Închide meniul

Gică Hagi, cu gândul la preliminariile Champions League, după CFR Cluj – Farul 1-2: „Deja lucrăm la asta!”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 28 mai 2023, 23:31

Gică Hagi, cu gândul la preliminariile Champions League, după CFR Cluj – Farul 1-2: „Deja lucrăm la asta!

Gică Hagi, cu gândul la preliminariile Champions League, după CFR Cluj - Farul 1-2

Gică Hagi, la conferinţa de presă / AntenaSport

Gică Hagi este cu gândul la preliminariile UEFA Champions League, după ce Farul a învins-o pe CFR Cluj cu scorul de 2-1, în ultima etapă a sezonului din Liga 1. „Regele” susţine că a început deja să lucreze pentru meciurile europene, imediat după petrecerea de titlu, de la finalul partidei cu FCSB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Farul a încheiat cu o victorie un sezon de vis, în care a câştigat titlul cu o etapă înainte de final. Constănţenii s-au impus pe terenul celor de la CFR Cluj cu scorul de 2-1, ambele goluri ale campionilor fiind marcate de Louis Munteanu.

Gică Hagi, cu gândul la preliminariile Champions League, după CFR Cluj – Farul 1-2

Gică Hagi s-a declarat încă o dată bucuros de sezonul făcut de jucătorii săi, şi i-a felicitat din nou pe aceştia. De asemenea, în privinţa duelului cu CFR Cluj, „Regele” a declarat că partida a fost una extrem de dificilă, însă este fericit că a încheiat sezonul cu o victorie.

„Aşa e în sport, unul e trist, celălalt e fericit. Am făcut un an fantastic, suntem fericiţi. Aşa este în sport, noi ne-am, văzut de drumul nostru. Ne-am autodepăşit. Nimeni nu credea în noi. Totul a culminat cu acest meci, am avut şansă. Dar drumul a fost bun pentru noi tot anul.

Joci la CFR Cluj, e logic să încerci să te aperi. Tot anul am arătat că echipa ştie să se apere. Am avut puţine goluri primite. Trebuie să ne consolidăm o echipă bună, acum ieşim în Europa. Am accelerat puţin procesul, dar încercăm să facem o echipă bună. Lotul trebuie mărit. Vom vedea, depinde de fiecare.

Reclamă

Când eşti campion, cota creşte. Încercăm să facem ce e mai bine pentru club, dar niciodată să nu slăbim.

Eu cred că lotul a fost foarte bun, jocul colectiv a fost foarte bun, am fost cea mai constantă echipă, cea mai puternică. În meciurile grele, am făcut un joc complet.

(N.r. Vă gândiţi la preliminariile Champions League) Acolo mă gândesc de la finalul petrecerii, deja lucrăm pentru asta. Trebuie să avem şi noroc şi inspiraţie în alegeri”, a declarat Gică Hagi, la finalul meciului cu CFR Cluj, conform digisport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Gică Hagi, despre ofertele pentru jucătorii lui

Gică Hagi a oferit o declaraţie fabuloasă despre ofertele pentru jucătorii lui. „Regele” a subliniat că nu a luat încă nicio decizie în privinţa transferului lui Grameni.

„Când faci bine, toată lumea te dorește, toată lumea te vrea. Clar că pentru jucătorii care au făcut bine vor veni și aceste lucruri, dar suntem liniștiți în privința asta. Neliniștea mea este că trebuie să găsesc jucători care să fie pentru nivelul următor.

Foarte bine. Sunt curtați. Ca femeia, dacă e frumoasă, trebuie să fie curtată. Când faci bine și arăți bine, de ce nu? Fiecare poate să își spună părerea.

Noi o să analizăm totul și la un moment dat o să luăm deciziile care sunt mai bune. Grameni are oferte și e căutat. Nu am dat un răspuns, ce e clar este că existe oferte. Ei au făcut un lucru profesional 100% și noi o să ne comportăm la fel”, a declarat Gică Hagi în conferinţa de dinainte de meciul CFR Cluj – Farul.

Recomandări
  • Gică Hagi, prima reacţie după CFR Cluj – Farul 2-1
  • Ce a spus „Regele” după ultimul meci al sezonului

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
10:21 „Comportamentul lui a fost de vină!” Marcel Răducanu, mesaj acid despre transferul lui Florinel Coman în Qatar! 10:10 Palermo – Parma LIVE VIDEO în AntenaPLAY (21:30). Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! Echipele probabile 10:06 Ianis Hagi, gata să se transfere definitiv de la Rangers: „A fost uitat!” Anunţ despre varianta Galatasaray 9:34 Emma Răducanu a revenit la forma maximă! S-a calificat în sferturi la Stuttgart şi va avea un duel „de foc” cu Iga Swiatek 9:31 „Va fi făcut sfânt!” Dumitru Dragomir, mesaj despre planul lui Gigi Becali! A făcut plecăciuni în fața patronului de la FCSB 9:11 „Sunt emoții!” Jurgen Klopp nu s-a ferit de cuvinte, după ultimul meci european la Liverpool! Ce a spus despre adversari 9:10 Semnal de alarmă pentru FCSB, înaintea transferului lui Florinel Coman în Qatar: „Nu va fi uşor!” Sfat pentru Gigi Becali 8:51 VIDEOScene incredibile la Marele Premiu al Chinei! Gazonul a luat foc în timpul antrenamentelor! Steagul roșu s-a ridicat imediat 8:44 „Joacă două meciuri pe an!” Jucătorul cu care Gigi Becali vrea să dea lovitura, făcut praf: „Cine l-a văzut fotbalist?” 8:28 „Ne putem descurca” Florin Maxim, cu gândul la Europa League după ce Corvinul s-a calificat în finala Cupei României Vezi toate știrile
Citește și