Închide meniul

Roland Garros 2023 | Jelena Ostapenko, eliminată în turul 2

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 31 mai 2023, 16:04

Roland Garros 2023 | Jelena Ostapenko, eliminată în turul 2

Roland Garros 2023 | Jelena Ostapenko, eliminată în turul 2

Jelena Ostapenko, la Roland Garros / Profimedia Images

Roland Garros 2023 | Jelena Ostapenko fost eliminată în turul 2 al turneului de Grand Slam de la Roland Garros. Campioana din 2017 a fost învinsă de Peyton Stearns, cu 3-6, 6-1, 2-6.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jelena Ostapenko, care pe 8 iunie va împlini 26 de ani, locul 17 mondial şi cap de serie numărul 17 la Roland Garros, venea după rezultate bune în ultima perioadă.

Roland Garros 2023 | Jelena Ostapenko, eliminată în turul 2

După eliminarea letonei şi a cehoaicei Barbora Krejcikova, câştigătoarea din 2021 de la Roland Garros, a mai rămas în cursă o singură campioană pe zgura pariziană, poloneza Iga Swiatek, care a triumfat aici în 2020 şi 2022, notează EFE.

Peyton Stearns, în vârstă de 21 de ani, locul 69 WTA, debutantă la acest turneu, o va întâlni în runda următoare pe câştigătoarea dintre cehoaica Marketa Vondrousova şi rusoaica Daria Kasatkina.

Elina Svitolina, în turul 3 la Paris

Tot miercuri, ucraineanca Elina Svitolina, fostă număr 3 mondial, acum pe locul 192 WTA după o întrerupere de un an, s-a calificat în turul 3 după ce a învins-o pe australianca Storm Hunter (204 WTA) în trei seturi, 2-6, 6-3, 6-1.

Reclamă

După ce a coborât până pe locul 1.344 mondial, Svitolina beneficiază de un clasament protejat care-i permite să dispute primul său turneu de Mare Şlem după Openul Australiei anul trecut.

Sportiva din Odesa, cu trei sferturi de finală la Roland Garros, nu a jucat în circuit timp de un an. Ea a reluat competiţia în aprilie 2023, după ce a adus pe lume o fetiţă, Skai, tatăl fiind jucătorul francez Gael Monfils. Acesta a încurajat-o din tribune miercuri pe Elina Svitolina, la o zi după meciul maraton pe care l-a câştigat împotriva lui Sebastian Baez, 3-6, 6-3, 7-5, 1-6, 7-5, menţionează AFP.

Câştigătoare săptămâna trecută a turneului de la Strasbourg, ea ar putea s-o întâlnească în turul următor pe adversara sa în finala din Alsacia, rusoaica Anna Blinkova (56 WTA), care joacă miercuri împotriva franţuzoaicei Caroline Garcia (5 WTA).

Reclamă 4 / 0/3

Tot miercuri, va avea loc duelul dintre Irina Begu şi Sara Errani, pentru turul 3 de la Roland Garros.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:58 „De ce să te schimbi, mă?” Marius Şumudică a fost criticat înaintea negocierilor cu Rapid: „Nu mi s-a părut ok” 12:45 LIVE VIDEOSorana Cîrstea – Iga Swiatek se joacă ACUM. Duel de foc cu numărul 1 WTA pentru un loc în optimile de la Madrid 12:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 11:57 Florinel Coman pleacă la vraciul Marijana! Când se va întoarce starul lui FCSB de la Belgrad şi când ar putea juca 11:11 Mobilizare generală înainte de FCSB – Farul! Jucătorii liderului, pregătiţi de sărbătoare! Ce îndemn au avut pentru fani 10:13 Performanţă uriaşă pentru Eliza Samara! A câştigat Liga Campionilor la tenis de masă pentru a treia oară consecutiv 10:02 Ţara din Europa care refuză să folosească VAR, după ce fanii s-au revoltat! Anunţul federaţiei 9:49 Leicester a promovat în Premier League. Leeds are şanse mici să promoveze direct. Cum ar putea arăta play-off-ul 9:28 Dennis Man îi dă mari emoţii lui Edi Iordănescu! Internaţionalul român, scos din lotul lui Parma. Anunţul presei din Italia 9:05 „Iar o să îmi iau înjurături”. Helmut Duckadam, un nou discurs dur la adresa conducerii CSA Steaua: „Poate nu mă pricep eu” Vezi toate știrile
Citește și