Închide meniul

Gică Hagi, despre ofertele pentru jucătorii lui: „Foarte bine. Sunt curtați. Ca femeia, dacă e frumoasă, trebuie să fie curtată”

Bogdan Stănescu Publicat: 27 mai 2023, 17:59

Gică Hagi, despre ofertele pentru jucătorii lui: Foarte bine. Sunt curtați. Ca femeia, dacă e frumoasă, trebuie să fie curtată”

Ciprian Marica, anunţ despre investiţia de milioane de euro pe care Gică Hagi

Gică Hagi, într-o conferinţă de presă / Hepta

  • Gică Hagi, declaraţie fabuloasă despre ofertele pentru jucătorii lui
  • „Regele” nu a luat încă nicio decizie în privinţa transferului lui Grameni

Gică Hagi a oferit o declaraţie fabuloasă despre ofertele pentru jucătorii lui. „Regele” a subliniat că nu a luat încă nicio decizie în privinţa transferului lui Grameni.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rapid a oferit 1 milion de euro pentru a-l transfera pe Constantin Grameni.

Gică Hagi, despre ofertele pentru jucătorii lui

Când faci bine, toată lumea te dorește, toată lumea te vrea. Clar că pentru jucătorii care au făcut bine vor veni și aceste lucruri, dar suntem liniștiți în privința asta. Neliniștea mea este că trebuie să găsesc jucători care să fie pentru nivelul următor.

Reclamă

Foarte bine. Sunt curtați. Ca femeia, dacă e frumoasă, trebuie să fie curtată. Când faci bine și arăți bine, de ce nu? Fiecare poate să își spună părerea.

Noi o să analizăm totul și la un moment dat o să luăm deciziile care sunt mai bune. Grameni are oferte și e căutat. Nu am dat un răspuns, ce e clar este că existe oferte. Ei au făcut un lucru profesional 100% și noi o să ne comportăm la fel”, a declarat Gică Hagi în conferinţa de dinainte de meciul CFR Cluj – Farul.

Reclamă

Probleme de lot la Farul, înaintea duelului cu CFR Cluj! Gică Hagi a anunţat că şase jucători nu pot juca

Gică Hagi a anunţat că se confruntă cu probleme de lot la Farul, înaintea duelului din ultima etapă a sezonului, cu CFR Cluj. Hagi a dezvăluit că nu mai puţin de şase jucători de la Farul vor fi indisponibili pentru duelul cu CFR Cluj, fiind vorba de Gustavo, Mihai Popescu, Denis Alibec, Andrei Borza, Kiki şi Nicolas Popescu.

Am avut un an fantastic, în care ne-am depășit toate obiectivele. A fost un sezon incredibil pentru Constanța și pentru Dobrogea.

Suntem împliniți și fericiți, dar și foarte motivați de acum înainte să facem o echipă și mai bună și mai competitivă, atât pe plan intern, cât și în Europa. Ne-am responsabilizat mult mai mult, am văzut că se poate, avem încredere.

Reclamă 4 / 0/3

În ultima partidă, avem o deplasare grea, la fosta campioană, care a câștigat titlul în ultimii ani. Ne cunoaștem foarte bine, o echipă pragmatică, verticală, cu un antrenor cu experiență, câștigător. CFR ne va supune presiunii și ne va duce la un joc care poate fi mai direct, dar vom încerca să ne impunem și să controlăm jocul, astfel încât să câștigăm, așa cum ne-am propus mereu la fiecare meci de la începutul campionatului.

Legat de lot, sunt cei trei, Gustavo, Popescu și Alibec, care nu pot să joace. După meci (n.r. cu FCSB), Borza nu este 100% și nu face deplasarea cu noi, Kiki a jucat în ultima lună cu o problemă mare la tibie și l-am lăsat să plece în Franța. Are o fractură de stres, așa mi-a spus doctorul. Mai e și Nicolas Popescu, care are o problemă musculară și nu face nici el deplasarea”, a declarat Gică Hagi, la conferinţa de presă premergătoare duelului cu CFR Cluj.

Adrian Mutu, despre posibilele transferuri ale lui Iulian Cristea şi Grameni: „Rapid îşi permite jucători!”

Adrian Mutu a avut o primă reacţie despre posibilele transferuri ale lui Iulian Cristea şi Grameni la Rapid. Mutu a admis că ambii jucători sunt pe lista de transferuri din această vară.

Rapid visează la un titlu istoric, iar pentru asta Angelescu şi Dan Şucu sunt dispuşi să bage adânc mâna în buzunar. Iulian Cristea şi Constantin Grameni sunt primele ţinte pe piaţa transferurilor.

Dacă au spus cei din conducere (n.r – despre interesul pentru Iulian Cristea), vă dați seama că ne-am consultat. E un jucător al cărui profil ne place. În momentul ăsta, doar atât pot să spun. (n.r – S-ar adapta la Rapid?) Stați să vedem dacă vine la Rapid.

Grameni e un jucător interesant. Nu voi vorbi de niciun jucător care nu va veni, pentru că nu e ok. Vorbim după. Da, și-l permite Rapid pe Grameni. Eu cred că Rapid își permite jucători. Acum nu știu care e dorința lui Hagi, dacă îi vinde sau nu. Are cupele europene la orizont și nu știu care îi va fi strategia”, a spus Adrian Mutu într-o conferinţă de presă.

Rapid, ofertă pentru Constantin Grameni de la Farul

Potrivit digisport.ro, şefii Rapidului insistă pentru Grameni şi au făcut o ofertă de un milion de euro. A u pus şi o condiţie, în încercarea de a primi cât mai repede un răspuns la propunerea făcută. Gică Hagi are o lună la dispoziţie să anunţe dacă acceptă oferta.

Reclamă

Adi Mutu a cerut să aibă tot lotul complet până la începutul pregătirii de vară. Rapid i-a „suflat” deja Farului un jucător. Este vorba despre tânărul de 19 ani, Omar El Sawy, care a semnat deja cu gruparea din Giuleşti.

 

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:09 Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol” 11:53 Programul românilor la Cupa Mondială de haltere. Competiţia e în AntenaPLAY, în perioada 31 martie – 11 aprilie 11:20 VIDEO„E un imbecil!” Cea mai dură reacție despre Fernando Alonso, după incidentul cu George Russell din Australia 11:15 Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024” 11:05 Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024! Mesajul categoric transmis: „Nu au mari vedete!” 10:10 „Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu 10:00 Tudor Giurgiu, invitatul lui Dan Pavel la AS.ro LIVE. Povești de senzație din lumea filmului 9:54 Proprietarul Formulei 1, gata de o afacere uriașă! Vrea să cumpere MotoGP cu patru miliarde de euro 9:40 „O decizie proastă!” Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo 9:18 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30) şi Bernadette Szocs – Adriana Diaz (vineri, 08:40), la WTT Champions Incheon 2024 Vezi toate știrile
Pe același subiect
Gică Hagi l-a atacat pe Edi Iordănescu, după ce l-a "uitat" din nou pe bancă pe Ianis
Echipa naţională • 27 mart., 22:46
Gică Hagi l-a atacat pe Edi Iordănescu, după ce l-a „uitat” din nou pe bancă pe Ianis: „E de reflectat!”
Gică Hagi a fost la baza lui Real Madrid, înainte de Columbia - România
Fotbal • 27 mart., 21:47
Gică Hagi a fost la baza lui Real Madrid, înainte de Columbia – România: „M-am întâlnit cu Ancelotti!”
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul - FCSB
Liga 1 • 27 mart., 19:58
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul – FCSB: „Altă alternativă nu avem! Trebuie să câştigăm!”
Gică Hagi, reacţie savuroasă după ce Ianis Hagi a marcat în Columbia - România
Echipa naţională • 27 mart., 18:42
„Am şi eu un băiat şi sunt fericit!” Gică Hagi, reacţie savuroasă după ce Ianis Hagi a marcat în Columbia – România
Comentatorii din Columbia, reacție fabuloasă după ce Ianis Hagi a marcat în amicalul de la Madrid
AntenaPLAY • 27 mart., 17:09
Comentatorii din Columbia, reacție fabuloasă după ce Ianis Hagi a marcat în amicalul de la Madrid: „Un deja-vu!”