aşa cum vrea, din cauza problemei care îl macină, motiv pentru care ia în calcul să pună stop carierei în antrenorat.

Reclamă

„(N.r. despre prelungirea contractului) Voi vedea dacă pot sau nu continua. Trebuie să-mi fac anumite teste, am o problemă la coapsă, nu pot merge bine, şi nu îmi pot face treaba aşa cum vreau”, a declarat Cosmin Olăroiu, conform arriyadiyah.com.

 

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:05 EXCLUSIVVictor Piţurcă a răbufnit după declaraţiile lui Gigi Becali: „Nu mai vorbesc în viaţa mea cu Gigi Becali” 13:53 Se „rupe” Arena Naţională! Câte bilete s-au vândut deja la derby-ul FCSB – CFR Cluj 13:11 David Popovici a ajuns să umble cu laptele românesc după el, de frica alimentelor contaminate 13:09 Adevărul din spatele relaţiei tensionate dintre Simona Halep şi Sorana Cîrstea: „A existat o rivalitate!” 12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară 11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT 11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” 10:37 VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu s-a calificat în turul 2, LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB Vezi toate știrile
Citește și