Închide meniul

Roland Garros 2023 | Irina Begu s-a calificat în turul trei la Openul Francez! Victorie superbă cu Sara Errani

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 31 mai 2023, 19:10

Roland Garros 2023 | Irina Begu s-a calificat în turul trei la Openul Francez! Victorie superbă cu Sara Errani

Roland Garros 2023 | Irina Begu - Sara Errani 6-3, 6-0

Irina Begu, la Roland Garros / Profimedia Images

Roland Garros 2023 | Irina Begu – Sara Errani 6-3, 6-0. Românca s-a calificat în turul trei de la Openul Francez! Begu a reușit o victorie formidabilă cu fosta finalistă de la Roland Garros.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Aceasta a fost a şasea întâlnire directă dintre cele două jucătoare, iar italianca de 36 de ani conducea cu 3-2. Begu este singura jucătoare din România rămasă pe tabloul principal de la Roland Garros, după ce Ana Bogdan și Sorana Cîrstea au fost eliminate în turul inaugural.

Roland Garros 2023 | Irina Begu – Sara Errani 6-3, 6-0

Update 19:05: Irina Begu – Sara Errani 6-3, 6-0! Begu e în turul trei de la Roland Garros, după o victorie categorică reușită cu Sara Errani. În următorul meci de la Openul Francez, românca se va duela cu Karolina Muchova.

Update 18: 50: Irina Begu – Sara Errani 6-3, 3-0! Românca a început perfect și setul secund!

Update 18:30: Irina Begu – Sara Errani 6-3! Begu a câștigat primul set al duelului din turul secund de la Roland Garros!

Reclamă

Update 18: 20: Irina Begu – Sara Errani 5-3! Românca este la un game distanță de câștigarea primului set!

Update 18:15: Irina Begu – Sara Errani 3-2! Italianca a revenit și a reușit să câștige două game-uri consecutive.

Update 18:03: Irina Begu – Sara Errani 3-0! Start perfect pentru româncă!

Reclamă 4 / 0/3

Update 17.50: A început meciul Irinei Begu!

„Va fi un meci greu, e o jucătoare foarte bună, cu rezultate extraordinare aici la Roland Garros, dar momentan nu mă gândesc la asta, mai am două zile de pauză, o să încerc să pregătesc cât mai bine meciul și vom vedea atunci”, a spus Begu, citată de eurosport.ro.

Cea mai bună performanţă a Irinei Begu la Roland Garros sunt optimile de finală, în care s-a calificat în 2016 şi 2022. De cealaltă parte, Errani a atins finala, în 2012, fiind învinsă de Maria Sharapova, cu 6-3, 6-2.

Pentru a ajunge în turul 2, la această ediţie, Irina a trecut de Anna Bondar, cu 6-4, 6-2. De partea cealaltă, Sara a învins-o pe Jil Teichmann, cu 3-6, 6-4, 6-2.

Irina Begu, despre situația Simonei Halep

Irina Begu a vorbit despre situația Simonei Halep, jucătoare suspendată provizoriu din circuitul feminin din luna octombrie. Halep a acuzat recent ITIA că i-a amânat procesul în trei rânduri.

Lui Halep i s-au găsit nereguli în pașaportul biologic, susţine ITIA. O variantă pe care însă Mouratoglou o cataloghează „nebună”. Antrenorul sportivei noastre a apelat la ajutorul mai multor experţi, care nu au găsit nimic neregulamentar la paşaportul biologic a fostului număr unu mondial. Procesul ei a fost amânat în trei rânduri.

”Nu știu regulile ITIA, deci nu pot să comentez foarte mult despre acest caz (n.r. aceste amânări) pentru că nu sunt în măsură, însă pot să spun doar că îmi pare rău de Simona, că trece prin așa ceva. Este ceva ce nu-ți dorești niciodată în carieră să pățești.

Reclamă

Eu am vorbit cu ea, am ținut legătura, i-am trimis mesaje de încurajare și sper să se facă dreptate cât mai repede, să aibă loc acel proces pentru că până la urmă despre asta e vorba, să-și demonstreze nevinovăția”, a spus Irina Begu.

Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
25
apr.
22:53
UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek
25
apr.
22:47
FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui!
25
apr.
22:41
Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor
Vezi toate știrile
Citește și