Închide meniul

Gică Hagi şi Gică Popescu au plecat la Muntele Athos! Ianis, Nicolas, dar şi Adrian Ilie i-au însoţit!

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 30 mai 2023, 16:59

Gică Hagi şi Gică Popescu au plecat la Muntele Athos! Ianis, Nicolas, dar şi Adrian Ilie i-au însoţit!

Gică Hagi şi Gică Popescu au plecat la Muntele Athos!

Gică Hagi şi Gică Popescu au plecat la Muntele Athos după ce au cucerit titlul în România. Cei doi au fost însoţiţi la Muntele Athos de băieţii lor, Ianis Hagi şi Nicolas Popescu, dar şi de colegul lor din „Generaţia de Aur”, Adrian Ilie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Extrem de zâmbitori, cei doi s-au fotografiat alături de un călugăr de la Muntele Athos.

Gică Hagi şi Gică Popescu au plecat la Muntele Athos!

Imaginea cu proaspeţii campioni ai României a generat rapid mii de like-uri şi aproape 150 de comentarii pe Facebook.

Gigi v-a fost fotograf? Felicitări, domnilor!”, a scris cineva pe reţeaua de socializare.

Adrian Ilie, Ianis Hagi şi Nicolas Popescu i-au însoţit pe Gică Hagi şi Gică Popescu la Muntele Athos / Facebook
Adrian Ilie, Ianis Hagi şi Nicolas Popescu i-au însoţit pe Gică Hagi şi Gică Popescu la Muntele Athos / Facebook

Gică Hagi şi Gică Popescu se vor întoarce în România pe 1 iunie.

Reclamă

Cei doi vor participa la un meci demonstrativ, All Stars România (1995-2023) – Galatasaray Legends. Atât Gică Hagi, cât şi Gică Popescu vor evolua la ambele echipe în meciul caritabil, o repriză la o formaţie, alta la cealaltă.

Gică Hagi şi Gică Popescu la Muntele Athos / Facebook
Gică Hagi şi Gică Popescu la Muntele Athos / Facebook

Gică Hagi, cu gândul la preliminariile Champions League, după CFR Cluj – Farul 1-2: „Deja lucrăm la asta!”

Gică Hagi este cu gândul la preliminariile UEFA Champions League, după ce Farul a învins-o pe CFR Cluj cu scorul de 2-1, în ultima etapă a sezonului din Liga 1. „Regele” susţine că a început deja să lucreze pentru meciurile europene, imediat după petrecerea de titlu, de la finalul partidei cu FCSB.

Farul a încheiat cu o victorie un sezon de vis, în care a câştigat titlul cu o etapă înainte de final. Constănţenii s-au impus pe terenul celor de la CFR Cluj cu scorul de 2-1, ambele goluri ale campionilor fiind marcate de Louis Munteanu.

Reclamă 4 / 0/3

Aşa e în sport, unul e trist, celălalt e fericit. Am făcut un an fantastic, suntem fericiţi. Aşa este în sport, noi ne-am, văzut de drumul nostru. Ne-am autodepăşit. Nimeni nu credea în noi. Totul a culminat cu acest meci, am avut şansă. Dar drumul a fost bun pentru noi tot anul.

Joci la CFR Cluj, e logic să încerci să te aperi. Tot anul am arătat că echipa ştie să se apere. Am avut puţine goluri primite. Trebuie să ne consolidăm o echipă bună, acum ieşim în Europa. Am accelerat puţin procesul, dar încercăm să facem o echipă bună. Lotul trebuie mărit. Vom vedea, depinde de fiecare.

Când eşti campion, cota creşte. Încercăm să facem ce e mai bine pentru club, dar niciodată să nu slăbim.

Eu cred că lotul a fost foarte bun, jocul colectiv a fost foarte bun, am fost cea mai constantă echipă, cea mai puternică. În meciurile grele, am făcut un joc complet.

(N.r. Vă gândiţi la preliminariile Champions League) Acolo mă gândesc de la finalul petrecerii, deja lucrăm pentru asta. Trebuie să avem şi noroc şi inspiraţie în alegeri”, a declarat Gică Hagi, la finalul meciului cu CFR Cluj, conform digisport.ro.

Gică Hagi, despre ofertele pentru jucătorii lui

Gică Hagi a oferit o declaraţie fabuloasă despre ofertele pentru jucătorii lui. „Regele” a subliniat că nu a luat încă nicio decizie în privinţa transferului lui Grameni.

„Când faci bine, toată lumea te dorește, toată lumea te vrea. Clar că pentru jucătorii care au făcut bine vor veni și aceste lucruri, dar suntem liniștiți în privința asta. Neliniștea mea este că trebuie să găsesc jucători care să fie pentru nivelul următor.

Reclamă

Foarte bine. Sunt curtați. Ca femeia, dacă e frumoasă, trebuie să fie curtată. Când faci bine și arăți bine, de ce nu? Fiecare poate să își spună părerea.

Noi o să analizăm totul și la un moment dat o să luăm deciziile care sunt mai bune. Grameni are oferte și e căutat. Nu am dat un răspuns, ce e clar este că existe oferte. Ei au făcut un lucru profesional 100% și noi o să ne comportăm la fel”, a declarat Gică Hagi în conferinţa de dinainte de meciul CFR Cluj – Farul.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:52 „6 inși câștigă mai bine!” Ce salariu avea Gabi Tamaș la Concordia Chiajna, înainte de retragere. A spus suma fără nicio reținere 18:50 LIVE SCOREFCU Craiova – U Cluj se joacă ACUM. Răsturnare de situație în Bănie! Oltenii fac spectacol în a doua repriză 18:49 Jucătorul dorit de Gigi Becali la FCSB, „dublă” de senzaţie! A ţinut-o pe FCU Craiova „în viaţă”, cu două goluri superbe 18:44 LIVE VIDEOPalermo – Reggiana se joacă ACUM în AntenaPLAY. Oaspeții fac spectacol în repriza secundă 18:14 „Vor ieşi flăcări!” Mohamed Salah, reacţie furibundă după scandalul cu Jurgen Klopp! Mesajul scurt transmis 18:07 Gianina van Groningen şi Ionela Cozmiuc, AUR pentru România la Campionatele Europene de canotaj 17:52 Nota primită de Valentin Mihăilă, după ce a marcat în Parma – Lecco 4-0! Specialiștii, dați pe spate de prestația românului 17:51 Sorana Cîrstea îşi menţine decizia şi după 6 ani! Nu va mai juca pentru România la Billie Jean King Cup: „E un capitol închis” 17:22 Mohamed Salah şi Jurgen Klopp, conflict aprins în timpul meciului! Liverpool, OUT din cursa pentru titlu 17:08 „Nu urmări 2.000 și iei 10 care sunt morți toți” Cel mai dur mesaj pentru conducerea lui Dinamo! Vezi toate știrile
Citește și